Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetele, pe voi va dor cicatricile cand ploua?? pe mine ma dor rau epiziotomia si op. de apendicita, pe care am facut-o la 14 ani!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ariel, bine ca nu stai in belgia ca aici mai tot timpul ploua

Bebelusii vostri in ce pozitie dorm? Ca Iannis cel mai bine doarme pe burtik si tocmai am citit un articol care m-a cam speriat!
Si am uitat sa va zic ca "praslea" al meu se intoarce de n-are treaba, si de pe spate pe burtik si invers de vreo 2 sapt... Nu-mi venea sa cred! De pe burta pe spate se intoarce de mult...din prima luna, ca isi dadea cap`sorul intr-o parte si fiind greu, se dezechilibra si imediat se intorcea...

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ariel, pe mine nu ma doare de la vreme nik! Norocoasa de mine!

Simonette, si Stef doarme numai si numai pe burta, doar afara in carut sta pe spate.

Luny, multumim!

Am ciorbita pe foc si ciulamaua la fel, dar fac ture la copii...ma duc sa-i fac baie lui Stefan sa stau linistita si sa termin haleala.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by luny

gudinde,ariel, cum adik '"contracept m", ovule, de care mi-a zis dr. ca daca sunt combinate cu alaptare, sunt foarte eficiente'?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

[b]Luny
,

Eu nu am spus nimic de ovule.

Mergi la inceput

gudinde, cred ca luny de fapt ne pupa pe amandoua:)))

simonette, nu cred ca mi-ar place in belgia:))) teo doarme si pe spate si pe burta. eu prefer pe burta, pt ca spate se agita rau, parca isi ia zborul. alex a dormit numai pe burta si acum doarme la fel. si eu tot pe burta:))), inclusiv cand eram gravida, in lunile mari dormeam mai mult in genunchi, hihi.

iar a facut teo un extra, mega, big kk, care si de data asta a evadat din scutec pe la piciorus! vorba lui naty, face pt 2-3 zile doar! brrrrr, ca mare si urat mai era!

ma duc, in sila, sa-mi fac ordine in sifonier.

POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simonetta,Barosanelul prefera sa doarma pe spate,il tot pun pe o parte,ii pun paturica in spate,dar luptator cum e ,isi face loc si il gasesc mai mereu asa!si cum l-am tinut de cand l-am nascut pe partea stanga,deoarece a avut fractura de clavicula dreapta,s-a invatat asa si nu-i prea place sa il pun pe dreapta...fitos mare!
Oana,spor la
Luny,distractie placuta
Ariel,pe mine nu ma doare nimic cand ploua!
....Barosanelul a fost tare agitat...ii cadeau ochii de somn,dar se agita incontinuu,nu vroia nimic-nici san,nici suzi,nici manute!abia l-am culcat,fara baita,fara papica..off,prevad o noapte grea!si asta din cauza ca,cred ca a fost deochiat..m-am intalnit cu un vecin si tare mult s-a mai mirat de copil,si tot vroia sa-l ia in brate...bineinteles ca nu l-am lasat,dar holba ochii cat cepele la bebelusul meu si uite acum...
Am apucat sa pun poze noi,daca aveti timp si chef
poze de azi

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

Eu lucrez pana tarziu. Am 2 colegi in diverse concedii, asa ca am ramas in dept. tripleta: me, myself and I ca sa facem toata munca.

In plus doamnelor, chiar daca imi sunteti extraordinar de simpatice si dragi trebuie sa recunosc ca ma complexati. Cand va aud ca sunteti grase, dar incapeti in marimea 46 si mai vad si poze frumoase chiar nu-mi vine sa ma prezint.

Mergi la inceput

mdea, sila si lenea au invins!!! nu mai fac nicio ordine in sifonier! ma folosesc si eu de pretextul ca scanceste teo:))) si vorba lui scarlett o'hara : "ma voi gandi la asta maine!"

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput

fetelor, am gasit un mesaj ratacit:

"buna fetelor,

eu tot scriu,tot scriu,poate cu putina insistenta intru si eu in atentia voastra.Pitica mea s-a nascut prin cezariana,scor apgar 10,3.150 kg si 51 cm,am repetat datele ca sa ajunga la tabel...
Vin,din nou cu o intrebare:stiti cumva un medic pediatru bun in buc?eu m-am mutat de cateva luni in ploiesti dar am mai multa incredere ca o sa gasesc in buc un medic pediatru bun decat in ploiesti...
Pustoaica mea face scaun moale ,intra cam tot in pampers,cam de vreo trei sapt...si,culmea,face si la intervale destul de mari ,cate un scaun la 3-4 zile....Ma tot gandesc,poate nu mananca,dar culmea ca in greutate mi-a luat destul de bine...Poate ma ajuta cineva cu un raspuns???!!!

LyMaria,mama Alexiei de 3 luni jumate"

POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nicol.Sper sa fie bine.
Ariel,nu am vrut sa te sperii,dar, vezi, ce scrie!
Dar sa stii ca si la noi pare a fi o problema faptul ca sunt prea deschise fontanelele,am facut si eco si ni s-a spus sa stam linistiti ca fiecare copil e unic.Asa ca,eu zic sa mergi la control daca vrei,dar nu te speria inca.
Eu am o dilema referitor la ragait:s-a mai discutat sa fie batut bb tare pe spate si acum aud sa fie batut incet.Cum e mai bine?Batut incet,nu prea iese ragaiala oricum.
ici Simonette,si merci pt linkul util.L-am salvat.
Bubu,Naty.La unghiute,problema e ca daca nu le tai f scurt,ma zgarie rau.Sunt asa tari si cornoase!!Si oricum mi-e frica cu forfecuta asta cu vf rotund,ca e prea groasa.
Naty,nu stiu daca sirena Iuliei e mai puternica decat a Teodorei!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Am pasit pe drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput