Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 6
mi_bebelina spune:
buna fetelor
sper sa intelegeti ceva din mesajul meu.....stau cu deliuta in brate si .......e cam greu cu tastatul
cleo, am eu vesti de la babitzam........ieri era tot la postoperator...in rest sunt bine...zicea ca pana miercuri nu e nici o sansa sa vina acasa. era putin ingrijorata ca hbaietelul cel mare, andrei e putin racit......speram sa treaca repede
MissParker spune:
Yannia, 8cm intr-o ora si jumatate? Wow, mai zi, ca-mi place! Hai ca-mi fac si eu curaj acum, pe ultimii centimetri La mine Daviducul sta cuminte si perfect, cu capul in jos, ce bine ar fi sa ma dilat si eu asa repede. Doamne-ajuta, poate ajuta ceaiul ala de frunze de zmeura si acupunctura...
Chiar ma gandeam la tine si la Ina78, fiindca mai sunt 2 zile si bebeii vostri - primii de la odiseea noastra - implinesc 2 luni. Mamma mia, ce trece timpul!!
Felicia 37+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
We shall not cease from exploration
And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
(T.S. Eliot)
monik16 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Neata fetelor!
Mai, nu intru si eu 3 zile si voi ati dat gata 3 capitole....
Vad ca avem si proaspete mamici - felicitari tuturor!!! Am vazut ca a nsacut si Gabitzam - felicitari mamico - dar parca tineam minte ca erai programata la ceza pe 10...inteleg ca bb Radu s-a grabit sa vina pe lume!
Eu sunt prin zona, astept sa se trezeasca Tudor - tare puturos este! Am primit in sfirsit si cintarul - l-am cintarit si in 2 saptamini a luat 600g - eu zic ca e foarte bine - o sa-l mai cintaresc miercuri, cind face 3 saptamini. Ma uit la el ca e tare vinjos - cind il culc pe burta isi intoarce fara probleme capul de o parte pe alta, ba mai mult, incearca sa-l ridice! Sincer, nu-mi aduc aminte la Stefan sa fi facut la fel decit dupa o luna...
In rest suntem ok, ma duc sa mai citesc despre voi!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Salutare!! Chiar ma intrebam ce e cu tine???!!! Ca nu mai ziceai nimic. Am incercat sa te sun...Vroiam sa te intreb ce a zis doctorita ta daca ai voie cirese si ficatei...
Mie medicul neonatolog mi-a zis ca pot manca orice, dar mi-e frica... Si asa am probleme cu ea ca nu ragaie si o doare burtica cred...
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
daniela_sb spune:
Buna tuturor!
Suntem si noi de sambata acasa, incercam sa ne obisnuim in formatie de 4. Pana acum fetitza mamii e cuminte foc, papa bine san si doarme sa se faca mare. O sa incerc sa pun zilele urmatoare si cateva pozici cu noi.
Eu am ajuns miercuri cu dilatatie 7 la spital (dupa durerile de peste zi putin de tot dureroase si doar la intevale de aproximativ 10 min), m-am internat la 13.30 si la 15.20 venea pe lume Iunia. Deci dureri asa mai mari am avut doar asa vreo ora, de la 14.30 de cand mi-au rupt membranele. Chiar si atunci nu-mi venea sa cred ca nasc deja. Doar cand am vazut intr-adevar capsunica afara din burtica am realizat ca e chiar gata atat de repede. Nu mai puteam de fericire.
MissP, nu o sa uit niciodata relatarea ta cu tipa care ajunsese la spital si zicea sa faca lumea loc ca trebuie sa impinga. Era sa ajung chiar asa.
Felicitari proaspetelor mamici Inais, Iulia, Gabitza! Sa va fie bebicii sanatosi si mancaciosi! Si voua refacere rapida!
Nastere usoara viitoarelor mamici!
Si nu in ultimul rand, va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru felicitari!
Va pup si mai revin.
mamica de www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004 si Iunia din 4 iun 2008
Home is where your head is.
Yannia spune:
MissParker, asa e, trece repede timpul. Peste 2 zile avem tortuletul de 2 luni. Parca ieri am nascut... Imi aduc aminte ca ii faceam galerie Inei, eram morcovita toata si dupa cate ore mi s-a rupt si mie apa, de emotii cred.
Mami de
cleo78 spune:
fetelor, ca va vad agitate cu ce sa mananc si ce nu.
Din bogata mea experientsa de mamica ce alapteaza de 1 luna si 1 ora, pot sa va zic :
- cand am tinut cura stricta- am avut colici
- cand nu ama mai tinut cura (dar luam sab simplex), nu am mai avut colici.
Asha ca mananc orice. Mai putin alimentele cu risc alergen (nuci, alune, capsuni, kiwi, dar astea DOAR pt ca io is cu fond alergic, si nu stiu daca pitica ma moshteneshte, si nici nu ash risca).
Pe teoria asta, o sa va pun pe ganduri: de ce sunt si copii alimentati la biberon cu colici?
Asha ca....relaxati-va. Nu din cauza alimentelor mancate are copilul colici. Mama natura e de vina. Si divina
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
alina_anto spune:
LA MULTI ANI SARA-MARIA, MARA, PATRICK!!!!!!
Multumim de urari si complimente fetelor (Miss, Lavi, Laura, Cleo)!
Azi-noapte, Sara mi-a facut un cadou: a dormit de la 23.30 pana la 4 dimineata!!!!Neintoarsa!! Doamne, ce fata mare am! Ma topesc de dragul ei!
Merg sa pregatesc ceva de mancare, ca e linistita acum.. Azi vine dr la controlul de 1 luna! Abia astept!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Magnetism79 spune:
Fetelor intru doar putin SA VA DAU O VESTE MARE: S-A NASCUT BEBELUSUL LUI LORICH ,ROBERTZEL ARE 3,970 SI 54 cm, am primit mesajul la 11.56.
Sunt bine atat mamica cat si bebelusul.
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
LA MULTI ANI SARA-MARIA, MARA, PATRICK!!!!!!
Multumim de urari si complimente fetelor (Miss, Lavi, Laura, Cleo)!
Azi-noapte, Sara mi-a facut un cadou: a dormit de la 23.30 pana la 4 dimineata!!!!Neintoarsa!! Doamne, ce fata mare am! Ma topesc de dragul ei!
Merg sa pregatesc ceva de mancare, ca e linistita acum.. Azi vine dr la controlul de 1 luna! Abia astept!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
si mie mi-a facut unc adou la fel de frumos.
WOW. a venit ROBERT !!!!!
pt bebelu grasunelu...sa traiesti, sa bucuri pe mami si pe tati, sa papi bine si sa dormi bine!!
Yannia, da, uite ca faceti 2 luni. .
Cand faceti vaccinul de 2 luni?
daniela_sb, cum te descurci cu 2 pui?? Bun venit acasa, si succes.. in urmatorii 20 de ani
pt cine mai e pe lista.... hai ca nu mai sunt multi bebei de venit!!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79
Fetelor intru doar putin SA VA DAU O VESTE MARE: S-A NASCUT BEBELUSUL LUI LORICH ,ROBERTZEL ARE 3,970 SI 54 cm, am primit mesajul la 11.56.
Sunt bine atat mamica cat si bebelusul.
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari lorich!!! Sa-ti traiasca voinicelul!!! Multa sanatate si recuperare rapida!!!
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008