Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!
Nu e o carticica. E cadoul de 1 iunie: o cutie cu zdranganitoare cu diverse forme de animalute.
Pai in sarcina am luat cam 23 de kilograme. In prezent mai am de dat 4-5 kilograme. Acum 3 luni mai aveam vreo3, dar m-am mai ingrasat intre timp . Din pacate, parca mi-am pierdut ambitia, nu stiu ce e cu mine.

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by Roxxy80

Pai asa dormim noi ziua! Daca il tin asa, doarme si 2 ore, dar mai trebuie sa fac si eu treaba prin casa .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Poze cu puisorul meu drag

Roxxi, ce aveti acolo, in poza aia? O carticica cu animale de plastic? Si poza cu voi 2 dormind mi-a placut si mie, sunteti tare dragalasi. Si Lucas doarme asa, ar dormi asa cu mine toata ziua, dar nu se poate... si parca il recunosc pe Lucas in descrierea ta cu jocul cu tati... ca tot asa face si el, poate sa fie el cat se poate de distrat si in companie cat mai placuta, tot dupa mine se uita, sa vada ce fac, sa nu dispar cumva... asa ca da, nu ti se pare ca se uita la tine si ca te cauta... ah, si ai slabit mult, arati grozav...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bianca, inca nu-mi fac griji referitoare la papica, dar recunosc ca ma intristez cand vad ce crize face asa dintr-o data, el care era un super mancacios. azi a mancat bine fructele, dar luat prin invaluire. Inainte de fiecare lingurita ii aratam cate o jucarie, ma strambam, cantam. Cred ca nici nu-si dadea seama cand ajungea lingurita in gurita lui. Mi se pare ca d ecand a trecut pe hrana solida iubeste si mai mult lapticul .
Intr-adevar, e minunat cand dormim asa (mi se pare ca este cel mai intim moment al nostru). Dimineata cand bea lapticul la 6 il iau cu noi in pat si asa se cuibareste cateodata langa mine de-mi vine sa-l mananc, iar cand se trezeste pe la 8-9, ba ma trage de nas, ba imi baga degetele in nas, o data m-a si pupat (ma rog, si-a lasat o gramada de bale pe fata mea). Lui i-ar placea sa doarma mereu asa cu mine...

quote:
Originally posted by popbianca

buna!
creem, vreau sa zic...ca...pozele sunt totale!are baiatul freza la moda;scaunul ala verde e pt. baie,nu?

urez bun venit pe lume lui Alessio Michele,cand mi=aduc aminte ce emotii!!!!acum mi-am adus si eu aminte de danangie...ce fericire !

doresc din suflet sanatate si putere,micutei care a venit pe lume putin mai repede!!

ce sa mai zic ...cuvintele sunt de prisos...doua frumoase ...Alessia si Antonia
mariussimiuc, privighetoarea!a mea numai striga...nici o silaba inca
Felicitari!!ce ati primit ca si premiu?.
ce ochi patrunzatori au copii tai..
iasmin012, ce fericit e baiatul in "buricul targului"!
eladea2005, nu te-am mai vazut de mult...oricum... puiul tau e super tare!!vad ca are Eric in dotare o gramada de accesorii...sa le foloseasca sanatos..
vali delide...transmite felicitari Andreei, pt. dintisor!

fetelor, de sa alegeti Ro pt. concediu?!

Ank..tu esti cea mai tanara?!...si cea mai grabita!aaaaaa
acum am vazut ca si BB....altcineva???
roxxi80, si eu sunt din acelasi an...tre sa recunosc ca ma simt cam batrana...si eu vreau bb 2,dar peste vreo 2 ani
in legatura cu mancarea...la noi e una calda una rece...vineri Ana a mancat la 10 fructele si pana la 19 nu a mai vrut nimic,cand a mancat juma de portie de cereale....incerc sa nu ma mai stresez
240ml!!!!a mea doar in somn baga cca 180(dimineata la 6)...la ultima masa ,la 23..cca 100...deci nu te mai plange,te rog!!
ce mandrete de copil!normal ca mai vrei unul!
la intrebarea ta ...pentru ca mama e mama,si ne vor cauta intotdeauna

trebuie sa fie foarte placut sa dormi asa cu bebe...la noi nu s-a intamplat chestia asta niciodata

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:

buna!
creem, vreau sa zic...ca...pozele sunt totale!are baiatul freza la moda;scaunul ala verde e pt. baie,nu?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

ai glumit, nuuu? Ca baiatul meu e fata!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
mariussimiuc[/b], privighetoarea!a mea numai striga...nici o silaba inca
Felicitari!!ce ati primit ca si premiu?.
ce ochi patrunzatori au copii tai..

Multumim! Ca premiu am primit o zi pe prima pagina a site-ului .Concursul se termina la sfarsitul lunii,dar nu se castiga nimic.Doar ma laud in targ.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis
MIHA - nu mai da copilului papa, ca eu sufar tare cand vad un copil asa trist...

Nu era trista mey...era somnoroasa... Ai vazut ca pana la final a si adormit?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lala_D

Buna dimineata desi numai buna nu e

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata!

Mergi la inceput

Neata!
Stefania..ce faci...ai rezolvat problemele alea?
Noi am fost azi la analize..fata a fost curajoasa, a plans doar spre sfarsit ca se plictisise de atata strans de degetelsi mami a fost curajoasa

Lala...imi pare rau...poate ii ies dintisori si din cauza asta face febra!

Vasari, pupam pe Mariuca cea cu bubite...o sa va cam plictisiti in casa

Mha...am vazut-o pe amira cum a adormit...scumpica de ea

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

viu cu muuuulte cafele..acopera lipsa oare?

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

viu cu muuuulte cafele..acopera lipsa oare?

Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...

Mie fara cofeina!
si baga si niste cola pentru cateva dintre fete...sa nu se simta neglijate

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput