Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

numai eu nu am somn??????...se pare ca da....ultimul mesaj scris e acum vreo 2 ore si ceva...mmmmm...asta este...merg si eu atunci la nani...sau la tv...

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ce de nestinguri pe aici... eu ma simt cam in plus ca pe mine cind ma apuca eu chem femeia si ma rezolva pai ce eu mai sunt om sa ma aplec/scutur si alea alea?? destul o car pe fii-mea de 12 kile in circa peste tot....

v-am citit dar nu mai stiu ce sa zic la cine, cred ca ma paste o lene din aia grea pina nasc...

pupici fara numar

37+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Doamne Mona ce grasun si bucalat e Codrin! felicitari mamica curajoasa ce esti!! parca el seamana cu tine, nu? si Cris arata f bine, ce mai ai niste baieti de milioane

Magda mi-e greu sa-ti spun ce e mai bine sa faci, dar iti pot spune ce se face aici si tu te decizi: copilul poate fi doar mai micut consitutional, insa nu are automat orice copil mai mic retard de crestere. in general se observa cresterea in citeva saptamini consecutive prin echo, daca el creste bine si se vede o curba ascendenta la masuratori (cum e normal) inseamna ca nu are probleme, nu se incepe nici un fel de tratament.
daca insa se vede ca nu se dezvolta corespunzator se pune problema de Intrauterine Growth Retardation, si trebuie urmarit atent ca sa se depisteze semne precoce de suferinta fetala si sa se intervina la timp. cit despre tratamente se pare ca multe au fost incercate dar in momentul de fata nici unul nu e demonstrat ca ajuta la ceva. aici nu se foloseste heparina (clexane) ci se mai da uneori aspirina, dar tot asa efectele sunt discutabile. eu personal as inclina spre o monitorizare atenta citeva sapt la rind si apoi m-as decide. te pup!

37+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burtici

quote:
Originally posted by camy_pus

numai eu nu am somn??????...se pare ca da....ultimul mesaj scris e acum vreo 2 ore si ceva...mmmmm...asta este...merg si eu atunci la nani...sau la tv...

Stai linistita, la ora aia nici eu nu dormeam. dar mi-a fost lene sa deschid calculatorul. M-am uitat la tv pana pe la 5.

Andreea 36+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mama ce m-a mai durut mijlocul.... toata noaptea.....am luat-o pe urma xenei.... Te inteleg....si eu m-am saturat, cand ma intorc, dupa ce ca ma dor toate, e si burta ca un pietroi, si daca mai stau si pe stanga.....box face bebe in burta pana ma mut pe dreapata

Hai sapt. 38 mai repede sa poata iesi bebe !!!!

Off... om supravietui noi....

Ankalaura e buna investitia cu sterilizatorul dar, e o problema....nu am cuptor cu microunde...
Sa vedem cum sta Fulga cu productia de lapte si poate il iau pe-al soacra-mi'......

Ce mai faceti azi? Ca ieri a fost zi de smotru...

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 36+ cu

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...buuuuuuuun...si acum merg la servici....sper sa nu ma ia somnul pe acolo...

Cami 34s+, cu

pustai

Mergi la inceput

Camy sa-ti dau niste scobitori ???

Lasa ca bei tu o cafeluta mica si rezisti! Curaj! O noua zi!

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Ce dimineata frumoasa am cu pozele lui bebe Codrin!!!

BUJO,CAPRIOARA,DIDI-multumesc mult de sustinere!Ma mai linistesc cu ajutorul vostru!Didi-tie ti-au iesit absenti anticorpii?
DIARUX-daca tensiunea e buna,nu cred ca sunt probleme de ingrijorare,cat despre incompatibilitatea de grupa...nu e grava zic fetele noastre si EU LE CRED!
Sa aveti o zi frumoasa mamici!

Sursula31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna dimineata!
Eu de obicei nu sunt asa matinala ca voi dar azi m-am trezit mai devreme pt ca mi s-a pus un carcel la gamba de am zis ca mor de durere,am sarit ca arsa din pat. Azi este ultima zi de serviciu a sotului asa ca de maine pot naste oricand ca il voi avea mereu aproape si parca emotiile nu mai sunt atat de mari.
Sun cum te mai simti?Mai ai vreun indiciu ca se apropie nasterea?
Cred ca ma duc sa mai bag un somn!
Pt azi nu prea am planuri,inafara ca voi baga haine la spalat nu prea stiu ce voi face azi!
Va doresc o zi placuta!

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Am pus poze mai noi pe Picasa...Vizionare placuta!

AMR 4 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput