Puiuti de Randunici 2008!! (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nicol, frumoasa rau Antonia! Pup printesa cu strampeii ei frumosi ( si noi avem la fel! ). Ai niste fete mama, mama..., trebuie sa le pazeasca bine tati!

Mimo, am vazut pozele de la absolvire si iar m-am emotionat, d-apoi tu acolo fiind! Imi inchipui ce-a fost in sufletelul tau. Si am vazut si ce frumos zambareste puiul mic!

Luny, misto pozele din club. Te-ai distrat fato!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat sa Nicolsi sa la Florioocu carutul ei model vechi!Mortala Butucica...ca veni vorba , v-ati intalnit sau nu, ca n-ati mai zis nik?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, si eu am primit ajutor de la angajator, chiar mai mult :D. Se mai intampla si minuni...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

A, nici la mine nu a curs laptele din sani, doar din dreptul mai curg vreo 2-3 picaturi, raaar. Lapte este, uneori se intaresc rau, mai ales dreptul... trage bebe si ustura... nu mai spun ca sunt cat 2 bidoane... Dar se pare ca sunt etansi (sa nu risipim ce cu truda producem... truda intelectuala ).

Azi avem si noi serbare, sa vedem daca reusesc sa il vad si eu, ca unul dintre noi (eu sau sotul) vom da tarcoale gradinitei cu bebe, celalalt va fi spectator la serbare... greu cand nu ai ajutor, o bunica sau o bona buna...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Hop si eu dupa o absenta mai lunga...V-am mai citit, dar nu am reusit sa scriu...Iar daca nu mi se simte lipsa...
Blankar, poate punem noi de-o incuscreala!Frumos Eric, seamana cu tine! Hai, vezi la pozele mele si poate ii place si lui Eric de printesa mea...Mai ales ca suntem si vecini!

Fetele cu un copilas, va ganditi la al doilea?Eu tot calculez lunile (am avut cezariana) sa nu fie o problema a doua nastere...Anii nu imi permit sa mai stau!

Alina, o mamica fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Gata am terminat cu imbracatul , cu echipatul si plecam.Dar nu puteam sa plec fara sa raportez primul zambet VOLUNTAR care a durat 10 secunde. Abia astept sa ajungem si noi razaciosi ca alti bebei mai evoluati de pe aici.

Pup stolul si revin dupa-amiaza

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Asta trebe sa v-o zic: am uitat ca masina randunoiului e in service (dupa ce a scos-o, la 2 zile cineva i-a spart parbrizul nou, rau de tot) si el a plecat cu masina mea...m-am carat eu viteaza cu carucior si cu scoica...doar copilul nu-l luasem...ca sa le instalez in masina...si masina ioc! Asa ca ma reintorc in Botanica, pa parc Carol!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cuscra, pi unde esti? Acu' ca ai cheie stai numai pe afara?
Cum facem maine?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Raportez inca un kil in minus LA MINE..mai am 6 in plus..dar cu toate astea,nu intru inca in nici un blug/pantalon - durerea mea!
tuchita am vazut poze frumoase din weekend.Si unde-s mama cele 75 de kile?Ca in poze nu se vad,asa bine le-ai mascat..Si intr-adevar,Ilinca e superba..parca-i zeita!si ce iti seamana!
Clau,v-am zis ca medicul meu a zis ca e mai bine sa nu-mi dea anticoncept cat alaptez..Si,zici ca nici tu nu reusesti s-o ragai mereu pe Rebe..credeam ca am eu o problem.Si noaptea,la fel,nici a mea nu prea ragaie,fiindca e adormita tare,cu toate ca eu incerc si o bat bine..Mda..om trece si de asta..si la noi sunt cam pe sfarsite colicii..of,sper sa nu intoarca acum,ca am vorbit,o ducem rau cu constipatia.
Of,si cu unghiile,chiar iau si eu o forfecuta Chicco,daca-i asa..cu toate ca nicio forfecuta de copii nu mi se pare subtirik cum e cea pt unghiile noastre!mie mi-e frica de mor cand vad asa degetele mici.
Ce dulceata e Rebe!
Naty,da mare si matura s-a mai facut Iulia...Si e o dulcik!!Deci sa nu te mai aud ca te vaiti,ca stii tu cum e cu mania aia de Sus...
Raportez si eu unele dureri la operatie,cand e vreme innorata si urata!
Mimonix si ma bucur pt Teo a ta!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Moamaaa,remalis,dar ce poze artistice arati tu aici!Ce fetita superba!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput