Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

mercic Mady. M-am uitat si eu la meci, dar ma oftic de mor. Sunt cu un oki la TV si cu unul in calculator. Joc Solitaire, m-am ajuns ce mai .

Noapte buna si sper sa dea si romani nostrii un goluletz

Crina si Maya Georgia

1 Anisor

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

bunaaaa,
daca-i mobilizare generala, spunem si noi prezent.

Maya doarme dupa portia de ture din parc, eu am terminat smotrul prin casa, i-am facut de mancare, am admirat pozele lui Luca Andrei si cititi povestea nasterii lui cu parfum de ghiocei (cum altfel decat printre lacrimi, desi am mai citit-o de cateva ori), am vazut si pe Raul nezdravanul si pe eleganta Iarina (ca era in pozele puse de Anne, ca Iunia nu ne-o mai arata), pe Razvanel cu noua frizura si pe Georgica si Luca la 1 anisor, ca mi se facuse dor de ei, si aste-au fost cele mai recente poze pe care le-am gasit cu ei. Va pup pe toti, ca tare mai sunteti frumosi.

Despre Maya ... in fiecare zi face cate ceva nou (sau doar ni se pare noua?!?!), intelege aproape tot ce-i spunem dar ne raspunde tot pe limba ei presarata si cu cateva cuvinte pe care sa le intelegem si noi, nu merge inca singurica, trebuie sa o mai tin de un degetel, ca altfel nu vrea. Saptamana asta si probabil si cea viitoare o am la mine, asa ca dimineata suntem primii in parc. Obisnuita de la Rucar unde iesea afara de la 7, vrea acelasi program si aici. Abia se trezeste, bea lapticul si se posteaza langa usa spunand cel mai suav si dulce pa.

I-au iesit niste blandute pe gat si de spate de care nu mai reusim sa scapam. Au trecut cele mai multe dar a ramas pielea aspra. Ce crema care hidrateaza f. bine folositi voi?? Eu folosesc laptele de corp sanosan si, desi pana acum am fost multumita de el si n-am avut probleme, acum parca nu-i suficient de hidratant. Oare ar trebui sa merg cu ea la dermatolog?!?!?
Blandutele cred ca i-au iesit din cauza transpiratiei (n-a vrut sa doarma duminica in masina decat la mine in brate si cred ca a transpirat mai mult decat cand statea in scaunel) ca nu a mancat ceva nou.

pupici la toti piticii

E a treia oara cand trimit mesajul, sper ca de data asta sa ajunga.

Andra - sanatate si noroc pentru nepotelul tau.

Crina si Maya Georgia

1 Anisor

varsta Maya

Sar'na ca ne-ai admirat Crina si ca ne-ai citit povestea... o rememorez in fiecare zi... si eu am admirat printesica ta, plimbarile cu tati... petrecerea de 1 anisor.... ...

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Facem si noi prezenta:

Am fost racita in prima faza eu apoi am dat si Anei.La mine inca persista o tuse seaca la ea parca nu mai este.Maselute avem si noi 4 umflate de vreo 2 saptamani dar nu se zareste inca nimic.Astept ca m-am obisbuit ca doar toti dintisorii ei au iesit ffffff greu!
Ieri am fost pentru prima data cu ea la plaja si cu ocazia asta ne-am mai innoit cu o barcuta gonflabila ca doar tre sa umplem casa cu colaci, mingii, piscina etc.Doamne ce fericire pe ea.Am plecat din apa si de pe plaja urland si cu fortza ca de ar fi fost dupa ea dormeam acolo.Doamne balacita mai este!!!
Am dat Somon l-a papat dar i-au iesit bube deci -alergica!
In rest mai mult pe afara ,cutreieram parcurile din oras.
Mady-frumusel foc Razvanelul cu noua frizura
Kitty-putere-oare de unde mai rezisti??
Carmenefr-suna interesant reteta ta.Poate ma invrednicesc si eu sa o fac.MMM...iami iami
Karla-felicitari pt Luca umblaretul-sa te tii acu.Ana de can a inceput sa mearga o scot bobocel si o bag purcel in casa
Ralu-pup Edu si sa iasa odata si caniniii aia ca am inteles ca is cei mai nesuferiti
Lumi_Nagmulta sanatate mamei tale.Pe Ana o duc dintr-un loc intr-altul cu trotineta ca in altceva nu mai sta.In carucior de fapt nu mai sta de pe la vreo 6 luni.Se intorcea pe burta si o gaseam pe jos
Iritatie caldurasau Sudaminaii dau cu crema Sanosan pt Fundulet si vad ca estompeaza.
Ana e alergica si la inteparuti de tantari -unde inteapa se inroseste locu cat buricu de la degetul mare si se intareste!Cu ce sa ii dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

buna dimineata,
daca-i mobilizare generala, spunem si noi prezent la apel.

eu am facut cafeluta si va astept...
noi suntem gripati rau de vineri. Aseara parca i-a scazut temperatura lui Vladut si de azi sper sa intram in normal. Si mie mi-a fost rau cateva zile.
Din cauza gripei Vladut a fost tare marait si a vrut numai in brate si numai tzitzi. Noroc ca m-am dus la servici si in perioada asta totusi a mancat si ceva mancare. Altfel este la fel de neastamparat daca nu i-ar curge mucii si n-ar tusi nu ti-ai da seama ca este racit. Si mie cand mi-a fost rau vroiam doar sa zac .......

Sper sa ne refacem amandoi suficient de repede ca doar mai avem un pic si plecam la mare. Ura!!!!! Asa ca o sa absentam o saptamana motivati. Dar pana atunci va mai povestim despre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineatza! O sa va para rau ca m-ati chemat la apel!! Ca am de gand sa ma plang raaaauuu rauuu de tot!

Sunt obosita si nervoasa, nu mai am rabdare cu copiii, explodez din orice si m-am saturat. Nu ne ajuta nimeni nici un sfert de ora...si asta nu ar fi asa mare lucru - ca sunt obisnuita de 11 ani de cand sunt casatorita sa ne bazam numai pe noi doi, dar macar de ne-ar lasa in paceeee!!!!

Tata...un barbat singur, la 66 de ani, cam nesociabil - ce pot sa ma astept, cel putin nu apeleaza la noi, ii mai spal, incerc sa-l mai ajut cu cate ceva - acum a fost mai greu cand a fost internat cu o pneumonie urata cu crize de sufocare - intr-un spital imputit rau, de-mi era frica sa nu imbolnavesc copiii cand veneam de acolo.
Bunica - mi-e tare draga, ea m-a crescut si mi-a tinut loc de mama, a fost o femeie superoptimista si bataioasa, acum 7 ani a avut o comotie cerebrala - acum are 46 de kg(cu tot cu apa de la plamani) e fragila si dificila, nu pot sa numar de cate ori m-a sunat noaptea sa fug ca nu-i mai bate inima, ca ii e tare rau, ca ii curge sange din nas. De ex cand eram gravida in 35 de saptamani am stat cu ea o noapte intrega la smurd si la 2 zile am fost internata cu dopul iesit si cu contractii. Sta la 6 km de oras, nu e asa departe, dar nu stie sa-si ia medicamentele, i le pun in pliculete, ii duc mancare in borcane, tin legatura cu doctorii, ii platesc facturile....e mai greu cu ea decat cu un copil pentru ca e si f incapatanata.
Si acum ....cireasa de pe tort: socrii!! Se prea poate sa nu fiu obiectiva ca nu ma leaga o legatura afectiva de ei, nu m-au vrut si au facut cat mai urat posibil inclusiv la nunta....parca nici nu existam pt ei. Dar...in afara de faptul ca nici nu au pus mana vreodata pe caruciorul lui Raul - fiind pensionari si stand la 3 blocuri de noi - o sa va spun numai despre ultimele zile.
Ei sunt greco-catolici si soacra mea este foarte "bisericoasa" (nu vreau sa sune urat cuvantul - dar daca as spune simplu credincioasa - nu ar ajunge) , ne innebuneste cu Raul de ce nu-l ducem mai mult la biserica (imi fac mea culpa), desi copilul merge marti dupa masa la religie, de ce nu-l ducem si vinerea - asta in conditiile in care - pt ca sa ne convinga sa-l ducem s-a oferit sa-l duca ea si nu l-a dus niciodata.
Duminica Raul a avut prima impartasanie si o serbare. De doua saptamani a avut 4 antrenamente de baschet pe saptamana pentru un campionat, la scoala pe ultima suta de metri, obosit, noi fugeam toata ziua sa-l ducem de colo colo ...soacra-mea imi atragea atentia din cand in cand ca sa aiba copilul haine cum trebuie - albe...eu umblam innebunita dupa pantofi albi de baieti.
Miercuri Raul avea festivitatea de sf de clII, ei stiau asta, marti seara l-a sunat pe Calin sa-i spuna ca miercuri dupa masa sa le mute mobila ca vine sa le zugraveasca...(s-a dus saracul sa le mute o tura marti seara si apoi ne-am intors mai repede de pe terasa la care am mers cu clasa lui Raul sa sarbatorim - ca sa termine treaba).
Vineri - Raul repetitie, sambata de la 9 repetitie la biserica, de la 10 meci de baschet (pt care se antrena de 2 saptamani), apoi fuga sa cumparam cadou pt o zi de nastere pt un coleg de-al lui Raul, de la 12 l-am dus la ziua de nastere, la 14 ne-am dus dupa el, am dus acasa 4 copii, cumparaturi.....in intervalul asta ma suna soacra. Eu eram socata ca nu se implica chiar deloc in pregatirile cu impartasania lui Raul - in conditiile in care stiam ca o sa fie "mandria " ei si cand a sunat ma gandeam ca suna pt asta - cand colo a sunat sa mearga Calin sa le monteze nush ce masa!! Si s-a mai si indignat de ce trebuie sa-l ducem pe Raul in atatea locuri ....
Si Calin s-a dus - in timpul in care am vrut sa mergem sa-l vedem pe Raul cum joaca.
Singurul "ajutor" de la ei e ca la sarbatori ne cheama la masa si banuiam ca si acum ne cheama, dar pt ca nu a spus nimic am stat sambata seara pana la 12,30 si am facut mancare, dimineata fuga, pregateste copiii...la 9,45 trebuia sa fim la biserica, la 9,30, eram la usa sa iesim, ma suna soacra......daca poate sa ma ajute cu ceva!! Mi-a venit sa plang de nervi!!!
La biserica dura totul cam 2 ore jumatate....eu am fost spus si preotului ca o sa fie greu sa o tin pe Giulia atata in biserica - si soacra mea a spus ca doar o sa fie si ea acolo si mai sta pe afara. Va puteti inchipui ca pe locurile rezervate parintilor a stat soacra mea si eu am stat in spate in biserica si mai mult pe afara, nu a tinut-o nici o clipa. Apoi am plecat spre casa, am dus-o cu masina, a insistat sa urce baietii sa ii vada si socru si a spus ca RAUL SI CALIN SA MANANCE ACOLO . Am spus ca mancam impreuna acasa.

AAAA, sa nu mai spun ca socrul meu nu a putut veni la biserica la 500 m de casa (pentru ca e batran), dar a doua zi au plecat impreuna in Ungaria la inmormantarea unei prietene. Pt drumul asta Calin le-a dat bani, ca doar ei si i-au fost cheltuit ca si-au cumparat din pensiile lor amarate un fotoliu de masaj cu 13 milioane si o patura speciala cu 7 milioane.
A, da ! Si Calin i-a dus - cerandu-se de la servici pana intr-o alta localitate de unde se pleca spre Ungaria. Si aseara l-au sunat ca azidimineata la 5 sa-i astepte intr-o localitate de la vreo 30 de km - de unde sunt maxi taxiuri din jumatate in jumatate de ora - sa-i aduca acasa. Ceea ce Calin a si facut.
Stiu, sunt lucruri normale pe care le faci pt parintii tai, pt parintii care si ei te sprijina cat pot, nu?
Poate sunt rea....poate m-au acrit toate greutatile prin care am trecut...nu stiu. Dar cateodata imi vine sa le spun vreo doua, ma gandesc apoi ca sunt batrani, ca l-au crescut pe Calin...
V-am facut capul calendar, stiu, dar dau pe dinafara de nervi,am stat azi noapte si m-am gandit cum sa fac sa nu ajung asa....sa imi ajut copiii cat pot si daca nu cel putin sa nu-i incurc!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Florin-a si Vladut pateste la fel daca-l ciupeste vre-un tantar. Eu ii dau cu spirt si cu crema cu galbenele si in 3 zile se estompeaza si ramane ceva ca un cos. Am incercat si cu crema sanosan dar tot in 3 zile trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

KITTY- te inteleg si-mi pare rau pentru ce ti se intampla, vorbeste cu sotul prezinta-i si tu situatia asa cum o vezi (ca el sigur o vede altfel) si apoi spune-le ce ai de spus.Sunt niste oameni deosebit de egoisti casa nu spun rai ca poate totusi exagerez.

Maria e bine. Acum fugim sa papam niste fructe si apoi tb sa o iau cu mine la serviciu vreo 2 ore ca nu avem de ales.

Mergi la inceput

Kitty pupici multi sa-ti treaca supararea ca te inteleg perfect, ca doar si eu am niste socrii care tot asa cica ne ajuta cum pot (adica de loc) si pentru ca tot ne ajuta asa mult au o gramada de pretentii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

vin si eu la raport, sa salvez subiectul.
MAGDALENA: mmm, buna cafeaua, sar’mana! Sa va faceti bine repede…
ptr MARTA: m am bucurat sa citesc ca din toate relele o ai pe cea mai mica...iti doresc multa putere ptr programul tau medical.
MADA_ROZZ: felicitari ptr bebelusa, ptr analiza buna si ptr toata fericirea voastra!
fina mea, de care va scriam ca a primit la TT rezolutia de sindrom D, a facut in cele din urma amniocenteza. astept si ma rog ptr ei sa fie ok. va avea tot o fetita si o astept ca pe sora mai mica a lolicai. as fi vrut macar doi copii, sint fericita ca dupa anii de asteptari in care murise speranta, o am pe ea, iar finuta ce se va naste in octombrie va fi primita cu toata bucuria noastra. daca aveti loc, rugati va si ptr ea, va rog ...
LUMI_NAQ: ei, dl. horhe face tot ce fac aproape toti la varsta asta, nu te nelinisti. bea un pahar cu apa rece, zi i un gus-fra-ba si relaxeaza te. nu mai sta nici nori in carut si trcicleta, le calareste, sus-jos si urla si se tavaleste cand pierde postul de control. succes la zana maseluta, punem noi o vorba una
CARMENEFR: finuta ta...cred ca sint doua categorii de femei. cele care simt instinctiv si nativ in acelasi timp necesitatea de a fi mama si care dau curs firesc vietii in cuplu si o incununeaza prin miracolul unei noi fapturi. si cele ptr care maternitatea este atat de complicat de acceptat si care o intampina abia cand toate nelinistile si aspiratiile personale sint implinite, cand mintea este libera ptr a schimba viata in doi . n o acuza. asa si a ierarhizat prioritatile si asa e pregatita sa traiasca deocamdata. Poate ca a fost o simpla defulare catre tine, persoana apropiata in viata ei. Daca sarcina n a fost programata s a simtit si ea frustrata, i s au dat planurile de vacanta si viata in general peste cap, a bulversat o si a rabufnit. Poate o poti ajuta fiindu I aproape sin u distantandu te ptr afirmatii care noua, ca mame, ni se par incaceptabile acum..iar daca va duce sarcina pana la capat, roxanici are dreptate, sa vezi ce iubire o s o copleseasca ptr puiul mic.
ROXANICI: iti raspund ca una care a iesit din concediu cu forta, inainte de cei 2 ani: pai acuma am timp sa intru pe dc, ca acasa era teroare cu programul norei, la temperamentul ei minunat !
MADI: ce ati taiat voi la razvi, varfurile? he, he…
ELYANNA: am vazut pozele cu mica Elena. E atat de finuta, are un par minunat si niste ochi atat de frumosi! Imi place muuult aici, e angelica in atitudinea asta:
FLORIN-A: pai mai, miss ana e atat de frumusica si pretioasa prin ea insasi, ce ti bati tu capul cu cat costa costumasele alea?
CRINA-MIO: ieri seara, la baita, am vazut si la nori niste bubite mici si rosii pe spate si cred, ca si tine, ca sint de la transpiratie. Am sters o cu servetelele umede pampers sensitive, dimineata era ok. Le mai folosesc si ca s o dau cu crema de plaja, le pulverizez bine si apoi le trec pe corp, bine, ca sa intre in piele. Mi e mai usor asa, decat s o sprayez direct sis a frec la pielea ei. Si tot ptr piele sensibila la caldura si umezeala atmosferica folosesc spray cu apa termala avene. E moarta dupa pulverizator, il inhata si uda tot ce prinde.
KITTY: multa putere iti doresc.

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

mai aveam de scris dar nu sh' ce am facut ca am trimis raspunsul...
pisicuta mea mica tuseste inca, e de 10 zile asa, m am saturat sa innumar buline homeopate, ea cred ca e satula de haraiala ...duminica am fost la plaja, din pacate a cam batut vantul si cred ca asta a tinut o pe loc. noi, niste tampiti, de bucurie ca se joaca fata, am tinut o o ora...da' in rest sint o mama buna, ma jur !
Si azi dimineata m am dus sa fac o analiza ptr mine, cu ea desigur, in drum spre bunici, si dintr o proba s a lungit la consultatie, eco, programare la tomograf si radiografii si, desigur, alte analize de sange(vai mie, sint fobica la injectii!!). si sa ma fi vazut cu nora n brate la consultatie, doctorita s a acrit toata, a zis ca e doar un biet medic internist nu babysitter, eu am simtit ca ma sufoc , mi am bagat picioarele si am intins si eu coarda. I am zis ca altfel n am cum sa vin si ca tre’ sa ma consulte in conditiile mele. Am facut o cam lata, asta e .
ati facut vreuna tomografie? cat de rau poate fi oare...? mi e teama de claustrarea in tubul ala . maine e ziua Z.

ELYANNA: asta era poza din raspunsul anterior...n am baut nimic, am mintile tulburi de apasari
ingeras ingandurat

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput