Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
ella81it spune:
Buna ziua
!
S a copt inca un pepenas!![]()

ptr NATI!
Am intrat la mamici de italia si am aflat ca DANA a nascut azi dimineata la 5.45 un baietel bucalat!
Mai multe nu scria!
Asteptam acum vesti de la ea!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
37+
boticelina spune:
Ankule stiu camasile alea, ti-am zis ca-s misto, io i-am luat prietenei mele una cu vacutze
Ale mele sunt cu floricele. Poate bagi niste pozici la perdele ca mie-mi place sa vad si si io mai am de luat la bucatarie si in sufragerie.
Sunule deci e groasa!!! Pierzi dopu'... Giiz, cred ca puneam de-o panica instantaneu in locul tau. Cu doc ai vorbit? Ai si contractii, ceva? Cum oi putea sa dormi, mama, nu stiu, jos palaria din partea mea pt calm.
Io sunt furnicutza acum, cred ca ati bagat dracusorul in mine, deja am inceput sa bag la spalat chestii gargaricesti mari si sa mobilez dulapurile din camera printesei cu bunuri. (V-am zis ca am terminat si de mobilat?
)
Monica
34+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
SunSmile spune:
Mamaaaa, 24 de ore s-a chinuit Danutza??? Bine ca a nascut! Bebe Alessio bun venit pe lume, puiule! Sa fii sanatos si norocos!
Dana felicitari mamico!
EDIT: Boti nu, n-am sunat-o pe dna dr. Nici n-am de ce. Contractii nu, dureri nu, bebe se misca la fel. Ahh, ca pierd dopul...asta e! Este urmarea controlului de ieri si oricum, suntem la termen, bebelina e mare, sanatoasa! Oricum nu nasc io asa repede, sigur-sigur. Mai dureaza ceva....uita-te la Diana, ca si ea a pierdut dopul de o sapt deja.
Calm??? Pai io oricum sunt ATAT de entuziasmata de zici ca urmeaza sa plec in concediu nu sa nasc.:)
SUN
37+ 

ankalaura spune:
Mai, eu cand stau mult pe scaun sau la orizontala (de exemplu cand ma trezesc noaptea pentru pp) amortesc precum o baba si umblu schiopatat si inclinata... de numa' bastonul imi lipseste... E cam nasol ce-i drept.
Anna in loc de pai stii ce a functionat la mine si o sa iau si de data asta? Sticla de-aia cu tzutzurica, de fapt, iau un Gatorade sau un suc de-ala cu tzutzurica, si pun dopul cu tzutzurica la sticla mea de apa. M-a ajutat mult in travaliu, ca nu m-as fi putut ridica sa beau normal. Asa, luam sticla cu o singura mana, trageam de tzutzurica cu dintii si dupa ce beam o impingeam la loc tot cu dintii.
Acuma, citind ca MADA s-a plimbat pe acolo la travaliu, imi dau seama ca poate sa fie si altfel, dar la mine a fost nashpa de nashpa... de mi-a fost frica sa ma deplasez si intre pat si masa cu pricina....
Tre' sa ma gandesc si eu la un bagajel mai mic... data trecuta nu ma gandisem, si aveam astea intr-o punguta, aaaa, si telefonul...
Pentru vata, ma gandeam sa imi procur pachetele de-alea rulate, gata portionate, si feshe de tifon la fel. Nu stiu daca gasesc prin farmacii, daca nu, cre' ca pun nasa in actiune.
De luni ma apuc si eu de dez-etichetat hainute si pus la spalat.
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
Caprioara spune:
Bun venit pe lume BB Alessio!
Sa fii sanatos, cuminte, papacios
si sa ai parte numai de bucurii in viata!
Felicitari Dana!
Ei, acu pot sa ma duc la nani
. Poate pana ma trezesc avem vesti si de la Nati.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
ankalaura spune:
Hehe!
De dimineata a venit ALESSIO!
Ma gandeam eu ca ar fi fost timpul sa primim si confirmarea! ![]()
Buna treaba DANA! Sa fiti sanatosi! Asteptam detalii! 
BOTI - o sa pun pozici, sigur
Bai da' ce perdele beton ![]()
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
M&M spune:
Bebe Alessio, bun venit pe lume !!!! DANA FELICITARI!!!
Anka, felicitari pentru achizitii?? De unde ai cumparat camasile de alaptat???
Anna, felicitari pentru patut!!!

Sun, si tu???!!!! Bai, am zis eu ca la odiseea noastra toate fetele nasc inainte de DPN!!!
Cristina
29+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
AnnaBaby spune:
FELICITARI PT. DANA, SA-I TRAIASCA BAIETELUL, SA FIE SANATOSI AMANDOI SI SA-SI REVINA MAMICA REPEDE CA SA NE POVESTEASCA CUM A FOST!!!!!
Ce frumos! Al treilea pepenas al odiseeei noastre!Cati mai multi de acum inainte!!!
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
Ankalaura buna ideea cu sticla cu tuturel, o sa-mi iau si eu una. Cat despre vata, eu am luat din aia de la Sensiblu ca am inteles ca aia e deja portionata. N-am desfacut-o sa ma uit la ea, sper sa n-am vreo surpriza neplacuta atunci. Ca oricum nu ma pricep la asa ceva, n-am mai cumparat vata de o vesnicie!
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
mariana_1976 spune:
FELICITARI DANA!!!!!
Sa va bucurati intotdeauna de baietelul vostru!

Ella multumim pentru vesti!
Eu cred ca sunt singura cu DPN peste o luna si bagajul de spital inca nefacut...![]()
NATI

Mariana
35+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda