Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,super pozele!!Vreau si eu sa ma intalnesc asa cu randunici!!!Off..n-am si eu un parc mai aproape!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

BONSOAR!

Nu sariti cu paru'...se accepta sa sariti cu gura! Da' mai bine MAI TARZIU, decat niciodata, nu???

Deci am avut mare bal mare dupa crestinarea lui Alex...a fost frumos, a fost manos...dupe bal, am avut casa transformata in santier, ca am reamenajat ba una, ba alta prin casa...

Alexandru s-a facut baiat mare si numai bun de insuratoare...deci moldovean liber de obligatii, bine facut si precoce, blond si cu ochii albastri caut domnita cocheta si frageda (din generatia de puiuti de randunici 2008) pentru prietenie de cursa lunga!
Aviz amatoarelor:
http://community.webshots.com/user/grenaaadine

De-ale mamicelii: in prezent luptam cu crizele de colici si cu o stomatita! De maine incepem diversificarea cu suc de morcov si mere!

Ma declar corigenta...nu am citit decat putin din urma...am de recuperat la greu!

Va pup pi tati, suroreste! Spor cu mamiceala! Pe maine!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin - 30 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

sara buna!
Ariel, nu-ti fie frica de mine, maica, mananca ce-ti pofteste inima! Inghetata de fructe in general nu e foarte dulce, n-are grasimi decat 3% si e foarte buna!
Am citit in fuga ce-ati scris, aveam multe de comentat, sa vad daca imi mai amintesc!
Rufele copiilor le-am spalat intotdeauna cu Ariel, n-au avut nik, in plus n-au ramas patate niciodata!oooooooooooooooooooooooooooooooooo
9 ourile astea le-a facut Ili care nu vrea sa se culce!)
Gradinitele particulare sunt foarte scumpe, eu o sa o dau in toamna pe ili la una de stat, mai ales ca oricum o platesc si pe bona! intre cresa si bona prefer clar bona, pentru aceeasi suma copilul meu mananac mancare facuta de mine si nu se imbolnaveste si are o persoana doar pentru el!
la gradinita trebuie dat pentru a invata sa traiasca in colectivitate, insa nu cred ca trebuie pus sa invete limbi straine de la 3 ani!
oricum am nevoie de bona pentru Seb si nu mi-as permite si bona si gradinita privata! asta nu ca mi-ar fi usor la cea de stat sa intru- pana n-oi vedea copilul afisat pe lista n-o sa cred ca pilele au fost eficiente!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

asa...mai aveam ceva de zis de contraceptive!
si mie mi-a mers ani de zile bine cu rigevidonul, alea microdozate imi dadeau cefalee si multe alte reactii adverse, nu m-am ingrasat, si aveam si eu sani!
Exluton am luat si eu cat am alaptat-o pe Ilinca si cred ca de la ele am oooooooooooooooooooooooooooooooooooo fara lapte!N-aveam convingerea asta dar cand am auzit acum ca voua v-a zis dr asa, cred ca chiar ele au fost cauza! culmea e ca faceam asa de putin sex ca chiar n-aveam nevoie de ele!
bine ai revenit Cory!

poze

Mergi la inceput

Gudinde, sa nu-ti fie frica de mine daca vii la intalnire, pentru ca sunt multe sanse sa nu vin!
Zic asta pentru ca eu eram aia care ma plangeam de marimea 46! dar crede-ma cand esti invatat cu 38 e greu!
M-am intalnit cu o vecina de bloc, iesise cu nepotica, am facut conversatie despre copii, ce minunat ca am 2 etc. si la sfarsit constata compatimitor ca m-am mai ingrasat, ca cam pun pe mine etc!
Zic si eu cu juma' de glas ca copchilu' are doar 4 luni si ca nu mi-am revenit complet!
la serviciu in prima zi aceeasi replica am primit-o de la o colega( destul de dotata in zona posterioara de altfel!)

poze

Mergi la inceput

Iaca prezint si eu o emisiune de divertisment de sambata seara!
ma rog, cam fara sare si piper ca vad ca nu atrag audienta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

cory bine ai revenit!

tuchi sunt perfect de acord cu tine in legatura cu necesitatea lor de a invata sa traiasca in colectivitate. AM vazut copii care nu au fost niciodata la gradinita si cand au ajuns in clasa I au fost probleme; uneori chiar mari daca copilul a stat undeva la bunici la tara si a venit in Bucuresti direct la scoala.

In ceea ce priveste limbile straine, sti care e partea cea mai "funny" (cu ghilimelele de rigoare)? Nepotica mea nu are inca nici 2 ani! Deci nu poate nimeni sa-mi justifice pretul cu limbile straine cand ea inca nu leaga o propozitie in romana. Dar pt gradinita de stat trebuie sa ai 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, mai, ce copilasi cuminti am avut eu! Trebuie sa-i laud!
Vlad a stat cuminte si s-a jucat in camera lui o ora, iar cel mic juma de ora a stat si a gangurit cu albinuta lui de la pat, iar eu am facut papica buna! Taiam legumele sa le pun in ciorba si radeam cu gura pana la urechi cand il auzeam in interfon cum gangurea!

Steluta, dar pe unde stai tu de n-ai nici o randunica vecina?

Tuchi, frumoasa emisiune, zau, eu ma uit sa stii!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nasa CORY!Cred ca Alexandru o sa-si gaseasca curand soata la cat de chipes e !

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Vad ca am un spectator!
Gudinde te pupacesc!
Vroiam sa zic ca am vazut si poze, Bubulina cu Sovi si urlatorii in parc, Barosanul cu fratiorul militar, Alexandru de Cory( nu stiu ce fete mai gasesti libere pe crenguta, ca Daria era cam ultima, dar cu siguranta Naty stie mai bine!).
Nu stiu daca oi mai fi vazut ceva!
Mesajul unei randunici pe care am mai poftit-o parca pe la noi dar nu stiu unde a disparut!
Lymaria, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi pentru kk!

poze

Mergi la inceput