Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
oanasm spune:
salve burtoaselor!![]()
ana uff..nasol cu durerile alea..nu poti lua ceva???
fata, sa treaca
mona bb Codrin e fain de tot!!!!! ce falcutze faine..de-ti vine sa-l mananci! sa va traiasca sanatos! iar tie refacere rapida mamicutza!!!
flo, mada ce faine sunteti cu puiutii vostri!!!!
nmmm....no..ce-am mai vrut sa zic...!? revin...

Oana
28+ cu

o noua viata
filmuletz bb
M&M spune:
Neata!!!
Ieri am facut prea multa treaba, asa ca azi cred ca ma voi relaxa mai mult!!
Tecky, super ca al tau sot isi ia concediu si va fi alaturi de tine!!Somnic usor!!
Flo, am vazut si eu pozele!!!
Sun, multumesc de raspuns; deci nu e obligattriu sa te dai cu Garmastan de la o anumita varsta a sarcinii!!!
Ana, eu cred ca saptamana asta nasti, ca te-am visat aseara cu bebe Maria in brate.
Hai ca mai ai putin si scapi de dureri.
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Kimmy spune:
Neatza!
Am reusit si eu in sfarsit sa ma rostogolesc din pat.Am dormit super extra mega rau.Fara exagerare cred ca in viata mea nu am avut o noapte asa de naspa.Am incercat toate pozitiile posibile de somn,pe scaun,la masa,in fund,intinsa...nimic nu a fost bine.Pana la urma asa eram deja de nervoasa ca toata tremuram.Am facut vreo 200 de ture de apartament,si am asteptat sa se faca lumina si sa se trezeasca sotul.Noroc ca si el e matinal si s-a trezit la 5.20 sa-mi tina de urat.Doamne ca am trecut si peste asta
.
Sunt foarte obosita,si ma doare capul,dar parca deja e din ce in ce mai bine.
citesc din urma si mai revin
Kimmy
37+
Timeea Kristina
AMR 3 saptamani 
lcazangiu spune:
Buna dimineata burtici cu pepenasi,
Se vede ca am intrat pe ultima suta de metri caci fiecare dintre noi se resimte ... sa speram ca nu va mai dura mult, eu in fiecare noapte cand vine vorba sa ma intorc de pe o parte pe alta e jale, ma vait intruna, al meu deja nu stie ce sa creada, se asteapta in orice moment sa=i zic: HAI! eu am dureri rau jos la ligamente si cand ma ridic e jale, cateodata am impresia ca daca ma plimb imi trece, insa si cand ma asez sa ma odihnesc si apoi cand trebuie sa ma ridic ...e jale...
Anaxena scumpa, hai ca nu mai ai mult doar 10 zile
Lori
37+
David
AMR 14 ZILE
MissJJ spune:
Neatza fetelor!
Uff eu ca si Anaxena efectiv nu mai pot, aseara atata s-a impins bebe ca mi-au dat lacrimile efectiv nu mai puteam de durere si apoi ne uitam la un film si m-a luat cu, calrudi si greata de numa si tremurici de zicea ca abia mi-a pus cineva epidurala si tremuram de nu puteam controla tremuriciul. Noroc ca am iesit la aer si era racaoare afara si fain si mi-am mai revenit.
Noaptea nu prea am dormit dupa ce ca abia la 12 noaptea am urcat sus fata s-a trezit creca de la caldura ca era 28 de grade in casa cu toate geamurile deschise
am convins-o s afaca nani si intr-o ora s-a trezit plangand de numa abia am calmat-o impreuna cu Flo ca deja dadea sa vomite de la atata plans, ori a visat ceva ori s-a speriat in pat nu mai vroia oricum asa ca am luat-o la noi in pat da ce am avut sanse sa doarma, nuu ea vb si se juca, dupa ceva lupte seculare a reusit Flo sa o convinga sa stea la ea in pat si intr-un final a adormit si azi dim la 6 si jumate ea era fresh
si noi terminati. 
Ieri Flo a venit mai devreme si s-a pus la meci, macar bine ca nu am luat nici un gol. Mi-a placut olanda cu italia aseara, eu speram sa castige olanda, nu imi place de italia. Si cat el a stat la meci cu fata eu m-am luptat cu hainele sus le-am tot grupat le-am tot mutat le-am triat sa fac loc si in dulapul din dorm al doilea pt mama sa aiba unde isi pune lucrurile. Si normal ca la ce dimensiuni am ma misc cam in reluare si la noi is niste calduri infernale pt uk pt perioada asta si cand am terminat eram efectiv rupta mi-a luat vreo trei ore sa reusesc sa le pun pe toate la loc si tot mai am niste chestii de triat de prin pungi din dorm al doilea.
Apoi dupa ce Flo a pus fata la somn am facut si eu un dush si am venit jos am vrut sa intru pe net da nu mai puteam de oboseala asa ca ne-am pus la tv la olanda-italia am papat si apoi la un dvd.
Acuma de dim am debarasat rapid bucataria ca apoi se incalzeste de numa in bucatarie si nu mai poti sta ca e prea mult soare si am scos sacii cu haine afara sa vina astia sa le i, scap de ele in sfarsit.
Si acuma astept sa vina leaganul, patutzul si poarta pt scari ca le livreaza azi pe toate. Abia astept sa vad leaganul.
Acuma merg sa citesc din urma.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 16 Zile
Kimmy spune:
Ce interesant ca daca o apuca ceva pe una,ne apuca pe multe.Ieri smotru,azi noapte jale
.Sunt curioasa oare asa se vor grupa si nasterile? ![]()
Eu nu am stare deloc.Am baut un ceai caldut si am renuntat azi la cele cateva guri de cafea,desi am tensiunea 100/60.
Azi nu fac mare treaba,cred ca o sa triez si eu hainele din dulap ca nu mai am spatiu efectiv.Partea proasta e ca sunt haine pe care le vom folosi la iarna,si dupa ce le scot,nu am unde le depozita.O sa-l sun pe administartor sa vad oare nu-mi da o boxa la subsol?Oare e scump sa inchiriez una? 
Kimmy
37+
Timeea Kristina
AMR 3 saptamani 
dara_d spune:
Neata fetelor
Eu am dormit ceva mai bine , dar tot ma trezesc sa merg des la baie,amortesc ca dorm pe parti si ma doare partea pe car edorm si trebuie sa ma introc des, si e greu ca e burta grea.
Mona sa iti traiasca bebe Codrin foarte frumos,ce cuminte e Cris in poze cel putin.Sa speram ca o sa te refaci repede si tu.
Si la mine se misca fetita destul de mult, dar inca nu ma loveste asa de tare.
Eu maine o sa merg la birou, sper sa nu stau mult, sa rezolv cate ceva.Si cred ca apoi nu ma mai duc pe acolo.
35+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dana81 spune:
neata burtici!!!
Cred ca caldura asta ne va fi fatala, si abia acum incepe...asa ca fetele care nasteti luna asta sunteti mai norocoase!!!
MADA mai poti mama, tu cu o mana te vaiti si cu una muncesti, esti FENOMENALA
Azi am avut pofta de cafeluta dupa muuuult timp, si mi-am facut una cu mult lapte...si de dim stau pe buda
...
Ma duc sa mai citesc din urma, sa mai vad niste poze si atat...azi e zi de leneveala totala
32 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 8 SAPTAMANI
M&M spune:
Kimmy, eu am dormit tare bine azi-noapte, de altfel ca in fiecare noapte!!!
Bine, pana acum...
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ankalaura spune:
GABI - nu stiu daca iti mai poti lua concediul corespunzator celor 126 de zile, pentru ca la incheierea celor 126 cotnractul se suspenda si nu mai poti inregistra venituri, altele decat cele din CIC. Ori, concediu de odihna inseamna venituri 100%.... In orice caz, trebuie sa ti le plateasca. Daca eu nu le-as fi luat acum ci as fi intrat direct in prenatal, as fi primit banii pe zilele de concediu impreuna cu ultimul salariu. Am preferat sa le iau acum ca sa lungesc prenatalul.
Nu renunta la concediu sau la bani, si nu ii lasa sa te duca de nas!
Imi spunea ESTRELLA ca cei 85% nu sunt impozabili! Ce-i drept, asta nu cautasem, ci o crezusem pe tipa de la financiar pe cuvant... Ma mai informez
BIRI - heparina e clexane?
Am auzit la Dr House de heparina ![]()
FLO - mda, mai complicat daca nu aveti microunde. Cel mai economic sterilizator electric cu abur este vreo 130 de lei (tot de la Chicco, culmea!). In cazul asta, solutia de sterilizare la rece s-ar putea sa fie cea mai economica varianta, numai ca trebuie sa vezi cu precizie cat e valabila de la deschiderea recipientului. Daca alaptezi (ceea ce sigur se va intampla) nu o sa ai nevoie de sterilizare deloc.
Fetele, clar se intampla ceva "in grup"
Azi pare ca avem program de rufe???
Si eu sunt azi la sortat hainele, de scos ce nu mai purtam, de pus la iernat ceva din cele de iarna, de terminat dez-etichetarea la hainele lui bebe, de pus la spalat hainele lui bebe.....
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania