Puiuti de Randunici 2008!! (30)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
nicol_conte spune:
Super Rebe cum se joaca ea cu papusa.
fug sa ma imbrac, ca asa nu mai plec eu
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mimonix spune:
Acum , din aducere aminte, citeva comentarii:
Clau, ce bine ca ati iesit in week end si ca a fost relaxant! Ce facea Razvanel, l-ati lasat acolo in continuare?N-a protestat?
Am vazut ca ati experimentat si voi shopping cu bebe si ca ai fost incintata.Copiii nostri au cam aceleasi hachite, ai observat?Pacat ca Rebe umbla cu altul ca veneam in petit!De fapt are si gura cam mare , am vazut eu cum se antreneaza pentru vocalizele de mai tarziu!
Naty, ma bucur ca Iulia rade acum , sper ca esti mai linistita.Eu stiu ce zic, ca si eu tot astept sa bifez unul cite unul toate progresele, of!
Bitza, sa nu ma uiti.Stau in Titan, la piata Minis.Merge masina 102 din Berceni si pin' la mine-n poarta!Nu cred sa fie asta problema, sper sa iasa ceva.Ca am mai bifat un refuz in week -end-ul asta.Nu vrea nimeni nene sa stea 10 ore la mine,NIMENI!
Vio,Delphin,Mamaruta,Sovi,Geckoam vazut niste poze care nu par a fi reale.Voi ati avut BURTA vreodata? Him...
Super Sean pe motor, super Seb la antrenament si David cu caciulile lui (totusi Delphin, mi se face pielea de gaina cand ma gandesc ca e o tabara militara si antrenamentul e pt razboi,fereasca Dumnezeu!), Patrick grasanul si felicitari mamei pt savings,Sovi "m-ai spart" cu cadoul nasilor
iar pe Mamaruta cu puiul ei o vad prima data si nu pot sa spun decit WOW!
Gudinde, eu te inteleg asa bine cand zici ca ti-e rusine sa te arati...dar nu e concurs de miss,e doar o intalneala in parc.Eu ma gandesc sa le fac fetelor un cadou si sa apar, ca sa se simta si ele bine:tinere si frumoase!Dar nca nu promit nimic , de fapt eu sunt f comoda si inca mai caut un colt confortabil de canapea in care sa ma "indes"
cu casoleta de inghetata in mana!
Tuchi, nu stiu de unde ai tu atata energie, dar probabil asta te tine in forma.Am remarcat ca si tu esti inalta (si subtire desi stiu ca ai urcat niste "numere" si nu esti happy),Ili e un se vede in ochii ei neastamparul iar Sebaceul e grasanel
ca si al meu desi nu mananca mereu cat trebuie)F FFF Frumoasa povestea despre prietena tau cea grasuta care maninca cu pofta!Fix pe acelasi calapod sunt si eu construita dar de la un timp incoace ma ingrijoreaza viitorul pentru ca am facut deja un diabet de sarcina care se pare ca poate recidiva mai tarziu un pic daca insist cu proastele obiceiuri, ma cam dor salele si picioarele si tot asa.Ma gandeam cand eram gravida ca daca pic pe jos nu ma ridica nici macaraua, vai de capul meu!Marturisesc ca ma gandesc la operatia de bypass(asa s-o scrie?), ca am o prietena care s-a operat si a slabit 45 de kg...e alt om acum.Nu-mi prea suna mie bine procedura, dar poate fi o solutie.
Coryurla frustrarea in mine ca nu mi-ai adresat niciun cuvintel...pai eu ma straduiesc aici sa fac matinalul la odisee si scriu cearceafuri peste cearceafuri si in moldova nu se receptioneaza? Hai ca de data asta imi calc pe suflet si-ti spun ca am tras cu ochiul la pozici frumoase, am vazut ca v-ati gasit pereche gigea (cum de mi-a scapat mie Sophie, tztz
?)
Ariel, daca ma hotarasc maine sa ma mobilizez te sun!
Cristina,la terasa,bravo !
Luny, dans , club hai? Pai ce-ar zice soacra Roxaneinene de atata destrabalare?
Stela, sper sa-ti ajunga rabdarile sa depasiti momentul cu voma asta care nu se mai termina.Am vrut sa zic si eu ceva, dar ce? Ca toate variantele au fost expuse deja...cred ca doar rabdare mai trebuie.Lasa ca o sa fie cuminte cand o sa fie mare!toate nenominalizatele si revin daca imi mai amintesc ceva..
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
simo-mimo, chiar asa, ia fa-ne tu cadou aparitia ta maine in parc!!..mey, da' Mateiul meu nu-l vazusi?...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Doamne, ce a adunat Mufarina intre degetelele de la maini, de aseara dupa baie, pana acum, plin de scame de la jucarii probabil..
Am uitat sa va spun ca il gasesc mereu in pat, pe lat, nu pe lung cum l-am pus...
mimonix spune:
Luny, am vazut si Mateiul, cum sa nu? Cum vorbea el cu tati, 2 filmulete....mai , dar tu ce crezi? In ceea ce-l priveste pe Mateiul razaret si vorbaret, eu sunt verde de invidiede mult si admir cu discretie
zau!
Am vazut si pozele de la botez in care parca esti altcineva...coafura, bucle, rochita, ce mai....si tu esti tot la categoria , dar parca Viointrece orice masura nene!Zici ca-s scene de film ca numai in filme mama dupa ce naste arata "beton", e aranjata si rimelata si copilul e frumos si cuminte...ptiu, sa n-o deochi!Am vazut dealtfel ca a stirnit invidia generala, nu-s numai eu in culpa...si nu stiu ce-mi veni sa vorbesc iar de ea
, cred ca ma obsedeaza
Vorba lu' Gudindenici cand aveam 16 ani nu aratam asa!
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
quote:
Originally posted by mimonix
Luny, dans , club hai? Pai ce-ar zice soacra Roxaneinene de atata destrabalare?
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Mimo, chiar asa, Vladutul e necuplat
![](icon_smile_shock.gif)
Eu ma ambalez sa plecam in parcul Carol! Vine cineva? Tel meu il aveti toate, asa ca dati un semn, ceva!
Naty
mamica
![](copilas.gif)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Mimonix, si pe mine m-a emotionat tare mult ce-ai povestit cu absolvirea primei scoli a lui Teo! Eu deocamdata am trecut doar prin gradinita si tot asa, in fiecare an la serbarea de sfarsit eram topita de baietelul meu mare. Tare mandra sunt de el! Iar acum simt furnicaturi pe sira spinarii cand ma gandesc ca incepem clasa intai. Si intradevar numai o mama simte asa! Oare de ce? De fapt, stiu de ce..., dar tare mult as vrea sa simta asa intens si un tatic!
Razvanel ramane toata vara la mama mea, este vointa lui si acordul nostru bineinteles! Ii place tare mult acolo si este normal la urma urmei, isi petrece tot timpul de joaca afara. Plus ca mama se ocupa exclusiv de el! Iar noi o sa mergem in weekend-uri la el si abia ne destresam si noi de Bucuresti.
Haioasa faza de la Cora!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
banuiam eu,mimo ca n-ai ratat Mufa razacios! Despre Vio, si eu zic la fel, arata exceptional!!
naty, ce-ar fi s-o iau si pe roxana in club si ea sa pove a doua zi la soacra cum a fost la dancing cu cuscra, toata noaptea!!
mimonix spune:
Clau, la ce scoala l-ati inscris pe Razvanel? Ca eu am niste traume din cartier, sa te pun in garda cumva...
poze
mstela spune:
SAl.Ma bucur pt cele care au avut o duminica super.
Pentru mine,declar ieri-zi super super nashpa,o duminica de kk.A urlat Teo toata ziua,de mai stiam de noi,nimik nu o calma,o durea burta de la constipatie in continuare.Am incercat tot ce se putea.Abia intr-un sfarsit a facut kk,nu big,dar,a urlat toata ziua de nu mai stiam de unde atata grai.Am stropit-o intr-un final si cu Aghiazma mare,ca nu mai stiam cum s-o potolesc.Ofof..maimai..ZI SUPER NASHPA.Sper sa nu mai avem asa ceva.Macar daca puteam sta afara,ca ei ii place si se linisteste,dar ce vreme,mamaaa...
Si..cand nu reusesc sa o ragai,nu reusesc,nene si pace.Am patit asta mai devreme-am invartit-o cat am putut,am pus-o si pe burta si eu zic ca trebuia sa iasa si mama aerului,dar nimik..Sovi,hai mama cu metoda ta,ca am uitat cum ziceai,de atata neliniste...ca vad ca nu merge nimik cateodata..
simonette,eu cred ca ati demonstrat ca aveti f mult curaj si sigur veti reusi.Ma bucur mult pt voi,va admir pt asta si va doresc succes acolo.Veti invata si limba repede.Nu cred ca ai ce regreta,pt ca aici e clar ca mai dureaza mult pana ajungem la un prag civilizat.
As dori sa avem si noi curajul vostru!
Matusa si unchiul au fugit,practic din tara pe vremea lui Ceasca,cand nu mai suportau traiul,au lasat in tara 2 copii de 2 si 4 ani si s-au oprit acolo,nestiind limba si neavand pe nimeni.A fost deosebit de greu,fiindca nu aveam nici bani,dar in dorinta de a avea o viata decenta,au reusit.Usor usor,au invatat si limba,si-au facut si un loc acolo,au ajuns si copiii la ei dupa cateva luni si uite asa au pus bazele si acum au o viata super acolo.Cu mult curaj si vointa,se reuseste.
Roxana,super rochie ai gasit.Si imi pare rau pt asa soacra cu asa idei!
tuchita,merci pt sfat.E adevarat ca ar trebui sa ma odihnesc mai mult,sa mai ies,sa ma mai destind,nu prea reusesc,dar sper sa ajung intr-o zi sa fiu mai bine.
Moamaaa.Bubu,excursie marfa?Bravo voua!Asa da!
Fetelor,dar vad ca la voi e Laptaria lui Enache curata.Eu nu am ajuns niciodata in situatia sa pun ceva sub cearsaf.Curge si la mine,dar uda leorca doar tricoul si poate putin cearsaful cateodata.Nu ajung la saltea..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"