Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
adra_bell spune:
Stefania, o fi dimineata dupa canapeaua aia a ta, aici e zi in toata regula!
La multi ani! pentru
Briana Maria, decanul de varsta al bulgarasilor. Mami Anitha ne mai citesti? n-ai mai dat nici un semn de viata de la nasterea micutei
Bogdan Mihai
Mikail Efe
Alexiss
ingeras dragalas Eric
Adela, stiu ca ai nevoie de multa rabdare si probabil te simti la capatul puterilor. Si eu ma simt cateodata asa si imi pierd rabdarea, desi Eva doarme toata noaptea fara sa se trezeasca (noaptea trecuta a dormit de la 20 la 7 dimineata), dar nu sunt adepta tehnicii "lasa copilul sa planga". Am tot citit si ei nu se pot rasfata la varsta asta, pur si simplu au nevoie de noi, iar cand plang au o nevoie care trebuie satisfacuta, imediat si acum, bebelusii nu pot astepta, nu au format conceptul de viitor. Pup o zana mica cu ochi albastri ca ai lui mami. Pot sa va trec la blogroll? Sa-mi spui ce impresia i-a facut Miffy Ilanei, noi cred ca ne apucam sa intemeiem un fan-club. Ai niste poze la mine, Ilana si Eva....
Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Originally posted by Roxxy80
Salutare!
Vreau si eu bb2. Ma gandesc din ce in ce mai des la chestia asta, insa nu am cum sa-l fac mai devreme de 3 ani. trebuie sa mai creasca putintele Matei pentru ca nu are cine sa ma ajute si tare greu ar fi.
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
si eu vreau!!!!!!!!!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
si eu... dar peste vreo 6 luni, ca inca nu m-am recuperat total dupa nastere...
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Eu vreau sa le dau fiecaruia atentia necesara.
Bine ar fi daca am putea sa le dam atentie atat cat le trebuie si pe cat si-ar dori.Eu una sunt constienta ca cel putin acum in aceasta perioada Amira are parte de mai multa atentie si incerc sa compensez cumva,dar nu stiu daca imi reuseste intotdeauna. Nu-mi doresc decat sa fiu rationala si sa nu fac absolut nici un fel de diferente intre ei.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
silvias spune:
Va multumesc mult pentru incurajari!
David s-a trezit acum, a dormit 1h si 30 min. S-a trezit vesel, acum sta in fund sprijinit in patut si se joaca. Nu da nici un semn ca l-ar deranja ceva. M-am mai linistit.
Va tin la curent.
Silvia, mami de David grasun (17.11.2007)
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Stefania, o fi dimineata dupa canapeaua aia a ta, aici e zi in toata regula!
La multi ani! pentru
Briana Maria, decanul de varsta al bulgarasilor. Mami Anitha ne mai citesti? n-ai mai dat nici un semn de viata de la nasterea micutei
Bogdan Mihai
Mikail Efe
Alexiss
ingeras dragalas Eric
Adela, stiu ca ai nevoie de multa rabdare si probabil te simti la capatul puterilor. Si eu ma simt cateodata asa si imi pierd rabdarea, desi Eva doarme toata noaptea fara sa se trezeasca (noaptea trecuta a dormit de la 20 la 7 dimineata), dar nu sunt adepta tehnicii "lasa copilul sa planga". Am tot citit si ei nu se pot rasfata la varsta asta, pur si simplu au nevoie de noi, iar cand plang au o nevoie care trebuie satisfacuta, imediat si acum, bebelusii nu pot astepta, nu au format conceptul de viitor. Pup o zana mica cu ochi albastri ca ai lui mami. Pot sa va trec la blogroll? Sa-mi spui ce impresia i-a facut Miffy Ilanei, noi cred ca ne apucam sa intemeiem un fan-club. Ai niste poze la mine, Ilana si Eva....
Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
multu' si voua sanatate si multe bucurii
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
slimatei spune:
pardon eu numai cafea dau..cine nu vrea sa se resemneze..am mai facut excepti candva pt. BB si adina..da' gata ..acu nici n'am timp si asa sunt in treacat.. ai dreptate andra.. la mine e dimineata..da' pe canapea.. ma duc la un somn..matinal asa
va spusei ca vazui foto..la mai multe fete frumosi copilasi..dar nu ma puneti sa insirui nume..oricum nu pot face compartatii ca ies paruita de aici si in plus nu ar fi adevarat..toti copilasii sunt frumosi in felul lor.. n-ai cum sa faci comparatii..nu ma luati in seama..ma duc sa-mi mai fac o cafea
va pup numai bine!
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
sanduta spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by sanduta
Eu vreau sa le dau fiecaruia atentia necesara.
Bine ar fi daca am putea sa le dam atentie atat cat le trebuie si pe cat si-ar dori.Eu una sunt constienta ca cel putin acum in aceasta perioada Amira are parte de mai multa atentie si incerc sa compensez cumva,dar nu stiu daca imi reuseste intotdeauna. Nu-mi doresc decat sa fiu rationala si sa nu fac absolut nici un fel de diferente intre ei.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ai dreptate. Eu ma refeream in special la faptul ca un copil de 4 sau 5 ani intelege ca in casa este un copilas mai mic care nu poate face nimic singur.
Jasmin012 spune:
mai intai buna ziua...
acum uram LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi:
Briana Maria - 9 luni
Bogdan Mihai - 7 luni
Mikail Efe - 7 luni
Alexiss - 6 luni
Eric - 6 luni
si lui Dan, tati al nostru - 34 ani
sa fie sanatosi si norocosi in viata... pupici tuturor
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
vali_delide spune:
Salutare!
Mai e un strop de cafea? Sar'na!
Bianca si Adela, multumim de complimente si felicitari!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Alina, sanatate multa si Mariei, si voua!
Lala, si voua va dorim multa sanatate, sper sa va faceti bine repede!
Am inceput si noi marea diversificare, dar se stramba pitica de zici ca ii dau lamai...si nu prea vrea, reusesc sa-i dau doar cateva lingurite de leguma...bun si asa, fructele le papa cu placere...acum e afara cu buni si mami sta pe net...da' am o scuza, ca si muncesc
printesa roz
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Eu am numarat azi 7 bubite pe Maria. Sigur e varicela.
Pediatrul trebuie sa o vada? Al nostru face si vizite la domiciliu. Am citit ca nu-i nevoie, dar...
Multa sanatate si voua!
Mai are si alte simptome?