La ce piese de teatru ati mai fost?

La ce piese de teatru ati mai fost? | Autor: ursuleata

Link direct la acest mesaj

Am fost ieri la teatrul Act unde s-a jucat „Capra sau Cine-i Sylvia?" cu MArcel Iures, emilia Dobrin,Constantin Draganescu si Marius Damian .
Super piesa si super actori...merita sa mergeti.
Sambata viitoare mergem la "Forma lucrurilor" tot la Act.
Voi pe la ce piese ati mai fost si ce imi recomandati?

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">Vlad cel mic

poze

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu am fost la O noapte furtunoasa,acum o luna,a fost la palatul copiilor piesa,foarte frumoasa a fost!Cu Maia Morgenstren in rol,principal,superba!Por'ma am fost la opereta,dar n-am vazut o piesa anume ci mai multe recitaluri in cadrul unui eveniment!
Acum vreau sa ma duc la opera sa-l vad pe Vlad Mirita!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

www.tnb.ro/?page=spectacol&idspec=131" target="_blank">Menajeria de sticla si www.tnb.ro/index.php?page=spectacol&idspec=152" target="_blank">Eduard al III-lea. Ambele excelente desi ultima a fost cam lunga.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Delidana, ai posibilitatea sa stergi ultimele mesaje. In dreapta sus este cosul de gunoi, apesi pe el si astfel poti sterge, introducand parola ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Spectacolul "Crima la Howard Johnson" - Teatrul Metropolis

Cineva spunea - “mergeti la o crima ca sa va radeti bine!”
Este o comedie despre viata de cuplu. Replici comice si pline de talc, care starnesc si rasul, dar te pun si pe ganduri. In finalul spectacolului, unele probleme matrimoniale isi gasesc rezolvarea. Totul se termina cu bine si pleci de la spectacol multumit, incarcat pozitiv.

Variatiuni enigmatice - Teatrul Nottara

O piesa despre dragoste si moarte, despre dragoste dincolo de moarte. Este povestea unui triunghi amoros ce-i reuneste pe cei doi protagonisti. Amandoi au iubit aceeasi femeie, dar fiecare in felul sau.
Un mare scriitor, laureat al premiului Nobel, o cunoaste in tinerete pe femeia visurilor sale, dar nu se casatoreste cu ea. Pleaca departe de aceasta persoana, se izoleaza de oameni, devine un singuratic. Parca sufletul i se opreste in loc, in timpul in care a trait clipe sublime cu femeia iubita. El o pastreaza in memorie multi ani pentru a putea sa-i scrie si sa-i dedice volume.
Un barbat obisnuit, profesor de muzica, se casatoreste cu ea, o iubeste si ii dedica intreaga viata. Dupa doi ani de convietuire, sotia moare si acesta ii descopera corespondenta cu scriitorul. Sotul continua sa-i scrie multi ani in numele ei. Pentru el, era ca si cum sotia lui n-ar fi murit.
Dupa 15 ani are loc o intalnire dramatica intre cei doi barbati, care-si disputa iubirea cu infrigurare.
Alexandru Repan si Mircea Diaconu au dat viata personajelor si au transmis emotia tensioanta a povestii acestora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Adrianaa, multumesc. Postez de atita ani pe forum dar n-am stiu ca pot sterge mesajele. Azi am mai invatat un lucru.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Noi am fost la "Moartea unui comis voiajor" la Bulandra, cu Rebengiuc si Mariana Mihut. M-a cam dezamagit piesa. Subiectul, clasic - dezumanizarea si neadaptarea la ritmul vietii moderne, la nivelul a doua generatii, plus conflictul aferent tata - fiu. Cei doi protagonisti din generatia veche au jucat foarte bine, din pacate tinerii nu prea. Mai ales unul dintre ei, rolul fiului rebel, simtea nevoia sa tipe tot timpul, parca vroia sa compenseze prin tonul mereu ridicat un joc actoricesc nu prea convingator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am vrut si eu sa merg dar nu am mai putut. De abia astept sa merg sambata la "Forma lucrurilor".
Chiar recomand "Capra sau Cine-i Silvia?"

quote:
Originally posted by Kehleyr

Noi am fost la "Moartea unui comis voiajor" la Bulandra, cu Rebengiuc si Mariana Mihut. M-a cam dezamagit piesa. Subiectul, clasic - dezumanizarea si neadaptarea la ritmul vietii moderne, la nivelul a doua generatii, plus conflictul aferent tata - fiu. Cei doi protagonisti din generatia veche au jucat foarte bine, din pacate tinerii nu prea. Mai ales unul dintre ei, rolul fiului rebel, simtea nevoia sa tipe tot timpul, parca vroia sa compenseze prin tonul mereu ridicat un joc actoricesc nu prea convingator...

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am fost la "Forma lucrurilor". superba piesa..nu va zic.
Vlad Zamfirescu joaca f bine.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Si mie mi-a placut mult "Forma lucrurilor". Am fost si noi la "Moartea unui comis voiajor", m-a impresionat tare mult jocul lui Rabengiuc si cat de sudata se vede ca e echipa pe care o face cu Mariana Mihut. Cred ca la finalul piesei sunt cu cateva kilograme mai slabi la cat consum au.
Mi-au mai placut si piesele cu Olga Tudorache de la National, "Noiembrie" si "Regina Mama". Joaca minunat Doamna Olga Tudorache.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Cine a vazut Variatiuni enigmatice(Alexandru Repan si Mircea Diaconu) ii recomand tot la Nottara, Vizitatorul- de acelasi autor Eric Emanuel Schmidtt. Superba. Este vorba de profesorul Freud vizitat de un personaj obscur cu care discuta depre Dumnezeu.

La sala Rapsodia, va recomand Made in Romania si Rencontres. Cine a vazut vreo piesa cu elevii lui Dan Puric, stie ca merita.

Vizionare placuta!

Mergi la inceput