Puiuti de Randunici 2008!! (30)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
remaliss spune:
Mstela, am vazut si eu pozici cu Teodora!Frumoasa foc si dolofanica!Are si parut, ca a mea...Si Rebeca mea e nascuta pe 1 aprilie, de ziua lu' tac'su! I-am facut un cadou pe cinste!
Cate kg are acum Teodora?
Alina, o mamica fericita!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clauclau spune:
Remalis, ce frumoasa e si Rebecutza ta, o printesa ce mai! O sa moara Eric dupa ea!
Stela, , cred ca nici eu nu o sa iau anticonceptionale pana nu termin cu alaptarea.
Gecko, l-am vazut si pe cel mai frumos. Ce ranjit e el acolo! Si cand are caciulita in cap, asa face si fie-mea. Urla sa io dau repede jos si eu ma conformez normal!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
floriio spune:
Buna fetelor!
Mai nu stiu cum reusiti voi sa scrieti despre fiecare cate ceva, sa nominalizati toate randunicile, ca eu desi am un copil foarte cuminte si citesc cu constinciozitate absolut tot, neuronul meu care tot gravid a ramas, se pare ca nu proceseaza.
Raportez ca vineri m-am intalnit cu Giani in parc, care e o draguta si Andreiul ei la fel.
Asa...in sfarsit mi-am facut si eu curaj si saptamana trecuta l-am culcat pe bebe pe burta (si acum la fel doarme) si se pare ca se simte super. Sunt insa un pic necajita pentru ca dimineata la 7 a papat 150 ml, pe la 8,30 a adormit, s-a trezit la 10,50, a mai papat doar 60 ml pentru ca a adormit din nou. Oare ce o fi cu el?
Simonette, Clau, va plangeti ca v-a venit CM. Si mie mi-a venit la 5 saptamani dupa nastere si m-a tinut 11 zile.
In alta ordine de idei, daca acum o saptamana mi-am pierdut definitiv bruma de lapte pe care o mai aveam, m-am hotarat in sfarsit sa renunt la ciocolata, inghetata si alte dulciuri si sa incerc sa slabesc. Eu in sarcina am pus 14 kg, nu stiu cate am dat jos ca nu m-am cantarit niciodata, incap in pantalonii de dinainte de sarcina, dar toti ma strang peste solduri si coapse. Oare o sa imi mai revin? Ca se spune ca te latesti dupa nastere. Si, mai grav este ca nu ma mai cuprinde nici o camasa si nici un sutien din cele vechi, pe motive de sani mai mari, care nici macar lapte nu au produs, au crescut ca nebunii si s-au lasat. Asa ca ...fosta-i lele cat ai fost.
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
http://community.webshots.com/user/floriio
amira_roxana spune:
gecko l-am vazut pe cel mai frumos bursuc!
tuchi frumoase pozele din deplasare!
clau mai e papusa intreaga?
luny chiar asa cand ma iei in club si pe mine?
a inceput si fata mea sa-si cante...
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
si de la mine!
Mercic de cafea gecko, cu cel mai frumos al tau...reusesti sa-l imbraci cu toate hainutzele ce le are?
Caciulitza lui David e mostenire de la frate'su, plus ca e de la Romanica!
Mimonix drag...ai donsoara, ce mai. Pregateste pusca sa tragi dupa pretendenti.
Despre antrenament si razboi, am "norocu" ca randunoiul meu si-a ales o specialitate, in cat nu poate fii trimis niciodata in prima linie la razboi...el gandeste, altii executaDelicios Vladutzul tau.
Naty, printzesa ta creste pe zi ce trece...Seb al meu sta in umbra, ce mai, e geaman si el, ce zici?
Tuchitza, frumosi suntetzi bre, dar i-mi place sa cred ca mandra ta Ilincutza sta in scaun si ca voi parinti responsabili nu o lasati sa stea neatasata cu centura si ca poza a-ti facut-o stand pe loc
Am vazut la pozee... frumosi copilasi, Sa ne traiasca sanatosi, caci de frumosiii...n'au asemanare!
Olgutza mai intrebat ceva...dar cred ca am uitat, iertare, mai intreaba-ma o data...sau poate deja ti-am raspuns?
Vio, mi-a venit o idee de cadou pt. randunoiul tau...nu i-ar place un eco drive...eu l-am luat cu pretzul la aprox. 4 parfumuri de 100ml...da un semn si-ti vand pontul gata pauza mea...vin mai incolo, pote pun poze de la aniv. lui SEB, de ieri.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
remaliss ce poze superbe! unde le-ati facut? dar ce varsta ai ca in poze nu pari ca varsta nu-ti permite sa mai astepti al doilea bebe!!
naty, ce tare ai fost cu masina inexistenta si carabalacul dupa tine
stela tot 6 in plus si tot nu intru in nimic, blug, pantalon, si asa sunt de vreo 2 luni eu!!
floriio imi pare rau de laptic...las' ca se cresc cozonaceii frumos si cu formula!! te felicit ca reusesti sas-ti inchei pantalonii vechi, eu nu!..
cuscra, nu zi de doua ori, ca tot am deschis sezonul de clubbin'..noi mai mergem, SPER!! depinde si de randunoi tafnos, da' si cand il apuca cheful, sa te tii!!
delphi
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Neatza si de la mine ( cam tarziu, stiu, da' am petrecut si noi de bucurie ca ne-am gasit logodnic ). Copilul doarme, asa ca am avut timp sa citesc ( iar ati scris in disperare, de nu mai stiu ce si cui sa raspund ) si sa vad multe pozeeeee
!!! Nu poci sa nominalizez, ca mi-e frica sa nu sar pe cineva
.
Oricum, de acord cu Naty, emisiunea de azi a lu' Mimo a fost emotionata! Felicitari, Teo, si mult succes si de acum inainte! Felicitari, Simo-Mimo, sunteti de nota 20!
Noi suntem singure pana joi, ca mi-a plecat perechea in delegatie la Tg.Mures pana joi...Am studiat kk de copil si am gasit in el doua fire de par de Nila, si am intrat in criza...Am sunat la Municipal sa vad daca e maine doctorita mea si nu e pana saptamana viitoare...Maine planul era sa vin cu mama sa stea cu copchilul cat sunt eu la control, pe urma sa o duc la Colentina la unchiul meu si eu sa vin in parc cu voi...Dar a aflat bunica-mea care s-a pus pe bocit ca vrea si ea sa mearga, ca ii plange copilul ca "Unde esti, mama, de nu vii sa ma vezi?"...Deci Olga din nou nu face ce isi doreste, ca datoria fata de familie primeaza...fata de familia asta cu atatea probleme, incat am invatat sa ma descurc singura si am ajuns sa imi las copilul cu soacra atunci cand ma voi intoarce la serviciu...hai ca ma duc incet incet iar la butoi
...
Deci: are si copilul meu 6 kg ! Nu ii mai place Suzi, pe care o scuipa, caci a constatat ca degetele sunt infinit mai gustoase
Ce faaac?!? Ca degetele le are "la purtator", de Suzi scapam eu rapid
. In rest, raportam si noi volte ( numai pe umarul stang insa, pe dreapta nu ii ies piruetele ), un tata fericit ca se joaca fii-sa cu el ( el o strange de obraji si ea chiuie ca raspuns
)
Ma duc sa ma epilez, poate ma mai adun. Va pup!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Delphinas-dragalash , te intrebasem de jucaria lui David, cea din pozica! Atunci cand trage David de alea p-acolo, canta? Ca am dat in mania cumparatului de jucarii care mai de care mai stimulatoare
.
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
floriio spune:
Luny, lasa mama ca tu nu arati rau deloc. Cu incheiatul la pantaloni eu reusesc ca , din fericire pentru mine, nu mai am burta deloc (bine decat un pic de piei atarnand pe acolo, dar asta e o alta poveste. In plus, inainte de sarcina eu nu aveam burta deloc si doar 60 cm in talie, dar fiind mare in fund si solduri, toti pantalonii si toate fustele imi erau mari in talie, ca altfel nu veneau peste fund. Acuma de aia pot sa ma inchei, insa ma strang al naibii de tare.
Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
http://community.webshots.com/user/floriio
blankar spune:
ALINA e superba Rebecca
gata batem palma
a meritat sa astepte Eric asa o dulceata de fetita
din ce oras sunteti de zici ca suntem vecini?
NATY sa ne treci repede pe lista sa nu o pierd si pe Rebecca
vezi ca a meritat asteptarea?
vine un maseur sa mi faca masaj
face super dar pute ca un sconx,mi-e jena sa-i spun dar a trebuit sa ma ung cu parfum sub nas ca alfel muream
http://community.webshots.com/user/blanka75