Puiuti de Randunici 2008!! (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi. Saru'mana de , Tuchi Ar fi super sa vii in Cluj cand mergi la Campia . Mi-ar parea tare bine sa ne cunoastem, poate stam si la terasa

Bravo Iulia pentru progresele uimitoare E foarte precoce fata, Naty, a recuperat foarte mult, tinand cont de varsta corectata Si...incepe sa semene cu tine din ce in ce mai mult.

La multe luni scumpa mea nora Thea! (pentru ieri)

La multe luni Luca si Alexandra Cristina (tot pt ieri)[blue]

[blue]La multe luni Teodor Mihai si Matei!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mihutza, but ovcors ca te primim in Club, dom'le !

Alice, mortala babutza .

Nico, vazut-am pozeeee !!! Super-tare Stefan, se vede ca ii straluceau ochii de bucurie! Iar tu esti o frumoasa, arata-te mai des!!!

Simo, moa'!!! E gigea Oana, dom'le!!! Felicitari pentru premiu !

Tuchi, zi usoara azi!

Clau, Ariel, sorry pentru perioada grea! Trece! Pup bebicii frumosi, sa le treaca necajeala .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata, Cristina! Ce-ti fac piticii? Il mai chinuie caninii pe Vladic?

Naty!??!?!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Prezent! Mersi Tuchi pt , sa ai o zi usoara!
Baaaiii, m-am trezit si m-am dat brusc jos din pat, cand sa ma uit pe geam spargeau cu pickhamerul (nu stiu cum s-o scrie) un sant enorm pe langa masina mea -in ultimul moment am ajuns alergand sa o mut, am pus-o la mama naibii, in fine...am cu ce veni dupa-masa!
Simo, felicitari lui David pt Oana si pt toaca. E un scump!
Nicoleta, felicitari si tie pt Stefanut serbat!
Ramo, uite am avut si eu doua nopti la rand in care de mila n-am mai ragait-o pe Iulia ca dormea si cum am pus-o in pat a si varsat!
Alice, ce dolofanica scumpa e babuta! Si pare mult mai mare...
Clau, si Iulia la fel, s-a tot trezit si a mancat la 2 ore, ea care niciodata noaptea nu face asa ceva...Curios!
Va las...credeam ca-mi vine azi femeia la curatenie dar cred ca au sechestrat-o ai mei, ca-si pun centrala termica si e toata casa cu fundul in sus. Asa ca ma apuc eu de un pic de smotru, Iulia acum doarme, mersi!...
P.S. Astia s-au oprit cu santzul, si-au luat masinaria si s-au carat lasand ditai gropanul . Intr-adevar traim in Romania si asta ne ocupa TOT timpul...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI ANI SASHA-ALEXANDRU si ALEXANDRU De Iasi!!!!Azi e Sf Mc Alexandru

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Clau,Olga,Naty-
Alice-frumoasa babauta ta!

Va doresc si eu sa aveti parte de o Intalneala pe cinste:fara vant,fara bb uraltori ,si sa va ganditi si la noi-cele care suntem cu inima alaturi de voi!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simo, eu stiam ca Sf Alexandru e pe 30 august!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Am cantarit fata...Stela, fetele noastre merg in continuare mana in mana : 4860 g!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, creste foarte frumos Iulia! Dar chiar, ce-o fi fost cu ele agitate asa?

Simo, Cristina,

Unde sunteti randunici? Mimo? Emisiunea de dimineata...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by Olgutzika

Neata, Cristina! Ce-ti fac piticii? Il mai chinuie caninii pe Vladic?

Neatza, Olgutza Piticii cresc, caninii se lasa asteptati, mai avem 2 de iesit, sper sa iasa pana incepem a doua tura de dinti .

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput