Puiuti de Randunici 2008!! (30)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
GATA,am jupuit si ceva tei in drumu' meu, ca baleam la un ceai dupa cum miros!!!
beyyyyyyyyyyyyy, si eu vin maine, da???????!!!!!!!!!
NATY, vezi sa nu fie mare filmuletul, depinde cati mega ai pe camera, eu de ex pot filma numai cateva zeci de sec, maxim ca sa mi-l ia webshotul...e limita de mega, asa e!citeste ce-ti zice cand da eroare
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Of, asta e problema, ca mai citesc pe franturi peste zi ce ati mai scris, intre diverse treburi, si cand sa zic si eu ceva, toti 2 neuronii dorm!
Bubu, eu nu folosesc discuri de sutien, ca nu da pe afara asa mult laptele meu. Da daca zici tu ca Chico sunt ok, o sa iau un pachet sa fie. Deocamdata pun discuri de demachiat dinalea ovale mai maricele. Iar in casa, curge la liber, pe tricou :).
Clau te-ai activat si tu :) Te-ai facut mare, ai CM
Ti-am admirat judoka in timpul luptei..
Monix, ce de emotii! frumos ai povestit, si tare esti mami ca iesi pe peste tot cu Vladut.
Naty, tot mai bine conturata Iulia! Si mumoasaa
Blankar, sa va fie de bine crestinarea! Ingerii sa vi-l pazeasca! Am admirat poze cu smecheras cu cozoroc :)
Bai... cam asta am putut sa scriu :( e in greva Sash rau, de ieri seara. Si am remarcat ca se nerveaza cand scade presiunea asa tare (ca acum) Am zburat.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
bubu05 spune:
Am avut o prietenaq in vizita si am ratat meciul pana acum.
Multumim pt. complimente referitor la poze!
Si o sa sun si eu randunoiul sa mai ia Nirvana, ca nu mai e, mai devreme am papat un Best tot cu caramel
Stefan m-a zapacit de cand am intrat in casa la pranz, cred ca numai la o ora sau o ora jumate a supt, a dormit cate 15-30 de min maxim...acum doarme de la 7, era frant rau de tot, iar Vlad e afara cu bunica.
Maine abia astept sa ne vedem!!
Cat e scorul la meci?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Olgutzika spune:
Bubule, 0-0!
Sovi sa treaca!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bubu05 spune:
Mersi Olgutza!
Mi-am facut un ceai de fenicul granulat de la bebe si e bun rau si mi-am pus si galactogilul si e chiar bun!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Simo27 spune:
Oana,mai ce fotbalisti ai!!!Super sunteti toti 4!!!
Sovi
Am vazut-o si pe Iulia fortoasa!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
Multumim, Simo!
Sovi, Sasha sa se ia de mana cu Stefan Azi a fost si el tare matzait...si ma dor sfarcurile de la atata supt
Vad ca n-are nici o treaba sa se scoale la baita...
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Olgutzika spune:
Simo, poze de la serbare? Mi-a scapat ceva mie?
Bubule, de rien ( a?!?! Delph, ma pricep ?!?! )
M-am plictisit rau la meciul asta...nu-s un suporter bun .
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Si eu cred ca am fost de mult un suporter mai bun!
Desi am curatat morcovii pt supa in sufragerie!
Simo, noroc ca mi=a amintit Olgutza sa-ti zic ca am vizionat minunatele poze cu David la Serbare! De-abia astept si eu asa momente!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
bubu05 spune:
Fetelor cu cezariana, care ati nascut la Municipal, dati-mi si mie un PM cu ce bani ati dat voi la nastere pe la spital, ca vrea sa stie o prietena.
Multumesc anticipat!
Olgutzica, ce vrei sa zici, ca nu inteleg
Bubu mic
Bubu mare
Poze