Puiuti de Randunici 2008!! (29)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Simo, ce baieti frumosi ai tu acolo! Niste scumpi, dulci rau de tot!
Coryyy, bine ai venit pe ramurica! L-am admirat pe cavalerul cu ochii albastri, e un dulce! Suberbe pozele cu fratiorii!
Mamicilor la primul bebe, sa faceti repede pe bb2, ca nu se exista ceva mai frumos pe lumea asta!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
gudinde spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Gudinde, sa nu-ti fie frica de mine daca vii la intalnire, pentru ca sunt multe sanse sa nu vin!
Zic asta pentru ca eu eram aia care ma plangeam de marimea 46! dar crede-ma cand esti invatat cu 38 e greu!
M-am intalnit cu o vecina de bloc, iesise cu nepotica, am facut conversatie despre copii, ce minunat ca am 2 etc. si la sfarsit constata compatimitor ca m-am mai ingrasat, ca cam pun pe mine etc!
Zic si eu cu juma' de glas ca copchilu' are doar 4 luni si ca nu mi-am revenit complet!
la serviciu in prima zi aceeasi replica am primit-o de la o colega( destul de dotata in zona posterioara de altfel!)
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Tu erai cu marimea 46? Zau ca nu mai tineam minte cine-i.
Da sa sti ca nici luny nu cred ca are mai mult de 46. De Naty nici nu mai zic.
In privinta amabilitatilor venite de la vecine dragi, am povestit eu mai de mult cum ma intorc obosita de la servici, dau buna seara unei vecine si mi se raspunde: "Te-ai ingrasat!"
Si eu nu pot da vina pe vreun copkil.
Asta e! Din pacate bunul simt e floare rara. Trateaza-i cu ignore.
tuchita spune:
Hai ca am aruncat un ochi pe lista si am mai vazut fete libere, dar nu ma bag ca-i treaba Nataliei!
poze
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Hai ca-mi creste audienta!
poze
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
tuchita spune:
Daca ajung la 500 de mesaje primesc inca o stea? sau la 1000?
ca sa stiu daca mai scriu!
poze
Simo27 spune:
Tuchi si eu te urmaresc!
Oana,
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
cred ca mai primesti o steabaga ,Tuchi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
Ilinca nu se culca pentru ca se uita si ea la "neci" si tine cu "aia in albastru"( se pare ca nu e nimeni in albastru dar ce conteaza!)si mai mult decat fotbalul ii plac fotbalistii!
Promite, nu?
poze