Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
Tecky spune:
Flo inainte sa ma bag la nani m-am uitat si la pozele tale.Sunteti o familie reusita.Si baietelul tau este un scump!
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
mcoca spune:
Flo, ce faine poze. Da pls sa nu te mai tunzi, asa imi plac buclele tale.
Vicky
37+ si
Maya
AMR +2 saptamani
Bebele casei
flo1980 spune:
Multumesc Tecky! Somnic usor!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
flo1980 spune:
Mcoca multumesc...
Dar cu tunsul...vai si amar....de ceva timp tot "ma capresc".
Parul e ondulat natural si ele mi-l indreapta, fileaza si tunde mai scurt.
Nu mai reusesc sa ajung la o tunsoare potrivita deloc....
.
Acum e un pic mai mare dar, prea filat si nu se mai formeaza bucle.....astept sa mai creasca, poate isi revine si poate am norocul sa gesesc pe cineva care se pricepe sa tunda par ondulat.
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
36+ cu 
AMR 4 saptamani 
bebe 2
pozele mele
Violeta_m_tm spune:
neata
Flo m-am uitat la pozele tale, sunteti toti frumosi, iar Alex este superb.
33+
Miruna
poze
bebele meu
vio
mcoca spune:
Flo, imi place tare mult poza aia unde esti cu Alex la 6 luni. Parca esti o papusa.
Si Alex e dulcic cu buclele lui :).
Vicky
37+ si
Maya
AMR +2 saptamani
Bebele casei
anaxena spune:
la mine nu mai e nimik de gluma,nu mai pot merge!
m-am trezit de 4x azi noapte sa fac pipi si m-am ridicat din pat cu chinuri si lacrimi in ochi ,iar ca sa merg m-am agatzat de pereti
ma super doare bazinul,orice mishcare a piciorului este insotzita de durere si lacrimi,nu exagerez cu nimik
eram sigura ca am sa ma trezesc fresh ca in fiecare dimineata,dupa o astfel de noapte,dar nu a fost asha si acum cand scriu stau in fund si indur dureri groaznice...eu nu intzeleg de ce tre sa trec prin atatea etape pana la nashtere,nu pot sa ma apuce durerile si sa nasc ,nu sa ma chinuie asa,degeaba
nu shtiu ce sa mai fac,o sa ma bag iar la dush sa curga apa fierbonte pe mijloc,dar am incercat si azinoapte si efectul a durat 5min ,eu ash pleca la Buc,dar nu am contractii regulate si ma duc degeaba,asha ca tre sa ashtept sa se intample ceva
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 10 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
vias spune:
...eu am o stare de voma foarte nasoala...si vad ca e din ce in ce mai naspa..simt ca nu mai pot sta nici pe scaun de rau ce-mi este...ce naiba sa fac?????
Cami 34s+, cu 
pustai
a.cicel spune:
Of Ana imi pare tare rau ca ai asa dureri. Eu stiu cum e, ca am avut cateva nopti dureri de-astea de nici nu ma puteam invarti in pat, asa ca a pus sotu' "macaraua" in functiune. La mine au cedat cu jumatate de diazepam. Dar la tine nu stiu daca mai e cazul, avand in vedere ca termenul e foarte aproape. e si perioada in care bazinul se modifica putin, se pregateste pt nastere, ceea ce inseamna ca nu mai ai mult.
sa treaca cat mai repede durerile
Andreea
36+ si
Bianca Maria
POZE
estrella80 spune:
Va pup pe toate!

Dupa o absenta de cateva zile iata-ma din nou printre voi.Si cate am aflat de mi-a luat o groaza sa citesc din urma.
In primul rand felicitari pt bebe Alessio mamico!!Sa va traiasca si sa fiti fericiti alaturi de el!
Naty iti tinem pumnii!!!

Monalac ai un baietel superb, grasunel, iti vine sa il mananci nu alta!
Asa......... si acum, e cam greu sa fac un reyumat a tot ceea ce am citit pana acum, sau sa raspund la ce stiu si eu, asa ca voi incerca sa fiu cat mai concisa!Am citit tot, ma bucur ca restul sunteti bine...
Camy sa iti traiasca baietelul, sanatos sa fie!!!Te inteleg ca e cam greu sa te obisnuiesti cu ideea dar... cel mai important e sa fie sanatos!
Annaxena de ce nu incerci sa iti suni medicul?Si sa ii explici? Poate cine stie ce iti va spune!
Caprioara nu am apucat sa iti urez bafta la examen, dar la fel ca Sun iti spun ca vei vedea ca totul va fi ok!! Mai vorbim noi si in august!
Sun mi+ai facut o pofta cu prajitura ta cu visine, de m-as pune chiar azi pe facut, numai ca am programare la nenea Iosup, la orele 17, si apoi vrem sa dam o fuga pe la Ikea! Si nu vreau sa ma obosesc prea tare!
Am uitat sa va spun ca mi-am luat un mic concediu medical... deci acum sunt acasa!!E asa bine.... dar in acelasi timp ma cam plictisesc!Eu nu prea sunt genul care sa stea in casa toata ziua, iar serviciul era exact ce aveam nevoie, dar parca nu atatea ore!
Mai am de facut analize de sange, alea pt. streptococul B....bla bla!!
Sun sa nu uiti sa ne spui si noua ce ai discutat cu anestezistul tau!
Altceva nu mai imi trece prin cap!Cam inceata ... asa de dimineata!
Va pup pe toate!!!

Si va urez o zi buna!
31+