La ce piese de teatru ati mai fost?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Eu vreau sa merg la "O scrisoare pierduta".

De la Bulandra? Ca mi se pare ca cea de la TNB nu se mai joaca...

I never fake ... sarcasm

M-ai bagat in ceata. Sunt din Timisoara, va fi in 21 (parca) noiembrie, la Filarmonica Banatul .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ah, Deia, scuze, nu m-am uitat la oras . My fault!
Am cautat pe net si am gasit ceva cu "festivalul dramaturgiei romanesti, timisoara". Nu stiu daca in cadrul acestui festival e, dar se specifica teatrul bulandra...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

A fost deja festivalul dramaturgiei. Nu am mers la nimic atunci din pacate, lipsa de finante .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Ah, atunci chiar ca te-am bagat in ceata . Ca m-am bagat si eu in ceata!! . Oricum ar fi, sper sa iti placa si sa te simti... sa ne spui si noua cum a fost!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

Fata de matase artificiala - Comede
Un cuplu ciudat - La Scena
Inima de caine National (nu stiu daca se mai joaca)

Cum ti s-a parut "fata de matase" si cum e "un cuplu ciudat"?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

la "Fata de matase artificiala" nu pot sa-ti dau un review obiectiv, ca e in familie treaba doar sa o recomand.

dar la " Un cuplu ciudat" pot sa-ti spun ca mi-a placut. eu am citit si piesa, in varianta initiala, cea cu roluri masculine. e foarte frumos pusa in scena, replicile sunt dinamice, au ceva in gen sitcom american... jucate bine. personajele sunt compuse destul de diferit unul de celalat, astfel ca atunci cand interactioneaza iese cu scantei e o comedie foarte buna (la text ma refer), si foarte bine organizata artistic.

daca ar citi profa mea de actorie ce am scris aici, cred ca m-ar renega... asa ochi artistic si limbaj adecvat, n-o sa recunoasca adica vroiam sa zic ca... nevermind. nu e o exprimare si o disecare artistica asa cum ne-a invatat saraca de ea... da sa se treacem cu vederea, e tarziu si sunt foaaarte obosita.

de Inima de caine nu vrei sa stii? sau nu se mai joaca? sau ai vazut?

stit daca se mai joaca Unchiul Vanea la Bulandra? a, si tot din ciclul "Horatiu Malaele, idolul nostru", Revizorul, la Comedie si Mascariciul, la Bulandra... nu stiu daca se mai joaca vreunul... ar tb sa mai ies din casa

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Te intrebam de "fata de matase" pentru ca nu prea m-au crezut pe mine cunoscutii cand le-am zis sa mearga sa o vada, ca cica suna titlul prea ciudat . Eu am fost la premiera, dar am inteles ca acum se improvizeaza mai mult, ca e mai dinamica piesa. Mi-ar placea sa o mai vad o data... Mie oricum mi-a placut si o recomand si eu cu caldura chiar daca la mine nu pe in familie. Esti in familie cu Delia sau cu Alex? Intreb si eu asa... daca poti sa zici, of course.

La "un cuplu ciudat" tot vreau sa ajung... dar nu mi-am facut timp pana acum. Stagiunea asta insa cred ca reusesc sa o bifez, mai ales daca o recomanzi si tu... ai mentionat de o profa de actorie. Esti studenta sau ai terminat? Ca pe mine zau ca nu m-a deranjat micuta ta cronica, ba chiar mi-a placut!

Unchiul Vanea stiu ca se mai joaca, parca chiar saptamana trecuta am vazut-o in program... mi se pare ca si Revizorul mai e la Comedie (l-am vazut deja de vreo 3 ori, e suficient, s-au cam culcat pe o ureche actorii... la prima vizionare mi s-a parut super piesa si super interpretare, apoi si-a pierdut din farmec - si nu pentru ca o mai vazusem eu inainte ). La Mascariciul trebuie sa ajung si eu. Mi-a recomandat-o cineva care, tot asa, e innebunit dupa Horatiu!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

of course ca pot sa zic, cu Alex . eu am fost la cel mai recent spectacol... a doua oara. da n-am intrat, ca am ajuns tarziu. Cunosti si tu impricinatii ? ca ai zis ca ai fost la premiera, iar la premiera se intra cu invitatii din cate-mi amintesc eu, sau pt presa... nu mai stiu excat. oricum, eu eram in Germania la data respectiva... am vazut piesa destul de tarziu, cand deja era mai relaxata treaba...

sunt in ultimul an, ma toooot cacai sa-l termin pe motive de deplasari prelungite in strainataturi. vai de mine, daca ar citi cred ca i-ar creste tensiunea nu am atins decat unele din punctele "de interes" pt un actor in evaluarea unei piese/regii/unui joc... da deh...

da, in Mascariciul e exceptional Horatiu Malaele.

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Las', ca termini tu si ultimul an. Am aruncat si eu un ochi la povestea ta si a Soniei si sunt convinsa ca problemele de la facultate sunt 0 fata de ce ati realizat pana acum. Felicitari pentru curaj si pentru puterea imensa de care ai dat si dai dovada in continuare! Prevezi vreun destin actoricesc si pentru Sonia? Ca daca mami face teatru... poate s-a transmis si la pui si se manifesta deja latura creativa
Da, la premiera am fost cu o prietena de la presa. Vad eu cum mai fac sa mai obtin bilete iar, ca la Comedie e calcatorie in picioare pe bilete (asa era cel putin stagiunea trecuta). Se vindeau ca painea calda!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

MadameBovary, nu mai zice, ca ma fastacesc si mi se inrosesc urechiile multumim de urarile de bine !

cat despre S... e taica-su toata... adica pe langa ca seamana leit cu el, are aceleasi activitati pe care le avea el cand era mic, adica sta in fata oglinzii minute intregi (deocamdata) si se stramba, face grimase, isi pune caciuli, se mascheaza si tot asa. si daca e sa faca teatru, taica-su e muuult mai posionat decat mine. si mult mai... actor. dar nu cred, ea scoate baterii, repara chestii, trage de fire, sticle si sertare. e mai tehnica decat amandoi, noi suntem antitalent la d-astea, abia astept sa creasca s-o pun sa schimbe un bec...

Succes la facut rost de bilete, e dificila treaba. stiu de pe vremea cand eram in liceu si abia prindeam un bilet, da m-am descurcat. m-am imprietenit cu o regizoare si un actor si intram gratis si pe urma am legitimatia de la fac, cu care se intra gratis la ORICE piesa de teatru...

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput