La ce piese de teatru ati mai fost?
Raspunsuri - Pagina 2
Adrianaa spune:
Nicole, multumesc pentru recomandare, am notat-o pe listuta.
Da, am fost la Sala Rapsodia la piesa de teatru “Doi dintre Noi”, cu Ana Pepine si Paul Cimpoieru, doi dintre membrii trupei Passe Partout Dan Puric. Sala a fost plina, plina de tineri si se pare ca prinde foarte bine la ei genul acesta de spectacol.
www.trilulilu.ro/BladeBV/7fb8941079542d" target="_blank">epilog
MadameBovary spune:
Nu mai scrie lumea despre teatru aici?? Haaaideeeti, ca incepe stagiunea in curand, sa ne mai dam si noi cu parerea legat de piesele la care mergem!!
I never fake ... sarcasm
Tink spune:
Stagiunea asta nici n-am apucat sa vad ce se mai joaca!
Stagiunea trecuta nu am fost din cauza de bb+sarcina (nu puteam sta pe scaun )...asa ca tot de Marcel Iures va spun ca l-am vazut anul trecut in Henric al IV-lea. Stiu ca se joaca de ceva vreme, dar merita din plin. Cornelia Maxim face un rol excelent alaturi de Iures. Am uitat sa precizez: era la Bulandra (singura piesa jucata de Iures la Bulandra)
Natasa spune:
Am vazut si eu "Noiembrie" cu Olga Tudorache, George Motoi si Cecilia Birbora. Exceptional jucata, merita vazuta!
MadameBovary spune:
Eu mi-am luat primele bilete pe stagiunea asta la teatrul act la "cui ii e frica de virgina wolf?". 7 noiembrie. De-abia astept!! Sper sa fie o "deschidere" de stagiune buna
I never fake ... sarcasm
Deianira spune:
Eu vreau sa merg la "O scrisoare pierduta". Recent am fost doar la Gala Baletului Rus.
MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Eu vreau sa merg la "O scrisoare pierduta". |
De la Bulandra? Ca mi se pare ca cea de la TNB nu se mai joaca...
I never fake ... sarcasm
Maadi spune:
In perioada 14 - 27 noiembrie se va desfasura Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e frumoasa", organizat de Teatrul National de Opereta "Ion Dacian". Festivalul se va deschide cu premiera "Voievodul tiganilor". Mai multe detalii gasiti pe site-ul operetei.
Am vazut ultimele spectacole jucate la TNO si mi-au placut.
Maadi si Calin (19.07.2003)
kay spune:
Fata de matase artificiala - Comede
Un cuplu ciudat - La Scena
Inima de caine National (nu stiu daca se mai joaca)
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
diciu spune:
Eu am fost de curand la "Complexul Romania" de la Teatru National. O piesa modernista insa, dar deosebita si f bine jucata. Este vorba de o bucatica rupta din realitatea celor ce nu s-au regasit nici in vremurile dinainte de '89, nici in cele din prezent.
Cumva mi-a trezit niste nostalgii...si am ramas placut impresionata.
O recomand cu placere mai ales celor ce au fost pionieri si mai tin bine minte acele vremuri, cu bune si cu rele.
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"