Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
narcisa.s spune:
N-ar fii rau
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8
SunSmile spune:
Bravoooo nene! Bravo Romania si bravo stelistilor mei, pe care-i iubesc de lesin!
Si Bravo Pitzi ca ai stiut sa scotzi "decarul" la timp, ca zau, se plictisea saracu pe teren...
Capri zau, il iei! Pot sa si pariez daca vrei!
Monaaaa este un bumflei si jumatate Codrin! Ce falcute areeee! Sa va traiasca, este scumpiiic foc!
Teck mai e nitel!:)Saru'mana pt ca esti draguta, dar...
Narcisu da daaaaa, sa ne sune Vil! Io abia astept!:)
SUN
37+ 

Didi81 spune:
Mona, imi pare bine sa mai aflu vesti de la tine. Sper sa iti revii cat mai repede
. Codrin e o scumpete 
Didi
34+ 
Caprioara spune:
Mona, vazut poze! BB Codrin e un buflei si un scump iar Cris e un scump si el! Sa-ti traiasca copiii, mamico!
Sun,
, sa ai gura aurita! I
you, I
you! 
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
M&M spune:
Mona, sper sa te faci bine cat mai repede sa te poti bucura de Cris si Codrin in voie...
Codrin, e un ingeras!!!Ce falcute are !!! SI ce cuminte pare CRis!!!
pe toti!!!
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
salutare fetili!
cum la Bacau as tunat si a fulgerat, bineinteles ca nu am avut internet. asa ca abia acum am reusit sa intru ca deja eram disperata. stiati ca da dependenta forumul asta?????
poze super cu BB Codrin! Falcos si sanatos. Sanatate si lui si mamei curajoase!
ANNABABY am sa mai incerc si eu. desi ti-am zis: am fost in atatea locuri...ca nu mai stiu unde samai intru si ce anume as putea sa iau.
m-ati ametit cu sterilizatul!!! nu am nici cea mai vaga idee cum o sa ma decsurc. eu am vazut atatea prostii si prin oras de sterilizat, ma refer, ca iar m-am bulversat.
bineinteles ca am facut si eu o leak de treaba azi. o ciorba fara sare ca deh...asta e. am spalat 2 masini de rufe si dupa asta a venit pl;oaiaaaaaaaaa. si nu orice fel de ploaie... Am spalat borcanele pr dulceata de capsuni care zace in vase la mama, saraca. si am stat la bucatarie mai mult ca sa nu il vad pe Tati cum sufera la meciul asta! ca el e din ala de nu se manifeste si sufera in tacere. nu vrea sa il vada cu nimeni langa el. pe mine ma tolereaza ca nu are unde sa ma trimita.
asa...ce am mai citit aici si m-a bu7lversat?? aaaaa daaaa cu concediul. si la mine asunt neclaritati desi treasba ar trebui sa fie simpla. adik eu am concediu pana la 1 sept cand incepe scoala. de nascut...as naste pe 30 august...teoretic, deci de la 1 as intra in postnatal. sau , ma rog, de cand nasc. asa am inteles eu ...acuma...om vedea.
care e treaba cu incompatibilitatea de grupa? adik am si alta incompatibiltate>?????????????? eu am A si tati 0, bineinteles. e vreo problema??? treb sa mai fac iar ceva vaccin????ma doare capul
si cea mai grea problema pe ziua de azi este faptul ca m-am umflat ingrozotor! picioarele sunt butuci, pielea luceste intinsa la maxim de zici ca acusica pocneste. si precizez ca nu am mancat sarat!. M-a speriat doctoresa ca sarea asta poate dauna lui BB ca nu stiu ce edeme se fac si pe placenta sau ceva de genul asta. deci...eu acum ce ma fac? e normal? ca am mai auzit ope aici umflaturi din astea. cred ca BUJO daca imi amintesc bine.
sfat , pliiiiiiiz!
bebe Andrei
Ruxandra
28+ si
Andrei Tudor
narcisa.s spune:
Ce frumosi sunt amandoi!!!Si bb Codrin e un scump!!!Refacere rapida Mona!!!Pupam familionul!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8
anaxena spune:
eu am dormit un pic si m-am trezit fara durere de mijloc,dar ma dor ligamentele la fiecare pas sau mishcare pe care o fac
sunt pe punctul de a ceda psihic!asta nu e viata cu durere la fiecare pas..ori sa nasc ori sa ma lase!!!mda,e clar..o iau razna!
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 11 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
vias spune:
am vazut poze cu grasu' Codrin...este superb Mona...sa-i dea Doamne Doamne multa sanatate...si tie la fel, sper sa-ti revii cat mai repede si cat mai bine.
Am cam terminat si eu pe aici cu curatenia...
Cami 34s+, cu 
pustai
vias spune:
...Anaxena la el ca tine am si eu dureri, noaptea ma aud prin somn cum gem de durere...si faptul ca stau si la birou zilnic atatea ore....cred ca nu-mi face bine...si din cate imi dau seama...durerile vor fi din ce in ce mai naspa..
...nu pt tine scumpa, pt mine, tu trebuie sa nasti imediat...eu mai am..
Cami 34s+, cu 
pustai