Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, ce mai conteaza tu poti sa pleci, o lasi pe Oana si zugraveste casa ca cc chiar se pricepe iar in pauze sta cu noi la palavre si ne zice ce mai faci si tu ca dar o sa vorbiti zilnic la telefon.
Frumoasa tare Oana tunsa ...hai bineee si tu, vreau si io si nush cum sa fac, la cofor sau acasa? Mi-e frica ca nu sta, mi-e frica ca dc o duc la cofor plange pana vomita...ioi ce dilema dar o tund...

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

PORUMBITA

N/am disparut, suntem bine, doar ca pe mine m/a lovit o oboseala......ma simt foarte bine pana cand trebuie sa ma ridic din pat, adica dimineata la 9 si la pranz, la 16/17...atunci pur si simplu nu pot deschide ochii, nu ma pot misca, as mai dormiiiiiii, si as tot dormiiiiii....In rest suntem bine...burtica creste, bebe se zbenguie toata ziua, Alessia e mai nou " alessia", nu ' suca" , vorbeste toata ziua vrute si nevrute...de cate ori ne pupa pe noi pupa si burtica, o ia in brate pe Emma, adoarme seara cu capul pe burta ( de cele mai multe ori), vorbeste cu emma, ii da papa...e o dulce, si o scumpa si/o frumoasa si/o desteapta , ca doar are pe cine semana...
VIGANTOL: mai dam pana la 2 ani, 2 picaturi, fara intrerupere.
ZYMAFLUOR nu am dat pana acum...am cumparat, o sa incep de azi
KIKI, am cumparat si eu " crocsi" cum ai luat si tu...dar nu sunt multumita, adica na, sunt de 350 de mii ...ii transpira piciorul, si mai nou nu/i mai vrea in picioare...cand o ajunge la nr 20 la picior, cumparam de/ai scumpi

17+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

go Porumbita, go!

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

vizionat poze, super copiii !!!!!!!! super super !

eu sunt cam ciudatzica ......e tare greu sa fii tot timpul dependent de cineva sau mai bine zis : "e greu sa te scarpini cu mana altuia ".
P e mai bine, mai haraie putin dar in general e ok. nu prea papa , azi mi-a refuzat spanacul spunand : "nu pace panacu" si ......i-am respectat optiunea .... am incotro ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Flore, tot de aia i-am luat Sketchers ca Crocsii cea mai mica masura erau mari dar nou ne sunt tare buni ca sunt precum niste pantofiori inchisi la spate, aia cu bareta ii cadeau din picior ca nu sta bareta fix sau nu stie sa tina piciorul in ei...in schimb azi am vazut crocsii crocsilor, inclusiv pe bareta din spate scris crocs in relief din material, pe unul era un crocodil si pe celalalt un dinozaur, tare draguti, la un baietel...dar stia sa mearga cu ei era mai marisor. De care i-ai luat, ce model? Noi ii avem pe astia http://www.skechers.com/catalog/browse.do?function=displayProductList&gender=G&catId=4&index=0&viewAll=false&sort=popular&prodId=23072&styleCode=86869

I-am mai luat niste sandalute de plastic de la Okaidi pt nisip, rezerva.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Dandusa, intre reactie alergica la capsuni si ceva de la mers desculta prin parc.. si eu aleg a 2a varianta. Reactia alergica -daca e- e una la ceva local.. altfel cred c-ar fi aparut mai intai pe burtica, piept,..

Dia, acele creme de protectie cat de minerale si minunate ar fi sunt tot pline de chimicale. Si "burta mea" imi spune ca nu este o.k. sa-l ung zilnic cu asta.. si-asa noi avem la cremuit cu toate minunile pt DA (si aici inca rezistam eroic cu cat mai putine si mai putin nocive). Si ca mult hulitul soare mai tre s-ajunga si la el.. prea o dam intr-o ultra-artificialitate si hiper-protectie la orice. Hiper-protectie care.. ca de exemplu in cazul curateniei excesive si a starpirii cu orice pret a vietatilor cu care am obisnuit sa convietuim de milioane de ani.. poate da in altele, mult mai nasoale. Cum ar fi explozia de alergii si de copii alergici.. si so on. Asa-i cu legea mea favorita.. a actiunii si reactiunii.. reparand (prevenind) ceva, sa nu cumva sa strici altceva. Cateodata tb aleasa si calea moderata.. ma gandesc eu. Apoi noi nu stam prea mult in soare; in general, vara cautam umbra. Normal, numai parerea mea.

Kikineata, deocamdata no comment ca n-am chef sa ma enervez. Si nici sa ma jelesc.

A_deju, tinem pumnii stransi, stransi.

.. ah, si eu salivez dupa piersici.. nu mai pot.. am deja in nas aroma si gustul lor.. ah, ce n-as da pt un castron de de-alea, adevarate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

A nascut la 3.40 baietel 3.500 kg am vb acum la telefon era bine a zis ca nu a fost asa greu doamne ce emotii aveam cand am vb cu eade abia asteapta sa se intoarca acasa cu baietii a nascut natural

Felicitari mami

inca nu mi-am revenit din emotii

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

felicitari porumbita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

PORUMBITA, felicitari!!! Sa/ti traiasca feciorul, sa ai lapte cat mai mult, si sa revii cu poze...

KIKI asa avem si noi, doar ca pe alb
Tocmai am dat gata " Manual de stil", de DAna Budeanu...acum ma apuc de " COPIII SUNT DIN RAI", daca tot doarme dusa...

21+ Flore, cu Emma ( DPN= 26.10.2008) si Alessia (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)

Mergi la inceput

Uau, exact la tanc am pus majoretele

Felicitari Porumbito. Bun venit fratiorului lui Mario, si tie refacere rapida si mult laptic.

Mergi la inceput