Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenefr spune:
A, ca tot vb ieri cu Roxana de biscuiti pt pitici, io am facut o compozitie , dar am pus si putin zahar.N-au iesit mai dulci decat cei simpli din comert, insa avantajul astora e ca-s facuti in casa, din ingrediente "mai" naturale![]()
Am pus cam ce aveam prin casa:
-2/3 dintr-un pachet de unt
-200-250ml lapte batut(aveam de la tara
)
-100g zahar
-3oua
-faina, cam 200-250g
-un praf de copt stins
Am amestecat cu telul ouale cu zaharul, unt, apoi laptele batut si apoi faina. Compozitia se face imediat, si la final iese o coca destul de moale ca sa poata fi pusa intr-un sprit sau punga, sau pusa lingurita cu lingurita in tava.Se coc la foc potrivit, cam 10-15min.
Piticei mele i-au placut si noua
Al meu sot e mot dupa biscuitii cu stafide, furstafid, si aseara ma intreba unde sunt stafidele..![]()
karla32 spune:
Buna!
Mai apar si eu sa va spun cateva vorbe.
De ieri Luca a hotarat ca trebuie sa mearga. Dar este asa caraghios si precaut sa nu cada, ca te umfla rasul. Bineinteles ca ma abtin si il incurajez, dar nu stiu de unde atata teama!
I-a dat si lui o maseluta dreapta sus. Dar cu ce nervi si urlete! Nu mancare, nu somn, nu si nu! De vreo trei zile e in regula dar probabil o vom lua de la capat in curand...
In rest, nimic deosebit. sub nicio forma nu vorbeste desi intelege aproape tot ce ii spun. Vrea! tot timpul vrea cea! Si are un stil de a ma dragali si iubi, de ma termina.
Cam atat despre noi.
Ma bucur Marta si mada ca sunteti bine.
Va doresc numai bine, copii sanatosi si... (cuminti!???)!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
Kitty spune:
Salut fetele!
M-am simtit cu musca pe caciula la vorbele lui Roxi si am hotarat sa scriu. In primul rand ma bucur de vestile bune si le pup pe fetele care au stat cu inima stransa, dar dupa cum am mai spus:TOTUL SE TERMINA CU BINE LA NOI IN STUP!
Noi suntem bine...adica am fi daca nu ne-ar suprasolicita batranii nostri 
din ciclul "daca nu pot sa ajut , macar sa incurc!".
Revin, acum plecam afara.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ralualexandrei spune:
Hai mah Roxi ca nu se pun panzele,uite fac si cafeaua ca mie imi place
si va poftesc si pe voi.
Astazi m-am trezit cu o veste buna,m-a sunat cumnatul ca sunt la maternitate asa ca azi astept un nepot,sa fie intr-un ceas bun si sa aiba parte de o viata plina de bucurii.
Azi noapte nu prea am dormit pt ca Edu a tusit,a mucit si il mai dureau si caninii care de o luna se chinuie sa iasa si nu mai ies.
In momentul de fata imi devasteaza camera,dar nu-i bai,m-am obisnuit.
Azi e program de smotru,spalat,gatit si pe seara aprovizionarea de care mi-e scarba,,ca nu-mi place preumblarea prin supermarket,insa frigiderul e "la nudul gol"
.
Hai fEtele eu am scris raportul,trece-ti si dati cu subsemnatul ca e MOBILIZARE GENERALA.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Lumi_Nag spune:
Salut si de la noi!
Am intrat si eu sa va salut,ca asa fac intru din an in pasti.
Va povestisem de mama ca trebuia sa se opereze de nodul la san si a facut-o.Nu era malign dar totusi i-a dat tratament pentru nodulii de la celalalt san si regim alimentar.
George se alinta de nu mai poate.Cel putin cand e acasa cu noi.In week il ia ori mama ori soacra si mai respiram si noi.
Cred ca se plictiseste de jucat singur si ne ia de mana si ne plimba toata casa.Daca nu te ridici sa mergi cu el se schiorlaie de mor de nervi.Nimic nu ma lasa sa fac...este vesnic calare pe mine.
Ai vostri copilasi la plimbare mai vor in bicicleta, carut sau mai stiu eu ce???
Al meu ma dispera ca nu mai vrea.Cand il pun zbiara de parca il inteapa.Asa ca ma invrednicesc zilnic sa ies cu el afara pe "jos".Acum buba mare e ca nu mai vrea Jiji nici pe jos.Sa-l tin in brate ![]()
Asa ca mare frecus in timpul saptamanii...iar in week ne mai aerisim si noi creierasele cu remy pe la prieteni, o cafea in oras....ce-o fi.
Are si pustiu meu 3 maselute iesit una dupa alta....saptamana si maseaua.Si acum mai vrea una sa iasa.Noroc ca ies usor.
Mada ma bucur foarte mult pentru mandra ta roz din burtica.Sa fie sanatoasa.
Marta si pentru tine ma bucur ca esti ok.
Va pup!
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
ane2200 spune:
Hai sa zic si eu doua vorbe, daca tot e mobilizare generala.
In primul rand, felicitari Mada. Sa-ti traiasca bebelina roz cea perfecta.
Marta, tie ti-am mai urat si la telefon, dar o fac si aici. Ma bucur ca vestile sunt bune. Cat despre lipsa internetului in perioada urmatoare.... avem telefoane si vorbim.
Iunia, revino-ti. Mai ai putin si intri in concediu.
Kitty, asa sunt batranii. Trebe sa-si faca simtita prezenta intr-un fel. ![]()
Lumi, rabdare si "tutun" cu Jiji cel care vrea in brate. Si Raul face la fel. Daca e cu mama, e totul ok, dar cum ma vede pe mine, cum se miorlaie ca vrea in brate. Asta e, o sa plangem noi dupa perioadele astea, cand o sa vrem noi sa-i tinem in brate si ei n-o sa mai stea.
Andra,
lui Edy sa-i iasa si caninii si sa nu se mai chinuie. Si... spor la smotruiala.
Karla, felicitari mergaretului Luca. Acu sa te tii...
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, sa plece toti mucii astia nesuferiti si sa nu mai vina.
Daca doriti sa ne revedeti, am pus niste poze noi aici si aici
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
Astazi m-am trezit cu o veste buna,m-a sunat cumnatul ca sunt la maternitate asa ca azi astept un nepot,sa fie intr-un ceas bun si sa aiba parte de o viata plina de bucurii.
Care sunt noutatile? A nascut? Cum sunt mamica si copilul? Pupici si sper ca totul este ok si sunteti fericiti cu totii...
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei! Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
madybulancea spune:
CE imi place cand veniti si da-ti raportul......andra,sa iti traiasca nepotelul!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Crina_mio spune:
bunaaaa,
daca-i mobilizare generala, spunem si noi prezent.
Maya doarme dupa portia de ture din parc, eu am terminat smotrul prin casa, i-am facut de mancare, am admirat pozele lui Luca Andrei si cititi povestea nasterii lui cu parfum de ghiocei (cum altfel decat printre lacrimi, desi am mai citit-o de cateva ori), am vazut si pe Raul nezdravanul si pe eleganta Iarina (ca era in pozele puse de Anne, ca Iunia nu ne-o mai arata), pe Razvanel cu noua frizura si pe Georgica si Luca la 1 anisor, ca mi se facuse dor de ei, si aste-au fost cele mai recente poze pe care le-am gasit cu ei. Va pup pe toti, ca tare mai sunteti frumosi.
Despre Maya ... in fiecare zi face cate ceva nou (sau doar ni se pare noua?!?!), intelege aproape tot ce-i spunem dar ne raspunde tot pe limba ei presarata si cu cateva cuvinte pe care sa le intelegem si noi, nu merge inca singurica, trebuie sa o mai tin de un degetel, ca altfel nu vrea. Saptamana asta si probabil si cea viitoare o am la mine, asa ca dimineata suntem primii in parc. Obisnuita de la Rucar unde iesea afara de la 7, vrea acelasi program si aici. Abia se trezeste, bea lapticul si se posteaza langa usa spunand cel mai suav si dulce pa.
I-au iesit niste blandute pe gat si de spate de care nu mai reusim sa scapam. Au trecut cele mai multe dar a ramas pielea aspra. Ce crema care hidrateaza f. bine folositi voi?? Eu folosesc laptele de corp sanosan si, desi pana acum am fost multumita de el si n-am avut probleme, acum parca nu-i suficient de hidratant. Oare ar trebui sa merg cu ea la dermatolog?!?!?
Blandutele cred ca i-au iesit din cauza transpiratiei (n-a vrut sa doarma duminica in masina decat la mine in brate
si cred ca a transpirat mai mult decat cand statea in scaunel) ca nu a mancat ceva nou.
pupici la toti piticii
E a treia oara cand trimit mesajul, sper ca de data asta sa ajunga
.
Andra - sanatate si noroc pentru nepotelul tau.
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
madybulancea spune:
Crina ptr piele aspra si pt o buna hidratare,ia trixera de la avene!ffff buna...eu stau la meci si ma oftic!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan