Puiuti de Randunici 2008!! (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Olgutzika spune:
Hai ca imi marit fata!!!!
Coryyyyy !!! Bine ai revenit, ca tare ne era dor de tine! Normal ca il vreau pe Alex de ginere si pe Larisel pe post de cumnatica de fii-mea!!! Deci, cuscra, ne bucuram sa va vedem la ochi, sunteti niste frumosi toti patru ! Da' sa stii ca o pastrez pe Gudinde pe post de matusica, da? Drum bun randunoiului la Briusel!
Bueeey Naty, suntem fete serioase, nu ne dam la baietii altora, da? Noi nu suntem niste usuratice ! Daca am stat nepromise pana acum, a fost pentru ca am cumpanit bine, da?!?! Sa ne fie cum inteles ! Pupam Iulia-lungana ( moa'ma cat a crescut!!!! )
Dalv ! Sa fie intr-un ceas bun!!! Sa va traiasca flacaii, sa fie sanatosi! Si fuga fuga, cat mai repede pe listuta!
Pup fetele si bebicii frumosi si cumintzi! Tre' sa schimb bigkk, fug! Pup pup pup
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Bueeyyy, Olgutzo, nu mai poate omul sa te tachineze? Pai nu vazusi ca fata ta era in capul listei de pretendente? Io nu inteleg de ce n-a fost coada de baieti la ea dar uite ca cine asteapta mai mult capata mandrete de Alexandru cel Frumos...
Gata, s-a adjudecat si s-a trecut pe prima pagina, e oficial!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Olgutzika spune:
Naty, !
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Io nu ma bag la emisiune, ca n-am talent !
luny spune:
neatza!
am vazut poze cu alex de cory, un scump!! mamica, vino mai des pe la noi pe creanga!
tuchi e perimat sa-ti spun felicitari ptr aniversare avand in vedere starea ta de spirit, imi pare rau ca a trecut nesarbatorita! poate din cauza stressului, copil mic..las' ca la anul sigur o sa fie mai bine!LA MULTI ANI oricum, sa fiti fericiti si sa va iubiti ca in prima zi!!
mihutza super faza cu kk la baie! pe mine m-a iertat pana acum, nici macar in cadita lui nu a dat pana acum, si tot kkcios il declar si pe Mufa!
kya eu m-am cam razgandit cu pastilele..cred ca pun ovulele de are zicea Ariel..a, si pana acum, noi nu ne-am protejat, vad ca alaptarea si-a facut treaba!..dar n-o mai lungesc nici eu.. broscalaul!!
naty, tot e ok visul tau, ca eu am visat ca a ramas sor-mea insarcinata, era in 3 luni, mie nu-mi spusese pana atunci, si era ff senina ca asta e, renunta la sarcina, iar eu eram bulversata pt ca stiam ca ia pastile si ca ea nu ar face avort pt nimic in lume, mai ales ca aer si ceva probleme si ar ramane teoretic mai greu insarcinata, si isi doreste mult copii la momentul X, cand o fi!asa ca eu nu intelegeam nimic, de unde atitudinea asta, si eram tare speriata si plangeam..Doamne fereste, ea nu a ramas niciodata insarcinata, nnici nu-i doresc sarcina de nepregatite, si la mine tot prima sarcina ever a fost, dar avem amandoua reale probleme cu avortul!.
Iuliuta lungana!!
Doamne, Nusica,ce veste minunata!! sa fie intr-un ceas bun!! abia astept sa-i vad in pozici!!
pozici noi cu Mufangiul
acu sa va zic de azi-noapte: dansat la greu, baut si ceva LongIslandIceTea ptr curaj, distrat cu gasca, a fost super, ce mai, mi-am facut debutul de mamic-dansator, cu succes!
Mufa nu s-a trezit peste noapte pana am venit noi la ora 4!! i-am dat sa pape, nani iar pana la 7,30, apoi iar nani de la 9, cu mici intreruperi de alimentat si schimbat, si acum doarme, waaaau!..asa ceva, mai rar!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Cory,Nicol
Luny,ce baiat cuminte ai!si ce a crescut...ma bucur ca te-ai distrat
Olga,felicitari pt ginere
Nusica,sa va traiasca bebelusi!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
am trecut la nr 4 la pampersi,ca dadea pe afara pipi si kk...
Naty,mama ce s-a lungit Iulia...il ajunge pe Sasha,in ritmul asta
edit:AM EMISIUNE
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Olgutzika spune:
Luny, ce iti seamana Mufa! Sa va fie de bine petrecerea de azi-noapte! Sa stii ca eu folosesc Pharmatex-crema. Intr-adevar, nu trebuie sa te speli cu sapun doua ore dupa, insa combinatia apa din abundenta plus tamponul zilnic este suficienta. Succes!
amira_roxana spune:
luny ma dai gata cand vad pozele cu mufa super zambaretz! f frumos gineri-miu! si v-ati destrabalat in club, nu?!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
simonette spune:
Cum am putin timp cum ma uit la poze...
Azi am vazut poze de Sanziana, cea dulce foc, care face nani pe piciorul lui tati!!! Si am mai vazut poze de MUFA, care e un scump, care rade frumos si care seamana si cu mami si cu tati!
Ma doare burta de la afurisitii de rushi...ce bine a fost fara ei!!! Uitasem!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!