Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ANCA bafta la dentist si la vaccin.Pupici.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna fetelor,
Ginnette sorry de confuzie, nush de ce am inteles asa.Asadar Ana de Alina023 este clopotica fruntasa!

Aveam de ceva timp curiozitatea sa intru la capitolele de inceput ale Clopoteilor si ale Odiseei si azi am intrat, am vazut si eu care au fost deschizatoarele de drumuri: LauraIoana, Irlandeza Gugustiuc Angelik,Alina023 am retinut eu din cat am frunzarit pe acolo.Mai fetelor, da de mult timp va mai stiti voi pe aici!
Eu tot cautam pe net info despre bb-lusi si autarile ma duceau pe site-ul DC, azi asa maine asa pana m-am hotarat cand avea bb meu o luna si ceva sa ma inscriu si eu, am gasit Clopoteii caci mi se parea ca ne incadram cel mai bine aici, si cand am inceput sa ma bag si eu in seama am descoperit ca voi sunteti prietene vechi!Admirabil!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Dana, la Albert poate este asa cum au spus fetele: incepe si pt el aventura "dintzii"; si poate doar laptele-l mai linisteste.
Of, stiu ca iti este greu sa se tot trezeasca

Ema, mie site-ul asta mi-a dat un sentiment de confort psihic: stiam ca aici gasesc raspunsuri la (aproape) orice intrebare.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Neata,

Marc va multumeste pentru frumoasele urari. A a vut ieri o zi plina, frumoasa dar f. obositoare pt el. La gradi s-a emotionat teribil cadn i-au cantat copiii, a inceput sa planga, apoi s-a inveselit si a suflat lumanarile.
Apoi a avut surpriza maxima cand am plecat de la gradi si a vazut cadoul de la noi - o tricicleta-de care isi dorea tare, ca i se lungea gatu pe strada cand vede la copii.
Bineinteles acasa unde ne asteptau musafirii, am intrat pe tricicleta si nu s-a dat jos de pe ea vreo ora.
A suflat tortul si acasa si la 9 cand a plecat ultimul musafir era frant de obo dar si surescitat de toata ziua, asa incat azi noapte s-a trezit de vreo 3 ori in plansete.
Una peste alta, a fost frumos, coplesitor pt. el, dar mai urmeaza si sambata o serie de musafiri ca avem o casa mica si nu au incaput toti ieri.
Numai ca sambata il vom duce pe Andrei la bunici, caci ieri a fost greutz si pt. Andrei cu agitatia.
Va pup, fug sa depun dosarul de indemnizatie.
Revin pe seara sa pun poze si sa citesc ce ati mai facut.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu zic ca e folositor

singura chestie la care am avut grija este cand mergi cu masina cu AC, sa nu cobori direct in 40 de grade, noi intai oprim AC - cu 5-10 min inainte de a ajunge, ca sa se acomodeze nitel corpul cu caldura; altfel, daca treci brusc organismul de la 20 la 40 de grade, e periculos - la adulti apar ameteli si/ sau stari de lesin, iti dai seama ca la un bebe e mult mai grav...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ginnette va tinem pumnii sa iasa dintisorii cat mai linistiti si fara chin!Noi suntem ok azi, ieri a fost putin subfebril si agitat, azi sper sa fie mai linistit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emabucuresti

Ginnette va tinem pumnii sa iasa dintisorii cat mai linistiti si fara chin!Noi suntem ok azi, ieri a fost putin subfebril si agitat, azi sper sa fie mai linistit.

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxana ce putere are aparatul tau de gatit la aburi?

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

roxana ce putere are aparatul tau de gatit la aburi?

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE[/url]

Puterea mixerului este de 120 W.
Puterea incalzitor/sterilizator/preparator hrana: 290 W - 350W

Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA