Puiuti de Randunici 2008!! (30)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Gata si noi cu programul de seara. Spalat donsoara, noi cei mari am mancat, am strans prin casa si randunoiul a adormit cupilu' mic! E prima oara cand face asta, iar eu mi-am facut de lucru prin casa. Ce bine-a fost!
Mimo, chiar asa, nu te-am mai vazut pana acum la emisiunea de seara! Doarme puiul mic?
Mai devreme am iesit putin afara sa ma intalnesc cu o colega si cand vin in casa, ce vad eu? Rebecca se uita la meci cu tacso cu niste ochi mari si curiosi, nevoie mare! Erau tare haiosi amandoi cum stateau concentrati la televizor!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Poze serbare
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
Am vazut pozele de la serbare Simo! Sunt foarte frumoase, vad ca David sta mai mult pe langa fetite. Stie ce vrea!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Olga, mersi pt. PM. O sa-i zic. Cu Badiu naste la sfarsitul lunii prin cezariana.
Hmm, eu cu franceza mai putin, am inteles!
Mimo, n-a marcat ma, nici unul...poate data viitoare!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Bitza, astept pm-ul tau!
Simo, frumoase poze de la serbare!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
Tuchi,Olga,Clau,Oana
Simo-Mimo,mi-ai luat-o inainte de data asta
!
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
si,ca sa ma dau inca o data mare cu David,va spun ca la 5 ani a castigat premiul I la Concursul de Toaca,organizat la Manastirea Sambata de Sus,la sectiunea -copii 5-8 ani-!si au fost multi copilasi
....David batand toaca .nu am poze de la concurs pe laptop
,sunt la tata in calculici!
POZE
bubu05 spune:
Simo, super de tot! Bravo!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
nicol_conte spune:
Am vazut si eu poze frumoase de la serbarea lui David. Abia astept sa o duc si eu pe Alexia in toamna la gradinita.Tot la stat am inscris-o si noi(nu c-ar fi vreo gradi particulara la noi in oras..)
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Poze noi
ramo_cata spune:
buna seara mamici...
am vazut poze de iulia frumoasa,eric,rebecutza...remaliss artista si mstela...toti sunt niste puiutzi scumpi scumpi...
am facut si noi baitza am papat ne-am leganat si am adormit...
azi am fost cu puiutzul la pediatru...un alt pediatru..mi l-a consultat f bine pe toate partile l-a intors...mi-a zis ca e sanatos ,ca a luat f bine in greutate in 2 luni si o sapt...raportam 4400g...ne-a dat i noua debridat pt constipatie ...sper sa reusim sa facem sg sa uitam de supozitoare...
valabil pt giani...am intrebat pediatru de laptele meu...cum imi dau seama daca e bun?(pt ca si eu mi-am pus problema asta...eu mai putin mai mult mami si soacra mea...)atunci cand plangea bebe sau imi refuza bibero sau tzitzi ziceau ca daca nu mai e bun laptele...dr mi-a zis in felul urmator...daca nu era bun al meu pui nu mai lua in greutate,imi cerea papica f des plangea la disperare...deci lapticul e bun...si vreau sa-ti zic giani ca si puiul meu se frichineste noaptea dupa ce mananca...cel mai des la a 2 a masa la 4 sau 5 dim...si ma tine asa pana se trezeste de tot deci e cu ochii inchisi doarme dar se frichineste...de ce nu stiu probabil il supara burtica altceva nu vad ce ar fi...
mstela-eu noaptea nu-l pun pe pui sa ragaie...la 1-2 cand se trezeste mananca aproape cu ochii inchisi deci nu vad ce rost ar avea sa-l trezesc eu sa ma apuc sa-l zdruncin si sincer nu pateste nimic daca nu ragaie...ziua da il pun dupa fiecare masa dar noaptea nu...
am intrebat doctora si de alimentatia mea...mi-a zis sa mananc aproape orice mai putin fasole,varza...mancarurile care baloneaza...daca era sa merg dupa regimul dr la care am fost luna trecuta mai aveam un pic si ajungeam la greutatea care am avut-o ...azi am imbracat o pereche de raiati care ii purtam pana sa raman gravida...
acum va pupacesc si va urez o noapte usoara
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12