Puiuti de Randunici 2008!! (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ariell, si ms mult! Asa cred si eu, ca sunt doar superstitii si babisme...cum ca i-ar iesi bube si alte bazaconii
Cu fontanela, si eu am un stres! Nu am reusit inca sa mergem la dr aici dsi sunt stresata ca a trecut mai mult de o luna fara sa-l vada un medic! Zilele urmatoare asteptam sa iasa asigurarea si sa ne inscriem la medic de fam! Tot atunci merg si cu amandoi copiii la dr!

Naty si io te Luca incepe gradi in septembrie si pana atunci ne face capul toaca! Doamne fetelor...nu va imaginati cata energie are copilasul asta
Saptamana viitoare merg sa-0mi cumpar pasator ca sa-l am pregatit si de la 4 luni incep sa-i introduc lui Iannis usor,usor suculetzul!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47780

M-am gandit ca puteti fi si voi interesate! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Asaa, am citit, mi-am facut lectiile.
Deci:

Naty, asa e, suge repede si haplea si apoi il apuca burtica si il ridic si plange saracutul destul de tare, insa apoi nu mai vrea sa reia suptul. Se linisteste daca il pun in patutul lui pe burta si apoi il iau peste 5-10 min si papa.
Felicitari pt. Iulia papacioasa de suculet de morcovi!
Aaa, si eu am luat Rigevidon vreo 6-7 ani, nici nu mai stiu si fara pauze…si nu am avut nimic de la el, nici o reactie adversa. Am luat de la 18 ani pan ape la vreo 24 cred…acum n-as mai lua de nici un fel. Eu vreau sa-mi pun sterilet si gata.

Ahaa, Sovi a scris mai repede ca mine, pun imediat si poze. Si cel mai bine o sa fie sa stam pe langa bancute si pe iarba, ca o sa tot avem concerte

Ramo, Mamaruta, v-am vazut pozele cu bebici scumpi!

Adriuta, bine ai venit in Ro!

Vio, super pozele cu motociclistul mic! Iar, tu, mami, arati belea!

Clau, drum bun si pupici lui Razvanel!

Simo, ah, de cand pandesc sa fac si eu niste clatite …poate reusesc maine, ca e tati liber!

Luny, cum a zis Naty, nu conteaza de cand incepi sa iei pastilutele, fiindca nu ai menstruatie. Eu am luat dupa ce-l nascusem pe Vlad si a fost bine.

Stela, eu ii tai unghiutele cu forfecuta de la chicco, ii luasem una noua, dar n-am putut cu ea si tot cu cea a lui Vladut ii tai si lui. Chiar azi i le-am taiat, ca avea gherute. Eu doar o sterg cu o compresa cu alcool(dar doar cand imi aduc aminte ), nu o sterilizez.

Gudinde, da, la gradi particulara e durere cu preturile ! Ne-am interesat si noi chiar inainte sa nasc, insa vom amana momentul pt. primavera urmatoare, sa faca sic el mic 1 an. Si eu vroiam sa-ti zic sa vii cu noi la intalneala!

Ariel, fontanele lui Stefan la o luna era de 2/1 cm si tot 2 pic de vigantol ii dau si eu. Saru’mana pt. explicatii, m-am lamurit cum sta treaba cu colicii lui Stefan. Tocmai l-am alaptat si dup ace a papat bine l-a apucat urletul de groaza, nu vrea sa stea in nici o pozitie sa-l ragai, se calmeaza daca-l pun pe burta lui. Apoi a mai papat si din celalalt san putin si iar a inceput. Dar acum urla ca nu mai vroia sa pape si eu ii bagam tzatza in gura…

Simonette, eu stiam ca in zilele de menstruatie e posibil ca lapticul sa aiba putin modificat gustul, dar nu-i nimic alarmant, poti alapta linistita si bebe sa nu protesteze deloc.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Sovi si Bubu, buna idee cu intalnitul in fata Cafenelei!Ideea e ca toata lumea sa vina intr-un anumit interval de timp, sa nu stam prea mult in fata Cafenelei!

Noi marti o sa mergem la vaccin si sper ca n-o sa fie frichinit si o sa ajungem la intalnire.

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563709404GJGKJX

Mergi la inceput

Valentina, deja mergeti la vaccin? Am emotii! Noi pe 18 mergem.
Sper si eu sa fie sotul liber sa ne aduca cu masina. Apropo, super de tot costumasul de marinar!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Mmmm, mananc o Nirvana cu caramel! Beleaaaaaa!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Mmmm, mananc o Nirvana cu caramel! Beleaaaaaa!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Sa-ti fie de bine,Oana!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Mersiii!

Pozele de azi:
http://community.webshots.com/album/563671076pojSLD?vhost=community&start=24

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, eu ii tai unghiile cu o forfecuta de la Baby Nova cu varf rotund, taie super bine si nu o sterilizez niciodata pt ca o folosesc numai pt ea . Desi am crezut ca nu voi putea face asa ceva, n-am absolut nici un stres la taiatul unghiilor; iar ca sa nu risc sa o ranesc, nu le tai prea scurt, chiar daca asta inseamna sa reiau la vreo 3 zile operatiunea.
Mai, putem sta o vreme la Cafenea, pana se aduna toata lumea ca doar n-om sta de proaste cu carutele in fata terasei , ideea e ca apoi va fi inghesuiala plus concerte ce vor alunga alti clienti . Maaama, dar ce bine va fi sa-mi urle Iulia eu fiind langa persoane care ma inteleg si nu langa unii care se uita de parca as tortura-o eu! . si chiar sunt curioasa cum plang alti bebei...ca, v-am zis, Amira e parfum, are un plans asa discret...daca mi-ar plange Iulia asa nici n-as baga-o in seama . Si sunt curioasa daca nu cumva are cea mai stridenta sirena dintre puiuti

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Bubule, f.frumoase pozele!!!

Eu mai citesc una, alta pe net si ma oftic, caci toti baietii mei dorm dusi... Primul cred ca se va trezi Iann, ca doarme de peste 3 ore... Abia astept ca mi-e deja dor de el si sigur lui ii e dor de tzitzi...

Mergi la inceput