Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Comica Ilinca...stie si ea ce e important!te las,singura la ca merg sa fac baie

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

am uitat sa va povestesc cum a fost la cununia religioasa la care am fost!
Aniela era asa de frumoasa ca mi-au dat lacrimile!
Ilinca a pupat icoanele si Sebul a balit la greu!
am intalnit niste rromi mult mai agresivi decat cei din bucuresti ca-mi venea sa-i strang de gat!
si mi-am amintit spre pranz ca azi facem 5 ani de casnicie!
nici un cadou, nici o serbare....
de obicei eu ma mai straduiam , dar cum stradania nu mi-a fost apreciata, am renuntat!
poate cand om face vreo 10 ani( sper sa ajungem acolo!) om incepe si oi sa sarbatorim!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Macar am primt inca o stea cu ocazia aniversarii a cinci ani de casnicie!

poze

Mergi la inceput

O sa plec, nu stiu daca la culcare, ca n-am chef, dar comp e in camera la tata care vrea sa traga pe dreapta!
va doresc o noapte minunata!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Tuchi si Mr Tuchi!

Sa fiti fericiti, sanatosi si sa nu uitati niciodata ce v-a unit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi la multi ani!
Pai ce, cadoul e important??

Ma zapaceste Vlad acum, ma duc sa-i fac baie si sa-l culc.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi eu vorba ta, am inregistrat emisiunea si acum te-am urmarit cu interes. Ai facut poze? Felicitari pt casnicia neaniversata.
Gudinde , la mine acum se pare ca e compliment cand mi se spune "Te-ai mai ingrasat"; drept e ca inainte imi ieseau oasele din haine dar eu tot nu o pot lua ca si un compliment. Si argumentul cu serviciul la care esti you, yours si yourself il inteleg dar ala ca esti ...pentru mine esti numai la mintea ascutita si la sentimente frumoase si calde. Bine zic, fetelor??
Simo, vazut si eu copii splendizi de Brasov...oricum, David este si ramane febletea mea, i-as pupa ochisorii aia minunati non-stop.
Si acuuum
COOOORRRYYYYY!!!!!!
Bun venit! NIMENI nu ti shearta, bre!
Vazut pozici...sa mananci un puiut in somn, nu alta.
Acu trimit mesajul si dau fuga la listuta sa deliberez in privinta fetelor ce merita curtate. Revin cu temele facute.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai...alegand dintre fetele de mamici ce intra cat de cat mai des pe aici (sa nu se supere restul, dar nu avem cum sa le anuntam daca nu vin pe crenguta!)...de gandit la prietenie vesnica pentru Alexandru cel Frumos de la Moldova ar putea fi: Sophie Ioana de Olgutzika (care ii face ochi dulci lui Sasha si nu trebe ), Diana de Kitzy, Madalina de Oprescuflore, iedutul Mara de Varuna, Maria Roxana a Elarei (care ii face ochi dulci lui David de numeioana dar e dat! ), Alexandra de Ali Bia si Ana-Teodora a Pidanei. Cam asa vad eu situatia.
Asa ca draga Cory viitoare soacra, vizioneaza poze, studiaza, cantareste si...peteste.
Blanka, pe lista uita-te si tu da' sa nu va bateti

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...multumim mult pt aprecierile facute blondutzului meu...
simo27-intr-adevar a meritat sacrificiul facut...pt asemenea puisori merita sa facem orice sacrificiu...
naty-am vazut-o si eu pe iulia ...ce domnisorica frumoasa are mami ...s-a facut mare...sa fie sanatoasa...
am vazut si bebe mihai de zozela...ce strumfulet frumos...apropo zoze tu la ce pediatru mergi?eu am fost la dr oprea dar nu prea m-a multumit iar luni o sa merg la dr stefanescu...are cabinet in centru la mercur..stii ceva despre ea?eu am auzit ca e o dr buna acum o sa vedem...
mamici voi dati ceiut la bebei?mie dr la care am fost mi-a zis sa nu-i dau ca suge la san si nu are nevoie dar eu parca i-as da...dar na acum astept pana luni sa mai aud o parere daca nu o sa fac cum ma taie capul..
mamici cu puiutzi frumosi va pupacesc si va urez sa aveti o nopate linistita

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ah mai Cory, shi copchii frumosi am vazut!!! Sa creasca sanatosi si sa fiti fericiti o viatza intreaga! Ma bucur de asemenea sa te revad! Colicii mai mult ca sigur vor trece f. curand...
Simo, acelasi lucru ti-l pot spune si tie...Ai doi baieti superbi!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput