Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

da draga mea asta mi-a zis ea sa i-o dau ca e hipersolubila sau mama ei ...ma mai gandesc, bine?

editez ca .... daca scriu mancand cirese deh:))

quote:
Originally posted by a_deju

kiki lady, asa ca idee.. exista si vit D de la biofarm (picaturi). si da, eu ii dau in continuare 2 picaturi :) chiar daca soare prestam la greu, de dimineata pana seara.. tot la sfatul pediatrei.

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

dia, spor in continuare la bagaje, vezi sa nu uiti salteaua relaxa, si daca tot o impachetezi pe-aia, ia si cadrul de la pat :)) ca banuiesc ca astea-s singurele pe care nu le-ati varat in bagaje :)))) sa aveti un drum linistit, o sedere minunat de placuta si abia va astept inapoi, negri de bronzol, cu bagaj dublu de la shoppinguiala :) si pliiiiiini de poze :) si vacanta de vis!!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

n-ai sa crezi, dar nu luam f multe :))
doar medicamente iau ca n-am chef sa umblu in toiul noptii dupa ele cine stie pe unde dc e doamne fereste cazul de ceva... in rest... ce intra in bagaje, nu ma stresez, iegzista magazine si in antalya :))
cu lotiunile de soare nivea, mi-a zis dermatolaga mea ca sunt printre cele mai alergene de pe piata... pana si io fac reactie de la orice cremuta nivea, asa c nu ma risc cu aia de soare (da' io nu-s etalon, ca-s sensibiloasa la din astea)... numai zic ca mie mi-a zis ca la copii sub 3 ani e obligatoriu crema de soare dermatocosmetica (nu cosmetica) si cu factor 50. ea asa recomanda.
revin cu niste poze, ca cu asta m-am ocupat acuma :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by kikineata

da draga mea asta mi-ea zis sa i--o dau ca e hipersolubila sau mama ei ...ma mai gandesc, bine?

quote:

kiki lady, asa ca idee.. exista si vit D de la biofarm (picaturi). si da, eu ii dau in continuare 2 picaturi :) chiar daca soare prestam la greu, de dimineata pana seara.. tot la sfatul pediatrei.

hai fie, da' doar de data asta, accept si cu gandire premeditata :)))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

anglia, kiki, anglia... regatul unit al marii britanii si irlandei de nord, ca sa fim politically correct :))) god save the queen! :))))

Mergi la inceput

ca sa va saturati de noi :)

de aici puteti vedea poze de la sf lui mai

iar aici sunt poze proaspete :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Si cica e epidemie de varicela cu o forma urata si neobisnuita. A mai zis mai multe dar mi-au intrat pe-o mureche iesit pe alta. Si cica sa n-o dau la gradi la 2 ani. Of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa mie-mi par de la mersul desculta. da' io nu-s avizata :)

mai vin. sa nu uit de mancare. sa nu uit de mancare. sa nu uit de mancare.

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

si io vreau cireseeeeee!!!!!!!!!
si io vreau la reginaaaaaaa!!!!!!!!

Mergi la inceput

kiki, adeju, vad ca nu ne dezmintim, asta e ora noastra
nu stiu ce va faceti de vineri, cine imi tine locul la palavrageala de la pranz?

Mergi la inceput

am si eu cirese, tralalalaaaa
mai ramane sa-mi trimita cumnata lu' adeju o scrisoare

Mergi la inceput