Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, si Stefan are un tignal, mama-mama! Sasha e mic copil , abia il aud, iar Matei al Valentinei e un cuminte, dar are si el ceva tignal

Gata, am papat inghetata, ma duc la bucatareala, sa vad daca imi iese ceva, pana nu se scoala teroristii

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gudinde,ariel, cum adik '"contracept m", ovule, de care mi-a zis dr. ca daca sunt combinate cu alaptare, sunt foarte eficiente'?
stela se numeste Photoscape, mi l-a instalat cineva mie de pe cd, habar n-am de unde il poti gasi..
sovi si 4eu cred ca ar fi greut la terasa cu bebeii, nu am nimic impotriva sa stam pe bancute, cum vrea majoritatea!
si mie mi-ar placea s-o cunosc pe gudinde
cuscra, diseara ies in club, raportez maine

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Spor la treaba! Eu as gati ceva dar nu am idei...crek de la CM, ca m-a luat prin surprindere si mi-a intunecat judecata
Bine ca nu-i cu ochi ca mi-a fost o fricaaa

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Luny, distractie placuta!

Mergi la inceput

Despre diversificare... http://www.desprecopii.com/info.asp?id=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu si sovi, am vazut pozici, sa va fie de bine intalneala!
simonetta, eu nu cred ca e vreo problema cu laptele si CM, am tot citit si eu despre asta si cand o veni chiar nu ma stresez! da-i in continuare linistita!
ma duc sa incerc sa dorm, doar ca Matty are mare chef de vorba!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Cum ar fi sa concerteze toti in acelasi timp? N-am mai vrea intalniri!!!!!

Valentina si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vali, n-ar fi exclus...bebeii astia-s foarte solidari. Am vazut si ieri, cu Iulia si Amira: cum maraia un pic una, gata dadea sa planga si cealalta. Instantaneu!
Simonette, foarte util ca citesti tu, am salvat tot.
Aoleu, Sasha e mic copil la urlat? Si Sovi se teme sa-l scoata in lume? Pai sa vezi cuscra cum zbiara nora-ta! Nu va avea bietul Sash un cuvant de zis in casa!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

hai mai naty nu o mai lauda pe Amira atat, ca nici Iulia ta nu e de ici de colo! mai ales cand mi-ai zis cat papa...iar de plans asta e, e ea un pic mai doritoare de afectiune...ceea ce e perfect de intzeles! dar mie nu mi s-a parut ca tzipa f tare sa stii! si imipare asa rau ca nu pot sa vin la intalneala...dar poate-poate! m-ar fi placut sa o cunosc pe gudinde...

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, hai sa o iau pe rand:) deci, dr. mi-a zis ca exista pe piata ovule contraceptive, contracept m, farmatex, etc...care au eficienta 85-90% (sunt chiar mai eficiente, dar sa se respecte exact conditiile de folosire, adica timpul, modul de introducere si mai ales sa NU se foloseasca sapun inainte si dupa folosirea lor...). mi-a zis ca tinand cont ca au un procent mare de siguranta si ca alaptez, sunt destul de ok. eu faceam misto si ziceam ca parca as folosi in paralel si pastilele si prezervativ si metoda cu intreruperea si ea mi-a zis pe un ton serios ca nu e cazul de pastile si preze, dar cu intreruperea e de acord:)....asa ca ei i se pare "safe" combinatia asta de 3:ovul+intrerupere+alaptare:)....eu sunt de parere ca si cu preze e si mai safe:)

naty, cred ca noi avem sirena si mai mare:))) chiar acum imi demonstreaza teo asta....urla iar de somn ....si rebecca isi canta! clau, cat te invidiez!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput