Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 16
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by pisikutaati facut vreuna tomografie? cat de rau poate fi oare...? mi e teama de claustrarea in tubul ala
. maine e ziua Z.
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
Am facut eu tomografie in 2003 dar nu am avut senzatie de sufocare desi sunt si eu usor claustrofoba. Hai ca va fi bine, ne gandim la tine toate sa treci cu bine de ziua Z si speram ca si finuta ta sa aiba un copil sanatos. Doamne ajuta!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
ralualexandrei spune:
Hop si eu cu raportu:
Multumim tuturor pt pupici,azi noapte iar o noapte alba,mama lor de dinti,m-am culcat la 4,si tot azi-noapte a venit nepotelul meu pe lume ,un grasan de 4170gr,prin cezariana dupa un travaliu de o zi.
Edu la 9 dimineata a fost in picioare si telefonul a inceput sa sune asa ca valea somn,las' ca m-oi odihni pe lumea aialalta
.
Programul de azi,smotru,sters prafu,calcat rufe,cosmetica si vizita la maternitate la nepot.
Am tras o cearta matinala cu fii-miu al mare din motive de nesimtire,asa ca sa fie tacamul complet.
Kitty discuta cu sotul si ia taurul de coarne daca nu vrei sa ajungi la Balaceanca.Nu are rost sa duci o viata de chin tu si o viata de huzur ei,nu va ajuta ok ,dar sa va lase in pace.
Magda distractie placuta la mare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
elyanne spune:
Kitty
muuuuuuuuuuuuulti ... e normal ca uneori sa nu mai poti... Of... chiar nu stiu cum rezisti cu atatea pe cap. Multa putere, iubita 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
rein spune:
Buna ziua, dragi mamici!
Ma numesc Alina si am si eu un baietel nascut pe 15 aprilie 2007, Petru. Va citesc de la inceput. Din acest motiv vreau sa va multumesc din tot sufletul pentru toate subiectele pe care le-ati discutat. Am invatat multe de la voi, am stiut intotdeauna ca exista alternative, datorita voua.
Am indraznit sa-mi fac si eu cont in sfarsit pentru ca sunt de curand insarcinata din nou si poate, cine stie pot uneori sa dau o alternativa din experienta mea mamicilor de ianuarie-februarie 2009.
Va pup pe toate, sa aveti albinute si bondari sanatosi!
e
roxanici spune:
Rein, bine ai venit in club. Hai cu detalii, poze, intamplari
Felicitari pt burtica noua.
mie nu imi vine sa cred ca sunt mamici care au fost cu noi de la inceput si abia acu isi dau arama pe fatza...tz tz tz, cum ati rezistat dom'le fara sa comentati?
mai vroiam sa zic ceva da am uitat....
Kitty, da mai da-le si tu "ignore". Plaseaza pb la Calin, sunt ai lui, sa se descurce. Si daca ai nevoie de ajutor, cere-l si tu cu gura ta. Insista, nu te lasa folosita la maxim, mai foloseste si tu.
mmmm, chiar ca nu imi aduc aminte....
Andra felicitari pt nepot. Moaaamaaa, o zi de travaliu, apai muream nenica....
Ioana felicitari si tie pt Andrei...am uitat cine e da stiu ca e proaspat sosit pe lumea asta.
raresu si=a facut un zbenghi frumos de tot, la cap, normal ca numa acolo stie sa se loveasca el. E in top....e primul din top pana acu. Nu am pus poza ca vad bunicile si ma toaca apoi la cap ca vai saracu, ca sa-i pun varza, ca sa-i pun cartof, compresa si mai stiu io ce...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
roxanici spune:
Rein, bine ai venit in club. Hai cu detalii, poze, intamplari
Felicitari pt burtica noua.
mie nu imi vine sa cred ca sunt mamici care au fost cu noi de la inceput si abia acu isi dau arama pe fatza...tz tz tz, cum ati rezistat dom'le fara sa comentati?
mai vroiam sa zic ceva da am uitat....
Kitty, da mai da-le si tu "ignore". Plaseaza pb la Calin, sunt ai lui, sa se descurce. Si daca ai nevoie de ajutor, cere-l si tu cu gura ta. Insista, nu te lasa folosita la maxim, mai foloseste si tu.
mmmm, chiar ca nu imi aduc aminte....
Andra felicitari pt nepot. Moaaamaaa, o zi de travaliu, apai muream nenica....
Ioana felicitari si tie pt Andrei...am uitat cine e da stiu ca e proaspat sosit pe lumea asta.
raresu si=a facut un zbenghi frumos de tot, la cap, normal ca numa acolo stie sa se loveasca el. E in top....e primul din top pana acu. Nu am pus poza ca vad bunicile si ma toaca apoi la cap ca vai saracu, ca sa-i pun varza, ca sa-i pun cartof, compresa si mai stiu io ce...
aaa, mi-am adus aminte....mai era o mamica ce vroia trecuta in lista dar nu am trecut-o de rea ce sunt. Te astept cu vesti despre voi draga mamica, altfel nu prea vad rostul sa fii in listuta noastra daca nu esti prezenta pe-aici.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
Andrei este baietelul prietenei mele! are 2.800 kg. un piticel voinicel. 
Kitty
multi multi multi! subscriu la ce a zis roxi.
sanatate bolnaviorilor, pitici si mamici!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
madybulancea spune:
Buna...dak azi e zii de spus offfuri,zic si eu.....
Sotia varului meu bun a nascut luna trecuta o fetita,pe 8 mai,iar la externare i-au zis ca are suflu sistolic,au sunat la constanta (ei sunt din medgidia) la cardiolog si i-au facut programare abia acum dupa o lun ade zile...acolo i-au zis ca nu are suflu sistolic,ca e mai grav si i-au trimis in aceeasi zi la buc...acolo i-au zis ca are 2 gaurele la inima,intre aorta si inimioara (sau ceva de genul) una sus si una jos, cea de sus se rezolva singura,dar ce a de jos tre operata de urgenta la tg mures!!!acum treb sa astepte sa faca 6 kg in conditiile iin care fetitza in prima luna a luat 700 gr!!!nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lor,ma gandesc in fiecare zi la ei si ink nu am avut curajul sa ii sun,nu stiu ce sa le zic!!!!acum pe 5 iulie au botezul fetitei,au inceput si un tratament pt ca transpira mai mult!!!

DOAMNE AI TE ROG GRIJA DE SUFLETUL MIC!!!
POATE SI CU RUGACIUNILE VOASTRA TOTUL VA FI BINE!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
carmenefr spune:
Mada ne rugam si noi pt fetita prietenilor tai!
Ioana si Andrafelicitari pt parintii bebicilor, sa fie sanatosi si iubiti, intelepti si fericiti!!
Despre fina mea, ce va pot spune e ca mi-am analizat un pic modul in care am judecat-o, si am zis ca am gresit.Sotul meu mi-a spus aseara ceva ce tre' sa scriu cu rosu, neaparat.Intotdeauna ii vom iubi pe cei care gandesc, simt la fel ca noi.Pe ceilalti..mult mai greu
carmenefr spune:
Kitty imi pare tare rau ca tre' sa treci/treceti prin asa ceva. Clar, socrii tai sunt...cum ai zis tu.Iti doresc multa putere,sa nu-i lasi sa iti schimbe starea de spirit...sunt chiar ff egoisti...
Of, poate le-o lumina Dzeu mintile...
Pupammmmmmmm
Pisikutaion-am facut tomografie , insa tre' sa te gandesti ca e spre binele tau.Te gandesti ca te urci in lift
si inchizi usile.Treci de la un nivel la altul...si gata! Ai scapat! Sa ne zici ora, sa te tinem virtual de mana![]()

ati facut vreuna tomografie? cat de rau poate fi oare...? mi e teama de claustrarea in tubul ala
. maine e ziua Z.
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic