Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

na..am revenit...
moama da'ce harnicute ati fost toate ieri, un bravo mare pt furnicutze!
cristina acum am vazut..30!??? wow...deja ai intrat si tu la AMR!!!!!
kimmy, lori imi pare rau ca si voi ca alte burtici mari..nu ati dormit bine...oare asa e cand deja sarcina e de vreo 30 si ceva de sapt!?? ioooi
mada uof...nu ti-a trecut maseaua bine ca au aparut alte dureri... si asteptam poze cu achizitiile..si burtica!!!!!
dara ..voi nume la fetitza nu aveti inca? sau nu vaz eu bine!?
dana mm..nasol cu caldurile...iuui..si cat mai e pana in august!!! dar vom face noi fata cu stoicism!!!
rontzule..cum stai cu amenajarile?
no bine...... fetili

Oana
28+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Flo ms mult pt reteta. F frumoase pozele.
Boti ce bestial e fotoliul. Super fain sa il stapaniti si folositi sanatoase.
Anna da cam greu cu ajunsul la degetele de la picioare. Si eu le am toate frumos stivuite tre sa le indes in gentutza da mai intai tre sa o gasesc, creca e prin garaj pe undeva prin valizele mari.
Magda nu stiam ca e parfumata solutia aia eu am auzit de la alte fete care au folosit-o noi am folosit sterlizatorul de microunde oricum mi se pare super bun pt ca aoricat de bine le-as spala biberoanele si tetinele la un moment dat prind un miros asa, dar daca le sterlizez mereu dupa fiecare spalare nu miroasa. Asta am observat dupa ca de la 1 an am inceput sa nu mai sterlizez biberoanele fetei mai bine continuam sa le sterlizez ca asa a trebuit sa iau altele ca tare nasol miros prind din cauza lapticului si detergentilor si etc.
Flo eu pot sa mut si casa din loc in afara de oboseala si dureri de spate nu am nici o contractie nimic, am zis eu ca simt ca bebitza mea face ca sora-sa sta cat mai mult posibil. Nasol e ca nu mai am rabadare ca data trecuta acuma abia astept sa nasc maine fac 38 de sapt duminica vine si mama asa ca let's get the show started da se pare ca cineva nu vrea sa imi faca pe plac.
Kimmy multumim. Vai sa vezi seara cand urcam la somn si intram la ea sa vedem ce face ce dulce e cum doarme asa adanc is asa simpatici cum pot ei dormi in cele mai ciudate pozitii si nu au nici o grija.
Cristina .
Dara ce fain ca ai unde da comanda. Eu tre sa ma risc daca vreau ceva dulce.
Caprioara ei de acuma incearca sa nu te mai gandesti stiu ca e greu dar speram sa fie bine.
Bujo spor la proiecte si sa termini rapid sa vii sa mai scrii ca mi-a fost dor.
Anna eu stiu ca apa plata nu se fierbe ca nu e buna, creste nu stiu ce nivel de minerale sau nu stiu ce, am uitat explicatia.
Irinuca .
Sursula multumim.
Mona ce ma bucur ca ai mai intrat sa ne scrii despre voi. Imi pare rau sa aud ca te chinuie asa tare hematomul ala. Speram sa treaca cat mai rapid. Codrin e un scump, ce falcutze are, iti vine sa il papi. Oricum ai doi baieteii super scumpi, sa iti traiasca si sa te lase si pe tine durerile sa te poti bucura cum trebuie de comorile tale.
Dia hai ca ai fost simpatica cu km alergati. Legat de coaste cum a zis si Sun nu prea ai ce face si pe mine ma rup durerile de coaste zici ca m-a batut cineva cu parul.
Turtu si eu tot fan steaua da omul ala ma dispera total numai cand il aud la stirile sportive sau ceva cum vb imi vine sa il strang de gat. Legat de Mutu nu pricep ce tot il ridica atata in slavi, deja ma dispera, auzi il fenomeno. Yax...
Anka da tre sa fac curat ca nu imi place sa le vad asa si as face orice sa treaca mai repede timpul.
Flo, Anaxena si pe mine ma dor toate noaptea cand tre sa ma intorc sau sa ma ridic nici nu mai vb si eu abia merg la baie noaptea ca si de la cum apasa bebe pe vezica ma doare toata burta de la asta si daca is si obosita de la ceva efort ma ridic da numai in au si au si au o tin.
Estrella . Lasa ca gasesti tu ceva de facut prin casa.
Oana ms.
Kimmy te inteleg perfect si eu ma enervez de numa si abia astept sa se faca dimineatza cand am nopti din astea.
Lori vai si eu unoeri ma asez cica sa ma odihnesc si imi doresc sa nu ma fi asezat ca nu ma mai pot ridica decat cu greu si cu dureri si vaiete.
Dana ms mult pt compliment. Mai nu prea mai pot da nici sa stau nu pot ca stiu ca sunt destul de de facut si ma enervez ca unele chiar nu le mai pot face singura si cand ii zic lui Flo el e obosit de la munca si nu are chef da eu atre vreau sa le fac sa le stiu facute sa am constiinta impacata.
Anka eu am rezolvat rufele ieri am spalat trei masini de rufe deci e gol cosul in sf i se vede fundul. Si alea triate deja is in fatza casei in sac asteapta sa fie ridicate. Am mai scapat de niste vechituri. faza e ca le tot tin si zic ei lasa nu o arunc poate o mai port cu toate ca stiu sigur ca nu mai pun asa ceva pe mine, ca oricum imi iau mereu haine noi. Eu ma chinui sa merg dupa regula daca in ultimul an nu am purtat deloc haina aia gata cu ea la charity.
Gata am terminat de recuperat acu merg sa deschid capitol nou ca am ajuns deja la pagina 20.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 15 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

gata am citit si am vazut poze frumoase...
MONA, Codrin e scump foc, sa fie sanatos, ce l-as mai pupa pe falcutele alea... si tie insanatosire grabnica

Flo ai si tu o mandrete de baiet...nu mi fac griji pt fata mea, are de unde alege

DIARUX sa ti spun din proprie experienta, ca am avut niste picioare umflate de mi se crapase pielea, si ma dureau groaznic...dar tensiunea la fel ca in toata sarcina 11 cu 7, nu am lasat sarea, bine nici nu ma omor dupa sarat...asta a tinut pana cand am inceput sa stau acasa in concediu, nu mai am nimic, serios, fff rar cand stau mai mult timp pe scaun se mai umfla....Asa ca am tras concluzia ca de la statul pe scaun sau in picioare, si de la caldura de la servici mi se intamplau toate astea.Plus ca am luat ffff mult in greutate...am 18 kg in plus acum la 32 s, si din cauza ca organismul meu retine multa apa...Eu zic sa nu te sperii daca nu ai si alte simptome, ca greturi, sau bufeuri de tensiune.Odihneste ti piciorele mai mult PUP FATA

ANAXENA, ma sperii, chiar nu se poate face nimic, daca vb cu dr sa te ajute putin? stiu ca iti poate baga niste perfuzii sa intri in travaliu, oricum esti in grafic...daca spun prostii sa ma ierti, dar daca s-ar putea sa ti fie mai usor...DE CE NU?

Hai ca m-am intins....

32 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, da, am implinit ieri 3o de saptamani!!!

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragele mele va invit la capitolul numarul 81.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna dimineata burtici,
am aparut si eu, am vazut pozele cu bebe codrin, mona e superb, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii..sper sa fie si bebicul meu asa grasunel..asa imi place sa ii pup pe falcute..
imi pare rau pentru fetele cu dureri..am citit si anaxena, si mada..si mai multe..imi cer scuze ca nu imi aduc aminte acum.. sa treaca repede
in alta ordine de idei, am reusit sa vorbesc cu contabila..deci cele 126 de zile sunt obligatorii..dar le poti lua cum vrei..de obicei 63 inainte de nastere, 63 dupa nastere...dupa cum te simti, le poti lua toate dupa nastere..dar trebuie macar una inainte...a spus doamna contabila ca mai studiaza problema si mai vorbim zilele astea...am rugat-o sa imi faca si socoteala cati bani as lua in timpul acestor zile...
azi beau si eu o cafeluta mica..slaba si cu mult lapte..sper sa nu imi faca iar probleme tensiunea..dar nu mai puteam de somn, al meu lucreaza de noapte si parca nu pot sa dorm singura..ciudat, nu?
va pup pe toate
PS, despre nati, nici o veste, sau mi-a scapat mie ...ca am citit mai mult in diagonala!

29 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetele!

Referitor la concediul de maternitate, ce stiu eu:
Este de 85% din venitul brut.
Cele 126 se pot lua inainte si dupa nastere, dupa recomandarea medicului si optiunea persoanei beneficiare.
Dupa nastere este obligatorie efectuarea a 42 de zile calendaristice de concediu.
Concediul de maternitate este considerat un concediu medical. Desi nu se prevede nicaieri, ar trebui sa fie considerata perioada efectiv lucrata, deci sa nu se scada zilele corespunzatoare de concediu de odihna.
Concediul de odihna se poate lua sigur si dupa concediul medical, nu exista nici un impediment. Practic, e ca si cum ai incepe activitatea, urmand sa depui dosarul de concediu de cresterea copilului dupa expirarea concediului de odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Oana, mai ai si tu putin pana la 30 de sapt...

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput