Puiuti de Randunici 2008!! (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gata am venit si noi de la serbare,a fost frumos si comic in acelasi timp..ce deliciosi sunt copii!David al meu s stat intre 2 fete,dintre care una e "draguta"lui,a dansat si cu ea..ce mai,ca suntem si vecini...toata ziua ar sta impreuna!s-a descurcat de minune la poezii,la cantecele si dansuri!o sa pun poze ceva mai incolo!Sam a rams cu buni..Nicoleta imi pare rau ca nu aveti cu cine sa lasati bebele!
Clau,si eu cand a aimplinit Sam 2 luni am fost vizitata de rusi-asta este!ma bucur ca Razvanel e fericit la bunici!iar Rebecca-delicioasa
Simo-Mimo is suparici iar pe tine...de Barosanelu si Fratele nu zici nimik???nu ai vazut poze?is eu ardeleanca ,dar...
Naty,ce falcute are draguta de IULIA...
...am citit tot,si as fi vrut sa va scriu la fiecare cate ceva dar ma cheama datoria..

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

ALINA de ce nu esti pe lista pe prima pagina sau nu vad eu bine?
ce zici batem palma?

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

blankar super, masaj..vreau si eu...
olgutza imi pare tare rau ca nu ajungi maine...
simo abia astept poze de la serbare!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu o sa ies p-afara, o iau usurel spre cel mai apropiat parc unde pot ajunge pe jos, respectiv cel de la Unirii, la fantani..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, cred ca a fost emotionanant la serbare, sa ne pui poze.

Blankar, ce frumos e Eric!

Olgutz, ce a crescut Sophie! Rebecca a ramas mica, are doar 5.620!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Clauclau, saru' mana de aprecierile facute la adresa Rebecai!Eu o stiu pe Rebeccuta ta, m-am tot uitat le pozele voastre!E o minunatie!

Floriio, am patit la fel!Eu nu am alaptat nici macar o saptamana , si m-am ales cu niste sani ceva mai marisori, dar cam lasati!!O fi vreun leac sa-i ridicam?

Luny, am 34Deci, urmatorul(daca o sa ne hotaram) il voi avea la 36...Ce sa fac, daca un copilas de-al nostru e acum ingeras in Cer? Domnhul a dat si tot El a luat! Pierdusem o sarcina in urma cu un an si jumatate, nu intr-o luna foarte avansata, dar era copilul nostru mult dorit!!Acum ne priveste de undeva de sus...Of!
Pozele sunt facute acasa, doar ca am pus un cerceaf pe canapea.

Olgutzika, aceeasi problema o avem si noi si nu stiu cum s-o rezolvam.Cand nu are suzeta in gurita, isi baga degetelul mare pana in gat de isi produce apoi greata.Poate are cineva o idee!!

Da, Blankar, batem palma!Oricum o iei, de la sud sau de la nord de Arad, tot vecine suntem.Eu sunt bihoreanca, dar acum ne-am stabilit in Timisoara, iar sotul e ...aradean de-al tau!

Alina, o mamica fericita!!

Mergi la inceput

CLAU mersi
vezi daca ai dat-o pe Rebecca !
dar poate avem noroc tot de o Rebecca(al lui Alina)

Mergi la inceput

ALNA si eu fac 33 de ani luna asta si daca ar fi dupa capul meu acuma a-si mai face un copil numai ca si mie mi-a zis dr. sa astept 1 an sa-si revina organismul
noi pe Eric l-am asteptat 4 ani.am facut tot felul de tratamente hormonale pana sa raman gravida
am facut si o inseminare nereusita,in octombrie eram programati pentru vitro si in iulie s-a intamplat minunea
sper ca la urmatorul nu o sa trebuiasca sa astept atata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Remaliss, referitor la sanii lasati, daca gasesti vreun leac sa mi-l zici si mie. Aoleu si eu mai am un offf. Frate, am niste mameleoane sau cum o zice la zona aia din jurul sfarcului, cat harta Chinei si Rusiei la un loc, asa de mari au crescut. Si sunt si foarte inchise la culoare. FEtelor care ati mai nascut, astea isi mai revin la dimensiune si culoare?

Floriio - mamica de ANDREI RADU (21 aprilie 2008)
http://community.webshots.com/user/floriio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Blankar, daca ar fi si dupa capul meu, acum as mai face un copilas.Dar medicul mi-a zis categoric sa astept un an, apoi pot procreea linistita.Sincer, mi-e teama.Eu am avut o sarcina foarte grea, mereu prin spital...Aveam niste dureri de imi paraliza orice tentatie de a ma misca.Nici pana la baie nu puteam merge singura.Ma lua sotul in brate (iar gravida nu eram deloc usoara) si asa rezolvam deplasarea...Mi-e teama de inca o sarcina, dar o vreau!!

A, poate ma pune si pe mine cineva pe listuta.Scriu datele in ordinea in care le-am vazut pe prima pagina: Rebeca nascuta pe 1 aprilie 2008, Rebeca Iulia-3850 g, 52 cm, Apgar 10, cezariana, 40+s, iar eu nascuta pe 1 iulie 1974

Alina, o mamica fericita!!

Mergi la inceput