Puiuti de Randunici 2008!! (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Simo27 spune:
Naty,
Simonetta,esti o draguta!
Sovi,nici eu nu-mi puteam dezlipi ochii de la Delfinas
Kya,ce tare e pozitia de somn a Sanzianei
Ramo,eu ii dau ceai...nu dati cu pietre!ii dau intre mese cand vad ca ar vrea san...
Mihutza,mama da ce kk mica ai acolo!ea sa fie sanatoasa
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
Buna dimineata!
scriu , evident, pe fuga ca ne pregatim de plecare!
am strans bagajele, Ilinca e jos in parc si astept sa se trezeasca Sebul ca sa-l alimentez si sa purcedem!
vad ca se tot discuta de ceai...nu stiu ce sa zic, ca nu am convingeri ferme, va pot povesti doar experientele cu cei doi copii!
ilincai i-am dat pe motiv de colici pe la vreo 10 zile prima data si de-atunci a ramas indragostita de ceai!
cerea atat de mult ceai ca ma dispera! ulterior mi-am dat seama ca perioada in care a baut cel mai mult ceai a coincis cu cea in care mie mi-a scazut secretia lactata si nu mi-am dat seama! probabil cerea ceai de foame!
Si ma straduiam asa de mult sa nu-i dau sa manace mai des de 3 ore, suzeta nu vroia deloc si ajungeam la ceai intre mese! insa cu greu reuseam sa-i smulg biberonul din gura dupa cateva inghitituri!
cred ca de biberonul cu ceai am dezvatat-o pe la 2 ai, era marea ei iubire, nu dormea fara el in gura! norocul meu ca am invatat-o sa nu-l bea indulcit!
Sebul in schimb este total neinteresat de subiect, de fiecare data cand i-am dat a vomat!
si eu eram convinsa ca atunci cand e hranit artificial are nevoie de hidratare suplimentara, dar daca nu vrea si vomita n-am avut cum sa-l fortez si uite ca n-a patit nik si nu e deshidratat deloc!
apa rar de tot ii dau, cand nu-s convinsa ca urla de foame sau de somn si il testez sa vad cum inhata biberonul,! nu se omoara dupa ea!
Ca sa concluzionez, cred ca depinde de copil si de nervii personali, nu cred ca e un lucru extrem de rau nici daca ii dai nici daca nu!
la Ilinca m-a salvat din multe situatii neplacute,de multe urlete de necontrolat in conditii in care chiar nu puteam scoate tzatza sa o bag in gura!
multumesc pentru urari, imi doresc sa vina ziua in care sa putem iesi si noi in oras, doar noi doi ca sa sarbatorim!
Mihutza, la mine amandoi copii au produs kk in timp ce ii spalam in cadita, ce-i drept ca cu mine in cada nu i-am luat si macar de asta am scapat!
Sovi, greu de tot se misca acul cantarului si la mine, tot la 75 sunt, dar asa am patit si prima data si dupa 6 luni am inceput sa slabesc mai repede si mai bine!
eu imi puneam pe pat, sub cearsaf niste prosoape ca sa absoarba laptele sau poti pune un cearsaf absorbant de la happy!
Kya, e mortala sanziana cum doarme!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Si acum o poveste pentru Gudinde....am o prietena( cea care s-a a muncit mult la cuplarea mea cu randunoiul in vremuri stravechi!), grasa rau, hirsuta, probabil cu PCOS, cu suflet de aur, vreo 40 de ani, care 20 de ani a plans dupa o iubire din adolescenta plecata in tari straine si cu un familion dezvoltat, care intr-o zi a intalnit un baiat minunat, s-au iubit, s-au luat, au facut un copil minunat( dupa ce s-au chinuit ceva si au pierdut o sarcina!)! nu stiu de cate ori m-a rugat sa-i fac un regim si de cate ori mi-am racit gura povestindu-i ce si cum, nu l-a tinut niciodata ( numai cand ii auzi vorbind despre mancare lesini de pofta!)si e tot grasa si asa o sa fie mereu dar e fericita in pielea ei!
stiu ca auzi probabil de prea multe ori ca sufletul conteaza si ca stii ca pana iti asculta cineva sufletul se uita la fund, insa ce-i al tau e pus deoparte si intr-o buna zi visele tale vor deveni realitate!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
natynic spune:
Neata!
Mi-e soooomn...
sa vedeti ce am visat, intai ca trebuia sa ma intalnesc cu Ariel si cu Teo pe varful unui deal si urcam nene la dealu ala...Apoi mi-am visat bunicii (trecuti demult la cele sfinte) care ne lasau mostenire mie si randunoiului o suma imensa de bani, in teancuri de hartii de 100 lei din aceia cu Balcescu (pt fetele mai "batrane" care-si mai amintesc de ele, din vremea lui Ceasca). Dar parea asa autentic visul...
Kya, asa e REM la toti copiii! . Si nu vreau sa polemizez cu ceaiul, dar pt ca zici ca-i dai de sete, te intreb: tie cand ti-e sete bei ceai sau apa? Dar daca e pt umplut burta intre mese...avand in vedere ca mie oricum mi se pare ca Sanziana mananca enorm...atunci probabil e ok. Succes randunoiului la operatie!
Mihutza, mortala e fii-ta cu kk in apa! Vezi ce faci la piscina
Simo,
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Iete ce mult si frumos a scris Tuchi! Drum bun, colega! Pe mine m-au muncit azi-noapte gandurile, ca nu voi mai fi in stare sa ma intorc la meserie...nici sa invat...in fine.
Deci cu ceaiul, concluzia e ca...se da cand ai un motiv sa dai (colici, apetit excesiv, placere pt ceai) altfel, pt hidratare, apa (nici eu nu-i dau apa mereu, probabil insa ca de la 30 de grade in sus ii voi da). Dar cand s-a dovedit ca bebele varsa ceaiul (cum e si cazul lui Tudor al Mariei) NU, nene! Eu nu sunt impotriva in sensul ca, vezi Doamne, ceaiul e ceva rau, dar mi se pare deseori inutil si incarci cu el stomacelul acela atat de mic si sensibil cu un lucru de care nu are neaparata nevoie.
Mooaama, Kya, dar nu va e frica sa o tina randunoiul pe Sanziana asa? E bestiala! Trebuie ca era tare obosita...
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Am masurat-o pe Iulia, are 57 cm! Acum ceva mai putin de o luna, cand a facut vaccinul, avea 52-deci in lungime a crescut mult mai bine decat in greutate; aviz mamicilor ingrijorate de greutate, ia masurati pruncul. Nicoleta, cel putin in cazul lui Matei sigur e valabil, ca e lungan...
Vad ca am emisiune cu rating ZERO...
Naty
Iulia mea
cory3maz spune:
'Neatza di pi Planeta Moldova!
1. Multumesc calduros komitetului de (re)primire in organizatzie: lui Tuchi, lui Gudinde, Bubu, Naty, Simo de David, Sovietika si Mihutza (in ordinea numerelor de pe tricou)!
2. Multumesc Agentiei de Mariaj a lui Naty...fiu-miu s-a orientat:
- alegerea nr.1 - Ioana Sofia de Olgutzika (ca-i plac filosoafele cu ochii albastri);
- alegerea nr.2: Iedutza Varunei;
-alegerea nr.3: mezina Ali-Biei...
Promit sa fiu o soacra-buna!
3. Ne luam corijarea pe ultimele 2 capitole:
- Violeta din Amerika...bebe Sean e mami (numa' ochii albastri is de la tati si pasiunea pentru motociclism);
- Ariel...frumosi puii tai, amandoi...pediatrul meu e de acord cu tine: numarul de celule adipoase se formeaza acum...asa ca m-a avertizat sa nu-l mai ingrash fortzat pe Alex...sa nu-l mai agat toata ziua de tzatza!
- Clauclau...ce precoce e Rebecca...zici ca are 6 luni dupa cum sta ea in funduletz...ce elegante ati fost la botez!
- Tuchi, fromoasa mama...fromoshi copiii ei! Sa-ti traiasca viitorul! Cat despre emisiunea ta...a facut rating mare...eu am vazut-o in reluare!
- Salutari alese Delphinului de Portelan si baietzilor ei nazdravani si deliciosi! Si eu am stat ascunsa in butoi...cat frig in casa, cat usoara depresie post-natala! Si eu care ma credeam imuna la deprimare!
- Zozelina...felicitari pentru crestinarea lu' dom director Mihai! Pup craiovenii dragi!
- Olgutzika...ce zici ne incuscrim??? M-a tremis fiu-miu in petit! Cica si lui Ioana i se pare Bomboana!
- Pupici dulcici lu' Giani TNT si lu' bebe al ei, Tunsulici!
- Sovietika, sa-ti traiasca si creasca mare delphinashul! Te-am vazut la plimbare cu Bubu!
- Bubu, ce placere de revedere...ce ti-au crescut baietzii...smecher tare Vladutz, iar Stef ii calca pe urme!
- Simonette, bine lucrat! Chiposhi ambii tai flacai...si seamana intre ei de zici ca-s de-o mama si de-un tata!
- Naty, urmarim cu uimire si incantare progresele si nazbatiile Iuliei...va fi apriga Iulishka ta!
- Simo-de-David (cumatra)...ce dragoste intre baietzii tai...ce mandru mai e David de frate-su', Barosanelul! (Nu multi se pot lauda cu un frate bazat si barosan!)
- Stela, da si Teodora ta e o frumusetze de copilitza...ce cocheta a fost la botez!
- Kya, eu zic ca dom' Semaca poate sa traga vreo doua reprize de pupici pe falcutzele si bucutzele lui Lascarica-mica! Dulshica si Sanziana!
- Mihutza, m-a distrat faza cu baia si emisia de kaka! Si vorba ta; ce nu face un parinte pentru un copil cuminte?
- Adriuta si bebe Adrian, va pupam si pe voi cu mult drag..naspa faza cu furatul din bagaje...obiceiuri romanesti stramosesti!
- Am vazut toate pozele de pe prima pagina...felicitari tuturor mamicilor pentru bebelushii lor superbi! Sa va traiasca si sa va bucure!
Mai am cateva comentarii:
- eu nu ma mulg niciodata dupa ce papa bebe...nu-mi fac griji cu productia de lapte...ca am din belsug...mananc cat un septel comunal si beau lichide cam 2 litri pe zi...nu-mi pasa de kilele in plus deocamdata...ca am timp si ambitie sa-mi recapat titlul de Miss Pacurari (cartier din Iashi), dupa ce-l intarc pe bebe!
- daca-mi sug burta, incap in marimea 44...cu burta incap in 46...m-am distrat cand mi-am cautat toale festive pentru Bal...o juna de la un magazin mi-a zis nonsalant ca marimi mai mari de 44 nu au la costumele lor...asa ca a trebuit sa-mi sug burta si sa incap in ultima marime...44!
- eu am optat pentru contraceptia definitiva...avand 2 cezariene la activ...mi-am legatara trompele odata cu cezariana;
- pen'ca mi-era lene sa-i oparesc ca la carte suzetele lui bebe Alex...l-am potcovit cu o stomatita...acu' ne chinuim cu badijonari cu glicerina boraxata+nistatina...Morala:leneshu'mai mult alearga!
Intrucat maine Randunoiul meu decoleaza spre Bruxelles ( la o scoala de vara a lu' Parlamentu' Ioropean) azi mai trebushoara...revin pe Forum maine si in cele 4 zile cat ii Randunelu' dus de-acasa...
O duminica superba si spor cu mamiceala tuturor!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin - 30 martie 2008
cory3maz spune:
Naty, nu-ti fa inima amara cu ratingu'...sigur o sa se vada emisiunea in reluare!...Pup dragalashele ( Naty si junioara ei)! Si fug la trebile grabnice si fara de amanare!
Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin - 30 martie 2008
delphin spune:
Neatza!
Corynush, ma bucur sa te revad. Stii, cand n'ai de lucru i-ti faci, asa si eu cu butoiul, ca tot terminasem cartoanele pt.Djibouti.
Vio,frumosi mai sunteti bre!
Bubu cu flacaii, de asemenea!Deliciosi!Asa-i ca-i fain fau sa fii mama de flacai?Ce ziceti, simonelor de bv
si bxl.?
Sovi,
Cristina, mai lucru la dinti, caci merg o data pe saptamana, iar carutzul se intinde, e ok pt. ce-mi trebuie, avantaj protectie solara 50 si anti-tzantzari.
fug ca a inceput sirena, va pe toate cele ce n-am apucat sa va nomonalizez!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
dalv spune:
buna dragi randunici,chiar daca n-am vorbit de mult cu voi asta nu inseamna ca nu va urmaresc si ma bucur nespus pt voi si bebicii vostrii;joi si-au dat consimtamantul parintii biologici ai gemenilor si sper ca cel tarziu la 1 sept sa-i am acasa pe bebicii mei;o sa am o fetita cu ochii albastrii,balaie ca si mine si baietelul este brunet cu ochii caprui ca ai sotului meu,nu s-a spus ca seamana f.bine cu noi si,de joi plutesc nu-mi vine sa cred ca Bunul D-zeu s-a indurat de noi nevrednicii si ne-a facut o asa mare bucurie pe care vreau sa o impartasesc si cu voi pt ca ati fost alaturi de mine la greu;bebicii au 6 luni si un pic asa ca nu suntem departe ca si varsta si o sa ne inscriem si noi pe lista de curtat;o sa va pun poze cand o sa incepem cu vizitele
nusica <<viitoare mamica de bebici gemeni>>