Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 10
kikineata spune:
da draga mea asta mi-a zis ea sa i-o dau ca e hipersolubila sau mama ei ...ma mai gandesc, bine?
editez ca .... daca scriu mancand cirese deh:))
quote:
Originally posted by a_deju
kiki lady, asa ca idee.. exista si vit D de la biofarm (picaturi). si da, eu ii dau in continuare 2 picaturi :) chiar daca soare prestam la greu, de dimineata pana seara.. tot la sfatul pediatrei.
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dia1609 spune:
quote:
dia, spor in continuare la bagaje, vezi sa nu uiti salteaua relaxa, si daca tot o impachetezi pe-aia, ia si cadrul de la pat :)) ca banuiesc ca astea-s singurele pe care nu le-ati varat in bagaje :)))) sa aveti un drum linistit, o sedere minunat de placuta si abia va astept inapoi, negri de bronzol, cu bagaj dublu de la shoppinguiala :) si pliiiiiini de poze :) si vacanta de vis!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
n-ai sa crezi, dar nu luam f multe :))
doar medicamente iau ca n-am chef sa umblu in toiul noptii dupa ele cine stie pe unde dc e doamne fereste cazul de ceva... in rest... ce intra in bagaje, nu ma stresez, iegzista magazine si in antalya :))
cu lotiunile de soare nivea, mi-a zis dermatolaga mea ca sunt printre cele mai alergene de pe piata... pana si io fac reactie de la orice cremuta nivea, asa c nu ma risc cu aia de soare (da' io nu-s etalon, ca-s sensibiloasa la din astea)... numai zic ca mie mi-a zis ca la copii sub 3 ani e obligatoriu crema de soare dermatocosmetica (nu cosmetica) si cu factor 50. ea asa recomanda.
revin cu niste poze, ca cu asta m-am ocupat acuma :))
a_deju spune:
quote:
Originally posted by kikineata
da draga mea asta mi-ea zis sa i--o dau ca e hipersolubila sau mama ei ...ma mai gandesc, bine?quote:
kiki lady, asa ca idee.. exista si vit D de la biofarm (picaturi). si da, eu ii dau in continuare 2 picaturi :) chiar daca soare prestam la greu, de dimineata pana seara.. tot la sfatul pediatrei.
hai fie, da' doar de data asta, accept si cu gandire premeditata :)))))))))))
a_deju spune:
anglia, kiki, anglia... regatul unit al marii britanii si irlandei de nord, ca sa fim politically correct :))) god save the queen! :))))
Dia1609 spune:
ca sa va saturati de noi :)
de aici puteti vedea poze de la sf lui mai
iar aici sunt poze proaspete :)
kikineata spune:
Si cica e epidemie de varicela cu o forma urata si neobisnuita. A mai zis mai multe dar mi-au intrat pe-o mureche iesit pe alta. Si cica sa n-o dau la gradi la 2 ani. Of...
dianocica spune:
dandusa mie-mi par de la mersul desculta. da' io nu-s avizata :)
mai vin. sa nu uit de mancare. sa nu uit de mancare. sa nu uit de mancare.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Dia1609 spune:
kiki, adeju, vad ca nu ne dezmintim, asta e ora noastra
nu stiu ce va faceti de vineri, cine imi tine locul la palavrageala de la pranz?