Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
Didi81 spune:
Sursu, din cate vad eu fiecare medic are alta parere. Eu am 0 si Cristi are B, atat medicul de familie cat si ginecologul mi-au zis ca se face vaccin si in cazul asta. Am facut analizele alea la institutul de hematologie la 14 si la 31 de saptamani. Oricum, e clar ca nu e nimic grav in cazul incompatibilitatii de grupa, cum au zis si fetele, un icter mai nasol e tot ce se poate intampla.
Didi 34+
SunSmile spune:
Capri bravo ca ai terminat cu examenul! Eu zic ca va fi bine!
Irinucaaa bun revenit! Ma bucur ca ai terminat cu nasitul si de acum vei fi prin preajma!
Ana sa ne mai tii la curent cu starea ta!
Mai cu meciul...ca mi s-a reprosat ca-s acida si "a-romanca". Io mi-s fan Steaua de-o viata, in '86 eram "acolo", sunt microbista si iubesc fotbalul. Dar echipa asta de tinerei m-a dezamagit de multe ori, la fel cum ma dezamageste roirea asta mediatica mult prea apasata, in jurul lui Mutu. Si cunosc bine pe multi dintre jucatorii care-s in seara asta in teren, pe unul chiar foarte bine. Mi-e foarte clar insa ca e frumos sa auzi "Hai Romania" si mi-e foarte clar ca ma bucur ca dupa 8 ani am ajuns iar aici. Insa nu mai sunt cum eram...mi-au taiat frenezia aia nebuna...si pt asta imi pare rau...
Ma'c la masa, ca e gata! Revenim cu forte noi!
Allez la Roumanie!
SUN 37+
Caprioara spune:
Sunule, vorbesti serios ca va fi bine cu examenul ? Ca doar tu esti mama omida odiseei noastre! Pot sa pun cartile la paperul asta in biblioteca "for good"??? Sa le "clasez"? I love you !
Ba, cu meciu asta, luaram din prima repriza jucata 3 cartonase galbene, ma ? Ma rog, tot e bine ca nu am luat si gol...
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
narcisa.s spune:
Of, pe mine ma ducea tata la stadion de cand aveam 2 ani...La meciuri la Corvinu', la bere cu Lucescu si Rednic...Ma mai uitam si eu la meciuri, mergeam si la Poli pe stadion, cu treaba sau fara treaba, mama imi mai dadea cate un distonocalm din cand in cand...Dar acum ca-s mai departe de tzara simt altfel si parca mi-s dragi toti.Cel putin pentru faptul ca au invatzat imnul national...Hehehe...
Ma duc sa incerc sa fac piept de pui cu portocale...Ca visine n-am, se aude Sunuleeeeee???!!!!!Mai eu nu stiu cu ce prastie ai tras da inca n-au ajuns, mai astept, mai astept...
Ah, vreau sa va spun, cand ma apuca si pe mine de nascut, daca nu am vreme sa intru pe forum sau sa imi iau laptopul cu mine, o sa va sune Vil...Deci daca vedeti ceva cu 0055 sau ceva de genul sa stiti ca e din Sud.
La Nati n-ati mai incercat??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o
AMR 8
monalac spune:
intru si eu putin s o felicit pe dana/danuta,ma bucur ca ai reusit.sa ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!
imi pare rau ca nu pot intra mai des,poate v a spus bujo ca am niste dureri infernale,nu pot sta in niciun fel,sunt terminata din cauza durerilor,dorm cateva ore pe noapte.bebe e bine,papa si doarme,cris e fericit ca e mami cu el si ma rog la dumnezeu sa imi revin,ca nu ma suport.
PUPICI SPECIALI PT CRISTINA.
fetelor,va pup si va doresc nasteri usoare si bebici sanatosi!
sper sa imi revin cat mai repede si sa pot sa fiu alaturi de voi.
Mami de Cris
Poze Cris
monalac spune:
intru si eu putin s o felicit pe dana/danuta,ma bucur ca ai reusit.sa ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!
imi pare rau ca nu pot intra mai des,poate v a spus bujo ca am niste dureri infernale,nu pot sta in niciun fel,sunt terminata din cauza durerilor,dorm cateva ore pe noapte.bebe e bine,papa si doarme,cris e fericit ca e mami cu el si ma rog la dumnezeu sa imi revin,ca nu ma suport.
PUPICI SPECIALI PT CRISTINA.
fetelor,va pup si va doresc nasteri usoare si bebici sanatosi!
sper sa imi revin cat mai repede si sa pot sa fiu alaturi de voi.
Mami de Cris
Poze Cris
Caprioara spune:
Mona, ma bucur ca ai intrat. Bine ca-s copchiii bine, iar tie iti doresc refacere cat mai rapida, ca multe ai mai tras! Sanatate multa si multi !
AMR 5 saptamani
Tecky spune:
Sun sa nu te mai aud ca zici ca arati ca un pepenas falcos pt ca inafara de burtica nu te-ai ingrasat deloc.Si eu tot fana STEAUA sunt de cand ma stiu. Sa stii ca nu mai pot de curiozitate sa aflu cum o sa o cheme pe fetita ta!
Anna si sotul meu tot la o terasa cu prietenii a iesit sa vada meciul!
Anaxena tu cum te mai simti?
Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt
monalac spune:
m a sunat o prietena care a fost pe la mine si a facut cateva poze,ca sa ma spuna ca mi a adaugat pozele la semnatura.sper sa se vada si sa l puteti admire pe bebe codrin.
Caprioara spune:
Mai, toate sunteti la meci? Si io trag cu ochiul la el, dar bag seama ca o sa se termine 0-0. Alte pareri?
AMR 5 saptamani