Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 5
socrate spune:
Am citit si eu din urma pana m-am muls.
Cleo daca intri pe beblusultau punct ro , cauti dupa marca Medela si gasesti pungile de care iti zic. Sunt 20 de pungi la 800 de mii. Sunt foarte utile ca ocupa mai putin loc in congelator si sunt mai ieftine decat recipientele. Eu folosesc recipientele numai pentru frigider.
Fetelor am o mica pb: ma cam doare sanul stang pe interior cum ar veni. Acuma eu nu stiu daca la faza asta poti sa mai faci mastita sau e alta problema. M-am muls dar tot doare. Oare de la ce?
Legat de baita sa stiti ca noi tot la 4 maini facem, adica tati il tine si il si spala eu ma ocup de cap si de putulica ca tb decalotat.
Si il scot si il sterg eu, tot eu il imbrac pana face tati ordine.
Am avut o repriza de urlete aseara ceva de groaza.Am stat foarte mult plecati am venit dupa 8 ore acasa si am fost la soacra, la o zi de nastere intr-un restaurant si dupa aia la viitorul nas al copilului. Cred ca a fost mult, nu mai vroia sa manance si urla intr-una. I-am pus si foenul pe burtica si cand se calmase s-a cacat pana in gat si a tb sa il schimb deci iar am luat-o de la capat. Pana la urma a venit si tati ca il disperasera urletele si a vrut sa ne ajute. A stat cu el pe burta dupa care l-am pus eu la san si uite asa am reusit sa il adormim.
Va rog spuneti-mi si mie ce as putea face cu sanul asta al meu, sper sa nu fie problema.
Noemi,
Magnetism79 spune:
Fetelor inainte sa plec sa-mi beau cafeaua am aruncat un ochi pe poze cu bebei si mamici si mi-a placut tareeeeeeeeeeeeeee mult ce am vazut:mamici fff. frumoase:Alina_anto, esti o dulcica si scortisoara ta la fel, Reallaura si sora ei, doua scumpe cu doi baietei cufulitzi si frumosi, Iulia esti tare draguta,dar si celelalte fete, MISS tu esti MISS ce sa mai, de-abia astept sa-ti vad puiul asta micutz, Cleo nu mai zic, arati f. bine dupa nastere nici nu zici ca ai nascut.
Fetelor aratati f. bine sunteti niste gagici si mamici f. frumoase.
Va pup
Lavi+38 cu Bogdanici Pogonici
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by ancaurn
Buna dimineata
pt Melly si Lorich.
Si vre-o doua si pt mine .
Merg la 11 la control. Sunt curioasa ce va face cu mine. Va mai incerca o inducere, avand in vedere ca am pierdut dopul, sau ma lasa sa mai astept? Zic si eu ca Lorich, daca nu mai scriu azi nimic, inseamna ca am ramas la spital. Oricum, orice veste am trimit SMS lui Cleo si lui Reallaura, ca acum Gabitza e ocupata. Ce ziceti fetele, primiti cu SMS-ul?
Merg sa fac un dus si sa ma pregatesc. Tineti-mi pumnii, va roooog
Poze
40+ 5 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
puturos si de 2 x capos
Iubitzica, primim cu cea mai mare placere muulta bafta azi.
Miss, biata de tine, copil naiv ce vrei? sa ai tu remuscari pt epiziotomia mamei tale...
Magnetism merci de complim. asteptam si de la tine pozici.
ma duc sa le vad pe ale Andreei
super bb de monik. si mami o dulce!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
YLARI spune:
Miss Parker, cate cuvinte frumoase gasesti tu pentru fiecare. Cred ca toate fetele de aici te iubesc!!! Pe bune, eu de-abia astept sa citesc mesajele tale
Merci de sfat, dar citeste ca am scris dup'aia ce face de-alde soacramea, cred ca intentionat ca sa nu o pun la treaba - mi-a imputzit si lucrurile la spalat acum, mai nou... :(
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Miss Parker, cate cuvinte frumoase gasesti tu pentru fiecare. Cred ca toate fetele de aici te iubesc!!! Pe bune, eu de-abia astept sa citesc mesajele tale
Merci de sfat, dar citeste ca am scris dup'aia ce face de-alde soacramea, cred ca intentionat ca sa nu o pun la treaba - mi-a imputzit si lucrurile la spalat acum, mai nou... :(
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
deci ma intelegeti de ce prefer sa mi le fac de una singura pe toate. Sa nu ajung la reprosuri si discutii, pt ca asta imi darama psihicul. Dar am si o printesa cuminte de 1 lunaaaa!!! La multi ani si lui bebe de Alina_anto, si lui Patrcik nicolas, pui de Jakie!!
Am dat sms Gabitzeim. a zis ca e inca la reanimare, cu perfuzii, ca a pierdut mult sange. Dar ca spera sa o treaca azi in rezerva cu bebe....
socrate, sarutmana de link la pungi. am gasit multe lucruri pe sie-ul de la tine!! cred ca voi cumpara online....
cat despre durerea in san... io am exoperimentat si noduli pana sa iau recipiente de stocat. acum ma mai frige in centrul sanului cand 'mustesc ' a lapte. alaptatul si apoio mulsul relaxeaza.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
andora spune:
Bag si eu nasul dupa o pauza de un week-end, mai intai sa ofelicit pe GABITZA PENTRU RADUCU - sa fie sanatos si el si mami si sa faca multe nazbatii impreuna cu fratiorul lui Andreiut!!!
Siiiiiii muuuuulte pentru Melly, Ancaurn si coleguta mea de spital Loriiiich!!! Doamne-ajuta sa apara azi rapid trei bebei sanatosi !!!
Eu abia astept sa tin in brate puiutul mic din burtica, sa-i masez piciorusele care ma rascheteaza de zor, sa-i pupacesc manutele careimi tot sapa-n col... se pare insa ca deocamdata mai sta la caldurica, dupa ultimele estimari abia pe 14.06 am DPN-ul (si nu pe6 cum arata eco morfo) asa ca pana duminica inca suntem in grafic.
Dani almeu cred ca va fi tare cuminteldupacum vad ca ma asculta sa mai stea acolopana maine laserbarea sora-sii. De maine seara insa gata nene, bag miscare ca pe vremuri ca ma anchilozez, si sunt optimista, oricum nu mai vreau inducere, de aceea ma tot gandesc la Ancaurn, sa scape cat mai usor de ziua de azi daca se hotaraste dr la a doua inducere....
Nu am apucat decat sa vad Gabitzu' Feliciei care e un scump si un frumos inca din prima ziulica a lui ,dar asa-mi place cand vad ce repede cresc toti puiutii... le doresc tuturor laptic suficient si pregatiri frumoase de botez
Miss mi-ai facut o pofta cu tortuletul acelaaaaa..... cum a fost cu ceaiul dezmeur, ceva efecte? Sa stii ca si eu mi-am bagat nasucul prin pozicile tale, desi nu te cunosc mi-0au dat lacrimile... poate din cauza acelorasi nostalgii....
Va pup... si aveti grija de burtici si bebici!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
buburuzii spune:
felicitari noilor bebici, sunteti niste mamici tare curajoase.
noi suntem inca 2 in 1, asteptam evenimentul din clipa in clipa...
in rest, suntem bine, fara contractii, doar niste picioare umflate ca niste butuci...
eu mai patesc dimineata sa ma doara degetele de la maini atat de rau incat nu pot sa strang pumnul, sper sa-mi treaca curand.
legat de scaunul de masina, puteti tine bebelul fara sa va faceti probleme cel mult 1,5 spre 2 ore.
si se poate folosi inca din prima zi, ma rog la 3 zile cand il scoateti din spital. fetele de afara probabil stiu ca nici nu te lasa sa pleci din spital daca nu ai scaun de masina.
asteptam...
Yannia spune:
'Neata!Vai fetelor, ce viteza aveti la scris! Am lipsit cateva zile si vad ca au mai aparut cateva capitole. Eu nu pot tine ritmul cu voi.
Gabitza, felicitari din toata inima, draga mea! Sanatate tie si bebelusului, refacere rapida si mult laptic.
MissParker, ziceai de dilatatie 3cm/ora? Eu m-am dilatat pana la 8, cam intr-o ora si jumatate. Daca fitzoasa mea n-ar fi venit de-andoaselea,cu posteriorul inainte, as fi nascut super usor. Si nu mai sunt chiar tinerica, am trecut pragul de 30...
Cleo, iti recomandau fetele, pungi Medela. Eu folosesc Lansinoh si mi se par mult mai bune si mai ieftine. Bine, in Ro mi se face rau cand vad ce preturi sunt. Eu le iau cu 9.99$, 50 buc si in Ro sunt 39 RON 25 buc, parca.Da' oricum sunt mai convenabile decat Medela.
Iulia, Iais, Daniela si celorlalte fete care au nascut de curand: sa va triasca bebeii, sa fiti sanatosi, refacere rapida!
toate fetele!
Mami de
MissParker spune:
LA MULTE LUNI si LA MULTI ANI, Mara, Sara-Maria si Patrick Nicolas, bebici dragi si scumpi!!!
Doamne, ce repede a trecut o luna! Fiti fericite, fetelor, mai aveti cam 2 luni si cica dupa aceea totul e parfum, dispar colicile etc. Sa dea Dumnezeu!
Lavi, tu esti o dulce ca ma complimentezi, dar eu in ultimele saptamani ma simt ca o vaca ametita pe camp, zau... Am facut si falci, si gusa, nu-mi mai arde sa ma spal pe cap, bantui prin casa ca o stafie si abia mai merg cu burtoiul asta imens, intre timp ma doare pielea din jurul buricului si nu mai stiu cu ce sa-mi dau, ca mi-a crapat pe sub burta in vreo 3 locuri...
socrate, din pacate nu am sfaturi, nu ma pricep, dar iti doresc numai bine si sa se rezolve cat mai repede problema cu sanul dureros
Ylari, cunosc si eu tactica asta a soacrei tale („nu mai mai pune sa fac, ca fac prost“), se pare ca femeia asta e smechera rau de tot, ea vrea sa faca numai ce-i place ei... Of, Doamne, ce cumplit e sa stai practic cu dusmanul in casa... Zau ca o inteleg pe Cleo si o aprob total, fiindca decat sa fii sicanata si sa trebuiasca sa te lupti cu cineva care in mod normal ar trebui sa te ajute, mai bine te descurci singura-singura. Macar iti economisesti din energia pe care ti-o consuma hoasca de cruella...
andora, multumesc pentru cuvintele tale frumoase, m-au emotionat... Sper din tot sufletul sa nu avem in comun acelasi tip de copilarie care sa-ti fi trezit acele nostalgii... dar oricum ar fi, important este prezentul si prezentul e minunat, nu-i asa? In curand ne vom strange comorile in brate (tu deja pe a doua) si viata noastra va fi completa si frumoasa si implinita! Abia astept! Chiar ii spuneam si lui Bogdan ca abia acum vom fi si noi o familie adevarata!
Hei, buburuzii, de cate ori te-am strigat, credeam ca ne-ai uitat de tot!! Si eu imi simt dimineata degetele de la maini usor amortite de nu pot sa strang pumnul, avem apa in tesuturi la greu in perioada asta, dar las’ ca scapam noi in cateva saptamani Apropo, v-ati decis cum o va chema pe buburuza mica?
Iar de fetele cu DPN de mai chiar nu stim nimic????? In mod sigur au nascut cu toate. Eu le doresc oricum toate cele bune si sa aiba parte de bebici frumosi, sanatosi si fara probleme
Ah, tocmai mi-am amintit ca am visat azi-noapte cum ca imi crescuse pe umarul stang in spate un fel de aripioara gen bronhie, iesea din piele si era rosie... M-am speriat rau de tot, ma gandeam ca ma transform in amfibie... Ce vis ciudat, ce-o insemna? Ca nasc in apa? Bine-ar fi daca s-ar putea, eu de incercat vreau sa incerc...