Puiuti de Randunici 2008!! (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumim de aprecieri.

Mai, va gandeati voi inainte sa aveti copii ca veti avea parte de momente asa de frumoase? Eu nu.

Copilul meu cel mare a avut parte de o surpriza, nu stia ca vom merge si cu bebe la serbare si, cand m-a vazut cu el in brate, ii sclipeau ochii de fericire! Si mie imi zambea sufletul... cu gura pana la urechi!!! NU mai zic de tati care nu stia unde sa se uite mai intai, la mine si la bebe sau la feciorul cel mare...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Salutici la randunici!

Kya ce mortal doarme Sanziana!
Dalv felicitari pt gemeni! sa fie sanatosi si sa aveti numai bucurii!
Cory ma bucur sa citesc cearsaful de la Iesi!
Luny super razaciosul si ce distractie pe acolo! si sa stii ca si Andra e fascinata rau de tot de TV.. ieri a adormit uitandu-se la tv fara suzi , o lasasem ca aveam o urgenta
Delphin hai ca ii sta bine cu caciulitza lui David! da ce freza mortala are Seb, nu e de mirare ce succes are la fete!
Nicol da chiar copanase de copanase are Antonia!
Amira f frumoasa rochita! sa o porti cu placere!
Tuchi vizionat pozele cu cei doi deliciosi!
Gecko bursucelul!
Clau ce frumos v-ati petrecut! si ce frumos se lupta Rebe cu papusa!
Mimo faina emisiunea cu balul si pozele f frumoase!
Naty ce faine sunt pozele cu parapanta!
Blankar bv pt Eric crestinat!
Olgutza si Andra mai nou a inceput cu pumnisorii.. cred ca asa descopera ei manutzele.. si apropo ma primiti si pe mine in clubul Lunganelor? ma lau si eu cu 1.76 , ca doar nu degeaba e Andra lunga (randunoi-1.86-parca)
Bubu ce frumosi suporteri!! super!!
Simo f frumoase pozele de la serbare! si bate toaca! Bravo!!
Nicoleta frumos si la voi la serbare!

noi am fost iar la piscina.. ii place fetei mult in apa, ca sa nu mai zic maica-sii...

mai de dimineatza m-am apucat sa scriu aici si abia acum reusesc sa trimit si am uitat si ce mai voiam sa zic... mi-oi aduce eu aminte..

stolul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu!mi-a luat cam 2 ore sa cites ce am "pierdut" azi si ieri...
am avut un we super agitat (cu urlete, racnete si tipete), am sperat ca azi sa fie mai bine, dar a fost "cireasa de pe tort", asa ca am alunecat si eu in butoi si am dat si niste apa la soricei, de se uitau alex si cu mama blocate la mine..., apoi am facut nani vreo 3 ore si mi-am "reparat" nervii, care erau facutzi terci, tocatzi mici-maruntzi...
nu stiu ce are teo, si-a luat obiceiul de a urla/zbiera/racni inainte de somn....urla pur si simplu, cel mai putzin juma de ora, cel mai mult 2 ore, apoi adoarme, se trezeste iar peste juma de ora, iar urla, in timpul asta nervisorii mei se fac bucatele mici, logic ca si alex ma bate la cap in acest timp si in final exlodez si tip de la ea si la toti care fac imprudenta de a-mi aparea in cale...azi am fost foarte incantata ca am dat ochii cu randunoiul pe la ora 21.30, ca altfel cred ca ma luam de el...era singurul pe care il ratasem...ufffffff.
m-a apucat bazaiala, dupa ce il calmasem pe teo, care urla de 2 ore, il schimbasem, ii dadusem papa si l-am pus sa doarma...atipise, cand, a inceput sa vomite rau de tot, in jet, parca avea cascada la gura!! acum am vazut si eu ce inseamna, cu adevarat, vomitat in jet. i-am palpat fontanela, care m-am inselat data trecuta, nu e deloc mica!!! si era depresata...am sunat repede la asistenta (care sta cu mama in bloc), cu toate ca ne vazusem azi al ctrl de 2 luni....a venit femeia si l-a studiat pe teo si mi-a dat verdictul: LACOMIE!!! plus putin deshidratat, mi-a zis sa-i dau apa, iar laptic peste 1-1 1/2 ora....
asa ca, stela si eu am avut 3 zile de kk-o!!!

teo a crescut bine luna asta, acum are 5.500 kg si 60 cm, m-am mai calmat si eu, vad ca lapticul meu si-a mai revenit, acum incerc pastilutele galafor, cand nu este suficient ii mai dau niste milumil, macar am acceptat ideea (ii dau destul de rar, recunosc).

ufffff, iar nu mai stiu ce si cui vroiam sa scriu!

aaaa, stela, eu ii dau lui teo duphalac, 5 ml, dimineata, isi face efectul cam in 2 ore....si ai grija ca este BOMBASTIC!!! ii dau numai daca trec 3 zile de NO KK, deci NU zilnic!

simo-mimo, daca te hotarasti sa mergi maine, da-mi si mie un semn:). eu cred ca voi merge...cel putin asta simt la ora actuala, sper ca maine sa aiba teo o zi buna si sa nu ma faca iar sa o iau pe aratura...
si chiar asa, de ce disperi fata???hihiihhi...si, ce ai cu moldovenii???? ahhhhh? vezi ca te spun! ce daca a dat fata dupa pui de moldovean? si teo al meu e pui de moldovean:)

amira, si voi va botezati sambata? si noi...azi m-a enervat si "tata popa"...am fost acum vreo 3 saptamani sa facem rezervarea la biserica si popa ne-a zis ca sa venim in saptamana cu botezul sa rezervam si sa platim...ne-a intrebat cand vrem ,i-am zis ca pe 14 iunie si azi, cand m-am dus sa fac rezervarea, mi-a zis ca nu are timp de mine...asa ca am ramas iar fara molifta , sa vin eu sau al meu miercuri seara ... m-a intrebat cand vrem sa botezam copilul si cand i-am zis ca pe 14, m-a luat ca ce a fost in capul nostru cand am ales data asta, nu stiam ca e sambata mortilor??? ca noi nu ne uitam in calendar....eu incercam sa-i zic ca am vb cu el acum 1 luna si ca a spus ca e ok pe 14....el tot o dadea ca "treaba voastra, eu va fac botezul, dar e sambata mortilor!".....ufffff,
ce legatura are???? eu una nu mai pricep, m-a prost dispus....

vroiam sa va mai intreb ceva. am intrebat pe dr de vaccinul de 2 luni si mi-a zis ca nu-l au in policlinica, ca de fapt au unul deschis de joia trecuta, dar ca nu ar vrea sa faca din el (nici eu!!!!!) si ca ar fi bine sa-i cumpar vaccinul...mi-a propus 2 variante:

1.pentaxim + inca ceva ce nu-mi mai aduc aminte denumirea, o sa sap prin buzunare dupa biletel...am gasit:engerix (contra hepatitei b)
2. infanrix

Pediatra noastra ne-a recomandat varianta 1 in favoarea infanrixului hexa care e scos de pe piata de 2 ani de la americani pentru ca s-a constatat ca nu e eficient impotriva hepatitei b.
dezavantaj la 1) este faptul ca sutn 2 intepaturi...si engerix-ul am inteles ca e dureros....

sovi, chiar, ce ai facut cu vaccinurile? randunoiul meu e total contra lor si eu sunt, dar vreau sa i le fac, de teama....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, "ajutorul(prima) de nastere", dat de angajator, trebuie dat OBLIGATORIU, prin lege si trebuie sa reprezinte un salariu mediu pe unitate....din pacate, multi "uita" sa-l acorde. si la noi se da, numai ca, ciudat, este conform contractului de munca, adica, 5 mil. dar tanti draguta de la financiar, mi-a zis sa mai astept pana la depunerea cererii, pt ca s-au facut niste negocieri intre sindicat si conducere si se vor mari aceste "bonusuri", numai ca mai e nevoie de o semnatura. cererea e la ea, nedatata, iar ea o va plasa atunci cand va fi momentul. imi vine sa o pup pe taniti cea draguta:)

sovi, referitor la balaceala din timpul somnului. eu am pus un prosop pe pat si dorm cu o bustiera lejera in care am tampoane de san. mi le-am luat pe cele refolosibile de la avent, sunt cam groase, dar au avantajul ca se pot spala de nenumarate ori.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
V-am facut si plec la treaba!
ilinca treaza de la 5 juma', nu stiu ce naiba a avut! S-a trezit la pisu si cand a vazut ca e ziua nu s-a mai culcat!
Acum noroc ca sunt Tom&Jerry la TV ca mi-am baut si eu cafeaua cu voi!
Am fugit ca iar prind aglomeratie la metrou!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,merci de -eu am baut inca un eiscofee ca asta mic e treaz de 6.30 dupa ca a dormit de la 8.30 aseara si nu s-a trezit decat la 5,a papat si a mai dormit putin,acum gangureste.ma duc sa-l pregatesc pe David de gradi
Mihutza,

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Neata de la Buzau!

Tuchita, multam de ! Ilinca este o harnica, ce mai! Si merita iertata de fiecare data, pt ca are niste ochi superbi!

Naty, asa e, decat sa schimb randunoiul, mai degraba mai fac un bb care sa semene tot cu el!Iulia chiar e o fortoasa, mai, baga la flotari. Thea nu vrea sa tina mainile sub ea, dar o las in pace, deocamdata. Spor la sporovaiala azi, la intalnire.

Mihutza, Clau, m-ati linistit!Credeam ca numai fii-mea se trage de par, chiar imi faceam griji.

Delphin, mie imi place amoroasa nr. 4 a lu' Seb, Thea. Si nu pt ca ar avea acelasi nume cu al fii-mii (de fapt, e o diferenta de accent ascutit intre ele), ci pt ca (nu mi s-a parut, nu??) este mulatra cu parul blond?!? Tunsoarea te schimba total si te prinde de minune!

Cristina, pe unde-mi umbli?

Ia uitati ce babuta am eu aici:

http://good-times.webshots.com/photo/2887209280103304986qUzGbq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, vreau si eu cafeaaa! Mai, nu stiu ce a avut Rebecca dar s-a trezit toata noaptea la 2 ore si chiar mai devreme de atat! Practic, am stat numai intre pat si patut. Super agitata, n-o mai lua somnul la loc si cand o lua dormea o jumatate de ora! M-a disperat, nu alta. Sunt zombi acum...Vezi, Giani, m-am solidarizat cu tine si prin simpatie facem la fel! Bineinteles ca si eu m-am gandit c-o fi din cauza laptelui, poate din cauza de CM? Habar n-am...

Ariel, noi am facut pentaxim + euvax si da, sunt 2 intepaturi, iar euvax-ul doare putin, asa ne-a zis si noua si am vazut pe fetita care a plans altfel la a doua intepatura! Dar apoi a fost totul bine,nu a avut nici-o reactie adversa, a fost o zi normala.

Simonette, pai asa am simtit cand am vorbit pe mess ( ca ai vrea sa vina rushii ). Noi o facem din joi in pasti si ne protejam bine, deci n-ar fi fost cazul de nimic. Si da, este mult mai abundent, niciodata nu am schimbat eu 5-6 tampoane intr-o zi!

Simo, super poza cu toaca! felicitari pentru premiu!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Off Alice, ce babuta superba ai tu acolo! E frumoasa foc!

Nicoleta, am vazut si pozele voastre de la serbare, foarte frumoase, cred ca tati nu stia unde sa se mai uite.

Mihutza, mmmmm, piscina, ce fain! Mi-ar place si mie, m-as balaci toata ziua!

Tuchi, servici usor.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata! Am hranit copilul, l-am imbracat, l-am culcat la loc si cand se trezeste o tai din loc.

Si am facut putina munca de cercetare, din care a rezultat ca Infanrix se administreaza cu succes in State : aici http://www.cispimmunize.org/, am gasit asta :

http://www.cispimmunize.org/pro/pdf/AttachmentB_VaccineCodingTable.pdf

Intalneala placuta va dorim si bebei sociabili!

Pupam stolul!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput