Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 9
kikineata spune:
Dandusa, nush de ce intrebi? Dc petele de pe picioare sunt de la capsuni? sau n-are legatura una cu alta. Alergia se face cand in organism cantitatea ingerata intr-o zi, o data sau intr-o sapt a ajuns la cota maxima sa o declanseze, io asa stiu.
Pe picioruse eu zic ca e o treaba ce tb vazuta de dr.
Poate fi ceva simplu cum spui tu si inclin sa cred asta, de la mers pe nisio care epietris, mai sunt si cioburi, una alta, poate nisip fierbinte, nus tiu dar pare sa aiba ca niste rani, besicute. Acolo tb musai dezinfectat si cu cepapuci, ciorapi o incalti o perioada...presupun, da?
A doua poa sa fie chiar ceva viral de genul roseolei dar n-are febra asa-i?
A treia de la mers descult sa nu fi luat vreo ciuperca.
Sa-ti revii repede ca-ti simtim lipsa. Cand ai zis poze m-asteptam sa vad poze cu voi inculpatele adik Crinuta si Dandusa, nu bubitele:(((((
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Ce chestie, Dia si pe Garga o deranjeaza zgomotul sau cel putin stiu ca dc mananc n-o deranjeaza:))
Ruxandro, tocmai acum cand vreau sa-mi zici ce se-ntampla nu vrei sa vb cu mine. Show-ul cui? Unul sau ambii?
a_deju spune:
hai porumbita, curaj!!!!
dandusa, da, cum a zis si dia, o alergie poate aparea oricand in cursul vietii.. dar daca te gandesti ca bubitele din talpi au vreo treaba cu alergie la capsuni, cirese, kiwi sau alte nebunii...nope :) eu ma gandesc ca daca merge desculta prin parc, prin iarba, sa nu fi dat din intamplare peste vreo tufa de..ceva..o frunza de urzica, o mama ma-sii pierduta printre buruieni pe-acolo... si uita-te si pe talpa incaltamintei (sandale, papuci, ce-o fi), vca e posibil sa aiba niste cusaturi/bumbi/chestii..care sa cauzeze acele bubite/semne (in ideea ca-s cam evidente exact acolo unde apesi mai tare cand calci, si anume la degete si calcai).. zic si io acuma, habar n-am de-o fi au ba...
in alta ordine de idei, desi tot buboasa, si eric e plin, pe tot pieptul, pana la chiloti, bubite muuuuuuulte marunte si mitelele... deoarece si pt ca am schimbat crema de soare, am luat o nivea de bebe spf 50, ieri l-am dat prima oara pe tot corpul, vaz ca a recationat doar pe piept (unde nu-l mai unsesem pana acum cu nimic, ca am tot stat ba-n body, ba-n tricou...). deci uite ca exista si asa ceva, reactie partiala, pt ca pe maini/picioare/fata nu i-a iesit nimic, desi l-am uns la fel de riguros si pe-acolo.... (si da, e reactie alergica la crema, am trecut si pe la pediatra azi :) ).
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
kikineata spune:
Roxanico, ma ai grija de David ca-i cam golanel baietelul ala de langa el, sa nu-l strice pe Micul Print! Si tu de ce n-apari? Vezi cum esti? Bine tu faceai poze??? Am glumit, cine-i baietelul si casa e gata? e cea la care se juca acu cateva luni puiu' la nisip?
a_deju spune:
si in alta alta ordine de idei , sambata s-ar putea sa va dau o veste mare. sau nu depinde ce contine un anumit plic sosit la cumnata-mea pe numele meu (nu erau acasa cand a venit curierul, i-a reprogramat la livrare pe sambata.... si io moooor incet pana atunci :) ). asa ca, de ma vreti plecata , tineti pumnii sa-ngrasam..plicu'..in ajun :)))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
dia, spor in continuare la bagaje, vezi sa nu uiti salteaua relaxa, si daca tot o impachetezi pe-aia, ia si cadrul de la pat :)) ca banuiesc ca astea-s singurele pe care nu le-ati varat in bagaje :)))) sa aveti un drum linistit, o sedere minunat de placuta si abia va astept inapoi, negri de bronzol, cu bagaj dublu de la shoppinguiala :) si pliiiiiini de poze :) si vacanta de vis!!!!
kikineata spune:
Deci, vb cu duamna dr care a zis stop vit D pe vara, acu 2 luni zicea sa schimb vigantolul ca nu e bun nu se absoarbe...puii mei, atunci n-am inteles cu ce sa-l schimb, acu cand am intrebat cu ce a zis ca eeehhhh gata fara vit D. Asa ca stopasem io deja de vreo 2 sapt ca nu-mi placea cum arata sticluta :)))) si acum stopam de tot.
a_deju spune:
kiki lady, asa ca idee.. exista si vit D de la biofarm (picaturi). si da, eu ii dau in continuare 2 picaturi :) chiar daca soare prestam la greu, de dimineata pana seara.. tot la sfatul pediatrei.
kikineata spune:
Fata A-dejule pleci la Anglia...sau la Canda? Of nu vreauuuu...dar dc chiar tii mortis, bine vin la tine sa te vizitez:) chiar vin!!!