Puiuti de Randunici 2008!! (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, noroc cu Tuchi , ca imi scapasera pozele de la serbare! Spune-mi ca Roxi e amoroasa lu' David

Si mi-am mai adus aminte de ceva: Delph, muuulte gagici la Seb la party

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Bubule, de rien= pentru putin! Frantuzoaicele, zic bine?!?! Si pregatesc un PM pentru tine. Cu cine naste prietena ta?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bine ca macar n-am mancat bataie![D:]
Ma duc sa spal trupa!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Bubu, ai PM!

Tuchi, spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simo, sunt pe faza ,am vazut pozele de la serbare! F frumoase, imi vine sa pling cand imi aduc aminte.Abia astept sa-l vad si pe Vladut
Si iaca pentru asta am intrat cu bruiajul si peste emisiunile fetelor de dupa amiaza!

PeSe S-a terminat meciul? A marcat Stefanut cumva?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

mai ce rapide sunteti!eu nici nu am terminat de uploadat pozele toate si voi le si le-ati si vazut o parte!tare greu imi merge netul si ma chinui!asteptati ca mai pun cateva,ok?si apoi dau linkul...a,vrea sa precizez ca Gradi nu e deolc fitoasa,e de cartier,de stat,etc...deci ,nu e cine stie ce,dar noi suntem f multumiti de ce invata si de d-na educatoare plus ca e la 5 minute de noi!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Olga,nu e Roxi,ca ea e vedeta-are Cd si apare mai tot timpul la TV-!este Oana,vad ca nu e fotogenica,dar in realitate arata mult,mult mai bine

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simo, pai si unde e Oana!?!?

Mergi la inceput

Olga,ai rabdare...ca acum pun pozele

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty deci asa ramane....maine ne intalnim....uite vine si Luny......excelent!!!!!!

ma duc sa fac baie la bebelina si daca mai sunt in stare iti scriu Bubu ce bani am dat eu la ceza......de fapt am s adepun un efort ca maine pleaca bitu si cred ca-mi ia laptop-ul

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput