Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
boticelina spune:
Fetele, multumim !
sunt foarte incantata de achizitie, o sa ne putem suci si pe stanga si pe dreapta cand vom sta la tzitzi si apoi cand o sa fim mai maricele o sa ne inghesuim amandoua pe el cand citim povesti 
Mona, m-a topit bebe Codrin, este un scump si un rotofei, imi vine sa-l mananc
Iti doresc sa-ti revii si tu cat mai repede ca sa te poti bucura pe deplin de puii tai 
Monica
34+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
diarux spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Diarux, cat de tare s-au unflat picioarele ? In afara de asta ai alte simptome ? te doare capul ? Ametesti ? Nu vreau sa te sperii, dar aici se spune ca daca vezi o gravida ca se unfla tare dintr-o data sa ii atragi atentia si sa dea fuga rapid la un medic sa ii ia tensiunea. E f important !
SYBILLE ce sa iti spun... am plecat de la scoala ope la 2.30 si in autobuz am simtit ca ma dor picioarele ca si cum s-ar intinde pilea la maxim. nu am mancat chiat r nimic sarat. ultima dta cand mi-am luat tensiunea...vineri cred, era 11 cu 7. nu ma doare nimic,. putin stomacul doar. nu cred ca aiba vreo legatura. in rest ...chiar nu am probleme. atat ca picioarele sunt umflate. si ma gandesc sa nu il afecteze pe BB. am mai citit despre asta, stiu ca e normal pana la un punct...da ...na cand ma apuca paranoia.....
bebe Andrei
Ruxandra
28+ si
Andrei Tudor
Tecky spune:
Monalac sa iti traiasca ambii baieti! Sa te bucuri de ei! Codrin e un scumpel,imi place ca e grasunel!
Va pup si va doresc o noapte placuta!
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
anaxena spune:
cedez psihic!!!
nu shtiu in ce pozitzie sa mai stau
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 11 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
ankalaura spune:
CAPRI - pentru cele 5 zile, ca pentru orice "altele", legea nu specifica nici cand sa pot lua, nici de catre cine, nici in baza a ce documente. Fiecare firma isi face propriile reguli, asa, mai la misto, si, de obicei, in dezavantajul angajatului.
La noi insa, exista un precedent, cu zilele de nunta. In lege nu scrie daca acele zile se iau pentru cununia religioasa sau pentru cea civila - desi, in mod normal, ar trebui sa se ia la cununia civila. Pana acum insa, unii colegi si-au luat la religioasa, altii la civila (au avut cate doua nunti
), unii inainte, altii dupa, unii pe toate 5, altii fractionat in mai multe etape...
Obiceiul este ca cele 5 zile de nastere sa le ia sotul, ca mama, de cele mai multe ori, este deja in prenatal si in tot concediul maternal - cele 126 de zile - nu mai poti avea alte feluri de concediu.
Si mie mi-au zis ca nu se poate, si le-am cerut sa imi arate de ce nu se poate, unde scrie. Si nu scrie nicaieri. Atata timp cat nu voi fi in concediu, le iau inainte.
Sigur, sa arati o dovada... dar se cam stie ca sunt gravida ![]()
Plus de asta, au mai fost care au avut decese in familie, si nu i-a chemat nimeni cu certificatul de deces.
E drept, sunt destul de rezonabili cu treburile astea. Apoi, nu se intampla foarte des sa aiba asa cereri.
Eu una, daca nu nasc pana pe 3 iulie, le iau pe toate 5 si intru in maternal dupa. Daca nu, iau cate apuc si intru in maternal in ziua in care nasc.
Ma rog... la mine a functionat sistemul.... ei zic ca "nu", cica sa le zic eu de ce "da", eu le zic sa imi zica ei mie de ce "nu"....
si cum nu imi pot spune de ce "nu", a ramas ca mine
Si la fel functioneaza si la Ovidiu. Isi va lua alea 5 zile oricand, nu trebuie sa aduca nici o dovada
MONA - ma bucur ca te "auzim" din nou, chiar si putin. Cel mai important e ca bebelone e bine, Cris fericit, si tu in refacere. Chiar daca mai dureaza putin, o sa treaca repede. Maine-poimaine o sa te invidiem ca tu o sa plimbi copiii si unele din noi o sa aiba inca burticone mari..
Tiiiiiii, si ce grasunel e Codrin!
Da' e nevoie sa dai cu Garmastan daca n-ai probleme cu sanii? Eu nu ma dau nene, o sa ma dau atunci, cand oi incepe sa alaptez, ca sa nu fac rani.
FLO, eu am sterilizatorul asta
numai ca in Carrefour si Cora e mai ieftin cu vreo 20 de lei.
Mai spunea cineva de un sterilizator romanesc cu 30 de lei. Nu mai stiu cine - Bujo cumva?
Eu am vazut pe solutia de la Chicco, dar de fapt scrie ca NU NECESITA clatire, nu ca nu se clatesc daca vrei.
Sterilizatorul asta ca un castron il am de cand cu Eliza si s-a dovedit foarte bun.
Ma duc sa vad si eu un Dr House si apoi la nani.
Am pus perdelele pana la urma
Pun maine pozici sa vedeti ce super perdele am ![]()
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
narcisa.s spune:
Boootiiiii, unde e fotoliul ca eu nu l-am vazut????
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8
Gabriela82 spune:
acum ne-am intors si noi de la plimbare.
eu azi mi-am ajutat sotul la niste acte si am facut ordine in dulap, cam slabut in comparatie cu voi. nush ce-i cu mine dar nu prea am chef de trebaluit.
maine ma duc pe la servici cu niste treburi; trebuie sa-mi umplu cat mai mult timpul in perioada asta ca altfel o iau razna.
merg sa citesc ce-ati mai scris.
37+ AMR 2+
ANDREEA ???
Violeta_m_tm spune:
Boti este super fotoliul, sa-l folosesti sanatoasa.
Dana felicitari pentru micutul Alessio, refacere cat mai rapida, abea astept sa vad poze.
Mona este dragalas bucalatul Codrin, iar de Cris nu mai vorbesc, ai doi copii superbi. Imi pare rau ca ai dureri, sper sa-ti revii cat mai repede.
Eu de ieri ma simt foarte ametita, nu stiu de la ce poate fi asta, parca sunt beata si arsurile nu-mi mai dau pace. Si sunt foarte umflata la piciore, si dimineata cand ma trezesc am picioarele umflate.
Edit: acum am citit mesajul scris de Sybille lui Diarux, si eu am simptomele pe care le descrie, sunt ametita, ma doare capul, iar picioarele sunt foarte umflate, si nu stau mult in picioare, iar sarea am redus-o destul de mult.
33+ 
poze
bebele meu
vio
Violeta_m_tm spune:
Ne-am decis si noi in sfarsit asupra numelui, o sa-i punem Miruna, sper sa nu se supere fetele care au ales inaintea mea numele asta, o sa avem acum la odisee 3 fetite cu numele Miruna
33+
Miruna
poze
bebele meu
vio
Gabriela82 spune:
Boti ce frumos fotoliu, sa-l stapaniti sanatoase si la cat mai mult laptic.
Caprioara bine ca ai scapat de un stres, pan’ la urma tre sa fie bine.
Nu stiu cum e la voi cu salariile, dar eu azi am luat salariu si am cu vreo 3 mil mai mult decat luna trecuta, maine cand ma duc la servici trag un ochi pe stat sa vad ce si cum.
Eu n-am stiut ca se da concediul de odihna si ptr cele 126 de zile din pre si post natal, mai pot sa le iau dupa ce termin cele 126 de zile?
Ana, uff, eu iti doresc din tot sufletul sa nasti cat mai curand.
O scumpete bebe Codrin, sa creasca mare si sanatos si fratiorul la fel si ptr mami refacere rapida.
37+ AMR 2+
ANDREEA ???