Puiuti de Randunici 2008!! (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am revenit..Credeam ca numai eu am dat in boala inghetatei!
Noi ne-am plimbarit azi bine,prin imprejurimi..ce-i mai place Teodorei.
Maine venim si noi..chiar daca nu ajungem la 16-16.30,tot va gasim!Abia astept sa va cunosc!Numai pe Naty o stiu!
remaliss,si voi cu 1 apr?iNTR-ADEVAR,CE CADOU PT TATI!!Teo avea acum 4 zile 4800.Si s-a nascut cu 2900.Rebe cat are?
Clau,la cat de rar sarim noi gardul din pricina oboselii,conceptionale mi-ar mai trebui!!Las ca e timp.
florio.Eu,in timp ce citesc,deschid o foaie notepad si scriu.Apoi,copiez cand trimit mesaj.Altfel,cum as tine atata minte,cand sunt in continuare zombi de oboseala?Si lasa,ca dam noi kg.
tuchi,da,maine iau duphalac,ca se pare ca nu merge altceva.Sa vedem cu el cum o fi.
Dar,spuneti-mi,va rog,a avut efect la voi Duphalacul si cat se da?
Am vazut si poze de la petrecerea lui Seb de Delphin!Am vazut si flotari de Iulia a lui Naty!
bubu
Mamma mia,Cuscra,ce curtat este Davidutul!Foarte frumos!Sper ca nu va fi si Sam curtat asa!Iar poza cu toaca e tare artistica!
restul fetelor,fara exceptii.Noapte buna.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Si noi am avut serbare azi, am mers si cu bebe (Stefan s-a bucurat mult). El a deschis serbarea... pun si poze, da cateva, ca nu au iesit prea bine, sotul meu nu e chiar atent la pozare si sala era maaaare.

http://good-times.webshots.com/photo/2364763040103379982mPepnR

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mai dar ce am uitat...
pe puiutzul meu andreiutz nu-l vrea nimeni???...am vazut ca v-ati incuscrit de zor ..asteptam si noi oferte...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

am vazut Stefanut dragut de Nico la serbare!
Ramo,chiar m-am uitat azi la Andreiutul tau si am vazut ce dragut este!A meritat din plin tot chinul nostru!E un scump,dar Teo a mea,din pacate,e data Barosanului!Mai cauta!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2745147990103379982SynEEJ

Poate nu ma credeati ca am dus copilul in multime...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mstela-da am vazut ca puiutza ta e "data"...asta e am ratat...sincer merita orice sacrificiu mogaldetele noastre...chiar imi zicea maica mea intr-o zi citez..."rami tu care erai rea de somn inainte acum la cel mai mic scancet sau frichinit esti cu ochii cat cepele..imi faceam probeleme ca nu o sa faci fata dar uite ca faci"...si vreau sa-ti zic ca desi stau cu socrii tot eu stau cu puiul meu pt ca soacra mea lucreaza si vine seara la 5-6 acasa se apuca gateste si mai face ce mai face prin curte ...eu nu stau cu puiul doar atunci cand mananc,ma spal si fac pisulica in rest 24 din 24 sunt pe baricada...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,..cum adica,"dar,Teo a mea,din pacate,e data Barosanului???"
Nicol
Nicoleta,super pozele

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Nico, super si pozele voastre, cum doarme puiul mic la tine in brate !

Eu ma duc la nani-nani, noapte buna!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara la randunici mamicoase si frumoase!

Azi n-am avut deloc timp sa stau pe forum, am citi acum pe seara pe sarite si ma grabesc sa raspund si eu pe scurt ca nu mai vreau sa raman in urma!

Multumesc de incurajarile la adresa plecarii noastre! Conteaza f. mult pt sufletul meu sa stiu ca sunteti alaturi de mine! Ciudat este ca in urma cu cativa ani nici eu n-as fi plecat din tzara mea...am fost de 2 ori plecata cu gandul sa fac bani si sa ma intorc, dar nu am reusit sa stau decat 2.5 luni prima data si 1 luna a doua oara! Prima data am fost pe vas de croaziera pe mediterana si a doua oara am fost in Rodos, am lucrat la un magazin ca vanzatoare, in zona turistik! Sunt indragostita de Rodos...de fapt de insulele Grecesti dar, nu am rezistat departe de casa! De data asta insa sunt sigura ca vom rezista, caci suntem impulsionati de copii si ne avem unii pe altii! Vad ca deocamdata nu mi-e dor de tzara!
Nicol, parca tu ma intrebai daca lucrez acum...inca nu, astept sa iasa actele, sa ne inscriem la cursuri si intr-un program care o sa ne caute servici! Intre timp as vrea sa incerc sa echivalez diploma de cosmetica si poate, poate in curand...cine stie?
De lucru se gaseste! Mai ales daca stii limba!
Stela, Interesant ce ai povestit despre rudele tale! Noi nu am fi avut cu cine sa lasam copiii... Dar cred ca ei au avut totusi mai mult curaj ca noi! Multumesc ptr sprijinul moral!

Clau, ai fost tare......mai intai ma feliciti pe minbe si apoi revii cu vestea si suparata! Chiar mi-ai placut! Cat despre viteaza de Rebeca...sunt de-a dreptul topita dupa ea...e asa de frumoasa!!!! Are niste ochisori!!! Si niste gene!!!
La tine cum e CM-ul? La mine mai abundent ca inainte

Am vazut poze frumoase de bb frumos de Blanka si ce mamik fericita!

Maine am program incarcat iar dar sper totusi sa fiu mai activa!

Noapte buna tuturor mamicilor!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Vroiam sa va mai spun ca de cand am venit aici mi-am facut un ritual...In fiecare seara cand mergem la plimbare pe lac, mananc cate o inghetzata! Pe malul lacului e o gelaterie mica, ambulanta si nu rezist! Uneori imi iau chiar 2. Ce sa fie oare cu noi randunicile de papam inghetata multa? Vreau sa va zic ca de-abia astept seara si plimbarea...

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput