La ce piese de teatru ati mai fost?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Nicole, multumesc pentru recomandare, am notat-o pe listuta.

Da, am fost la Sala Rapsodia la piesa de teatru “Doi dintre Noi”, cu Ana Pepine si Paul Cimpoieru, doi dintre membrii trupei Passe Partout Dan Puric. Sala a fost plina, plina de tineri si se pare ca prinde foarte bine la ei genul acesta de spectacol.

www.trilulilu.ro/BladeBV/7fb8941079542d" target="_blank">epilog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Nu mai scrie lumea despre teatru aici?? Haaaideeeti, ca incepe stagiunea in curand, sa ne mai dam si noi cu parerea legat de piesele la care mergem!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tink spune:

Stagiunea asta nici n-am apucat sa vad ce se mai joaca!

Stagiunea trecuta nu am fost din cauza de bb+sarcina (nu puteam sta pe scaun )...asa ca tot de Marcel Iures va spun ca l-am vazut anul trecut in Henric al IV-lea. Stiu ca se joaca de ceva vreme, dar merita din plin. Cornelia Maxim face un rol excelent alaturi de Iures. Am uitat sa precizez: era la Bulandra (singura piesa jucata de Iures la Bulandra)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Am vazut si eu "Noiembrie" cu Olga Tudorache, George Motoi si Cecilia Birbora. Exceptional jucata, merita vazuta!

Mergi la inceput

Eu mi-am luat primele bilete pe stagiunea asta la teatrul act la "cui ii e frica de virgina wolf?". 7 noiembrie. De-abia astept!! Sper sa fie o "deschidere" de stagiune buna

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu vreau sa merg la "O scrisoare pierduta". Recent am fost doar la Gala Baletului Rus.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Eu vreau sa merg la "O scrisoare pierduta".

De la Bulandra? Ca mi se pare ca cea de la TNB nu se mai joaca...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

In perioada 14 - 27 noiembrie se va desfasura Festivalul International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e frumoasa", organizat de Teatrul National de Opereta "Ion Dacian". Festivalul se va deschide cu premiera "Voievodul tiganilor". Mai multe detalii gasiti pe site-ul operetei.
Am vazut ultimele spectacole jucate la TNO si mi-au placut.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Fata de matase artificiala - Comede
Un cuplu ciudat - La Scena
Inima de caine National (nu stiu daca se mai joaca)

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Eu am fost de curand la "Complexul Romania" de la Teatru National. O piesa modernista insa, dar deosebita si f bine jucata. Este vorba de o bucatica rupta din realitatea celor ce nu s-au regasit nici in vremurile dinainte de '89, nici in cele din prezent.
Cumva mi-a trezit niste nostalgii...si am ramas placut impresionata.
O recomand cu placere mai ales celor ce au fost pionieri si mai tin bine minte acele vremuri, cu bune si cu rele.

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput