Puiuti de Randunici 2008!! (29)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
Delphin, carut cu protectie solara 50??? Ce faaain! Si eu ma intrebasem daca se mai lasa pe spate...e si f usor...pai atunci e beton, felicitari!
Coryyy, ce bine ca mai vii pe la noi!. Da, mai, si eu cred ca Iulia va darama muntii, o sa faca ce vrea ea din toti! cand o aud cum urla, asa pare ...
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
dalv spune:
sper ca in maxim o luna de zile sa reusim sa incepem cu vizitele la maternala sa vedem bebicii si atunci o sa incep sa va cer sfaturile refereitoare la carucioare,biberoane si altele
nusica <<viitoare mamica de bebici gemeni>>
natynic spune:
FELICITARI DALV!!!
Ma bucur enorm pt voi si asteptam toate cu drag sa-ti dam sfaturi la orice nelamuriri sau nelinisti ai avea. Si baga repede pe lista de incuscriri, fii fara grija ca ma ocup eu Cupidonul de gemenii tai! Cum ii cheama?
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
nicol_conte spune:
Cory bine ai revenit pe crenguta! Frumoase pozici am vazut!
Bubu am vazut pozici din parc de ieri, foarte frumoase!
Am vazut si pozici de Simo din Bv cu flacaii ei.
Mihutza imi imaginez ce-o fi fost de tine cu big kk in cada
Kya super pozica cu Sanziana cand doarme
Sovi stiam ca esti inalta, dar chiar 1,85 nu-mi imaginam ca ai!Randunoiul tau cat masoara?
Naty felicitari pt cei 57 cm ai Iuliei! Cred ca si Antonia mea tot cam atat e.Abia astept sa mergem la cantareala si la masuratoare din nou.
Tuchi felicitari pt cei 5 ani de casnicie!Multi inainte! Gata weekendul? Simpatica Ilinca cu uitatul ei la "neci". Alexia mea i-a cerut lu' tasu luna de pe cer (cand era luna plina) sa joace si ea "sholbal" cu ea, numai ca orice i-ar da tati...dar luna de pe cer chiar nu se poate.
Fetelor i-am trimis ieri un mesaj lui Ali-Bia si mi-a raspuns : Suntem bine, numai ca mi s-a dus hardul de la laptop si azi am cumatria. Va pup pe toate" .Cumatria o fi botezul?Ca eu nu stiu.Voi ce ziceti?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
Nou :Poze botez
nicol_conte spune:
Dalv felicitari! Ma bucur din suflet pentru tine!Abia astept sa ne pui pozici si sa vii cu noi pe crenguta mai des
Pozici
natynic spune:
Da, Nicol, cumatria la Moldova e botezul. Felicitari, Ali si repara hardul ala, mama lui de hard...ca randunoiul meu il repara pe al nostru in fiecare zi...ca Sisif...
Naty
Iulia mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by nicol_conte
Sovi stiam ca esti inalta, dar chiar 1,85 nu-mi imaginam ca ai!Randunoiul tau cat masoara?
Mai mult!
Naty
Iulia mea
nicol_conte spune:
Naty se pare ca la ora asta avem noi emisiune.
Fug ca plange bebe si Alexia vrea desene
Pozici
amira_roxana spune:
kya ce tare e poza cu sanziana!
dalv bine ai venit!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
dalv spune:
naty prea multe informatii nu am despre ei pt ca nu le-am cerut pana acum,am zis sa fim siguri ca reusim cu ei si apoi sa aflam tot ce ne intereseaza
nusica <<viitoare mamica de bebici gemeni>>