Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
pet.cost2005 spune:
danuta (danangie), colega voastra de odisee, a nascut azi-dimineata un bb frumusel si bucalat, ALESSIO MICHELE!!!! Bine ai venit pe lume si refacere cat mai rapida mamicii!!
Mai multe amanunte nu stiu, o asteptam pe ea sa va povesteasca ce si cum.
p.s. Vad ca deja s-a aflat
. Nasteri usoare burticilor si numai bine !!!!
Petronela si
Nasturica
SunSmile spune:
Cris hooo bre, nu te agita ca nu nasc.
Si oricum nu va stresati cu dpn-ul, un procent prea mic de copii se nasc fix atunci. Majoritatea vin mai devreme. Nu e vorba de odiseea asta sau de alta...este ce se intampla in majoritatea cazurilor!
Despre Nati nu cred ca aflam vesti prea curand, din pacate...
SUN
37+ 

boticelina spune:
Felicitari DANA, bun venit pe lume bebe ALESSIO
Anka am citi pe la alte subiecte ca te poate incurca faptul ca vata e deja portionata, pt ca nu poti s-o pui tu functie de ce abundenta de lohii ai, si alte fete recomandau pe-asta simpla ca-ti faci tu shomoioagele dupa nevoi. Yes pentru sticla cu tzutzurel, desi urasc Gatorade-ul, o sa iau unu pt sticla si pe-ala il vars...
Monica
34+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
Tecky spune:
SUN mi-au placut la nebunie pozele,imi place tinuta ta si mi se pare ca burtica a coborat fata de cum era in alte poze.E clar ca urmatoarea mamica tu vei fi.
Pofta buna!
Ankalaura sa stapanesti sanatoasa perdelele si sa pui poze cu ele.Si eu tot camasa cu barza am,poate nastem in acelasi timp si cand ne-om echipa cu camasile sa speriem spitalul.![]()
Caprioara la ce dai examen? Sa ai spor la invatat!
Boti baga si poze cu mobila!
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
dana81 spune:

BRAVO DANA, SA-TI TRAIASCA BUCALATUL SI SA FIE SANATOS...mama de cand asteptam vestea!!!!

HAI NATI!!!!!
Eu am venit de la exam....

, da-ti mi si mie o juma de neuron imprumut va rog, bai m-au luat transpiratiile, carceii, bufeurile, toate alea, numai inspiratia nu...daca am sa trec bine, daca nu...am o scuza, sunt ffff gravida

ma duc sa pap ceva de nervi
31 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 9 SAPTAMANI
Tecky spune:
Felicitari DANA! Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos! Sa te refaci cat mai repede!
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
narcisa.s spune:
Doamne ajuta, Dana!!!!Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Alessio si tie si sa fiti fericiti!!!!!!
Nati, haide Naaaaatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Il asteptam pe Matei!!!!!!!
Of, fetelor, ce ne asteapta!!Si ce ma bucur!!Cine urmeaza???Hehehe
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (32+)si Vil asteptand o 
AMR 8
anaxena spune:
bine ai venit pe lume bb Alessio si pt mami refacere grabnica!!!
eu sunt la salon,ashtept sa termine fetele sa ma faca si pe mine la par
Sun se pare ca nashti inaintea mea...la mine nici urma de maroneala sau ceva si vb ceea a bagat un deget in col
asha..nashtetzi toate si eu nu...asta e numai vina lui SUN!!!
Ana-Maria
38+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 13 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
vias spune:
Dana...sa-ti traiasca bebe Alessio, sanatos, si fericit!!!
Pt Nati
...nastere usoara si bebelus sanatos!!!
Mariana..si eu voi naste cica...de azi intr-o luna,....si nu am bagajul gata...plus ca putinele lucruri luate sunt ROZ..dar sincer nici nu am chef de facut cumparaturi acum...dupa ce am aflat de schimbarea asta de sex...probabil copilul meu va fi singurul din aceasta odisee caruia i se av cumpara hainute atunci...cand se va naste...ma gandesc ca daca fac cezariana...stau 5 zile in spital...si atunci cristi are timp sa cumpere tot...sa-i spele, sa-i calce!!!...pai nu???
...daca totusi e fetita????oricum...se pare ca pana atunci nu vom avea nici bani pt noi...asa ca....m-am linistit!!!...mi-am dorit f mult sa-i pregatesc, sa-i cumpar...dar daca am atatea piedici...or fi ele cu un folos...nu mai vreau sa ma mai pun cu soarta....oricum e mai tare ca mine...

Stateam azi de dimineata la telefon de vb cu prietena mea care a nascut acum o saptamana...si mi-am adus aminte de cateva vise din timpul sarcinii...eu mereu am visat baiat...dar niciodata nu am luat in seama aceste vise...in fine....
..cum spuneai si tu Mariana...atunci cand apar problemele...ele tot apar...zici ca se tin de mana...si parca nu mai trec...acum...am cam inceput sa devin nesimtita la aceste probleme...nu am mai primit o veste buna de dinainte sa raman insarcinata...am avut un an extraordinar de greu...si pana azi...am sperat ca poate poate se va schimba ceva...vad ca nu....si am cam obosit sa sper aiurea in tramvai...
Am ghinion...asa ca stau cuminte...poate o pleca si ghinionul asta al nostru...nu ma mai chinui sa mai fac nimic....pt ca nimic nu-mi iese...ABSOLUT NIMIC!!!!...imi vine sa ies acum pe balconul asta nenorocit si sa tip cat ma tin plamanii...dar cine m-ar auzi??...nu as reusi decat sa ma fac de ras...
Regret ca in toata perioada asta de sarcina am fost atat de nefericita...si ca belelele inca vin cu duiumul...simt ca nu mai pot...cand vad ca totul se prabuseste in jurul meu...nu mai am chef de nimic...de absolut nimic...
M-am saturat si sa tot sper ca o sa fie bine, sau ca puiim mei..o sa se schimbe ceva...bai dar nu am avut si eu o zi de sarcina fara suparari, fara sa n u fi auzit ca ceva rau s-a mai intamplat...
Vreau sa fiu tare...dar nu mai pot...ce naiba s-a intamplat???..Eu am fost asa de fericita cu Cristi...tot timpul vnb atat de frumos unul cu celalat...mereu ne faceam surprize mici, reuseam sa fim cat de cat fericiti...si cu putin..si cu mult...dar de un an si ceva zici ca toate s-au intors impotriva noastra....firma se duce naiba, o masina ne-au luat-o ca nu am mai avut cu ce sa o platim, o alta s-a stricat acum 2 saptamani e in servic...si acum si asta...bani sa le facem nu avem, ratele nu sunt platite la zi ca nu mai facem fata...apartamentul arata ca naiba, la modul cel mai serios...si nu avem bani sa chemam pe cineva sa-l faca, am luat matertiale pt o camera si stau si zac pe hol de vreo 2 saptamani ca nu are cine sa faca..Cristi nu are timp, noi 2 nu ne mai intelegem deloc, am inceput si sa ne vb foarte urat...clar nu mai exista nici respect intre noi...eu mai vreau sa mai cumpar cate ceva pt bebe,....el nu ma lasa...colac peste pupaza imi zic doctorii ca am fetita atatea luni..si la ultimul control aflu ca nu am fata...ca e BAIAT 100%...nasa la bebe a innebunit...stia ca avem greutati si ne-a zis sa nu cumparam mare lucru ca a cumparat ea din toata lumea asta cate ceva...si o sa fie o fetita frumoasa...acum nu mai are nici de imbracat..a zis nasica lui ca ea nu mai cumpara nimic pana nu se naste....
Carte sunt probabilitatile sa se intampla toate astea unui om..si el sa nu-si piarda mintile??...nu v-am spus toate problemele...nu pot...imi este pur si simplu rusine de situatia in care ma aflu...
probabil intr-un timp cat mai scurt nu vom mai avea nici net...

O sa-mi fie dor de voi.....de multe ori, de cele mai multe ori ati fost umarul pe care am plans si acre mi-a fost alaturi...
Maryb..inteleg de ce vrei sa vii aici la odiseea noastra..cine nu ar vrea??

Nu am chef de nimic...ma duc sa ma intind in pat...nu ma simt deloc bine...absolut deloc!!!!
Cami 34s+, cu 
pustai
baby_r7 spune:
Camy te rog eu sa te calmezi si sa incerci sa vezi partea plina a paharului.
bebe e bine, sanatos, chiar daca e baiat......o sa vezi ce mandra vei fi de el dupa ce vei naste.
si stai linistita ca DD le aseaza pe toate..........nu ti-a dat o asemenea minune si ter-a lasat balta.........sigur are el planuri pentru voi doi.

multi de la noi doua si incearca sa fii optimista!!!!!!!!!!
hai ca mai e un pic si iti vei tine bebelul in brate ![]()
![]()
![]()
![]()
Nati 

asteptam vesti de la voi..............
BB Alessio bine ai venit pe lume!!!!!!!!!!!!!
Dana refacere cat mai rapida si mult laptic pt. bb!!!!!!!!!!!!!!!
noi ne-am chinuit sa stam in pat, dar se pare ca bebelina mea nu vrea sa stea cuminte cand lui mami e somn.........asa ca dupa o ora de chinuit am deschis calculatorul.........................si sper sa pot sa stau macar putin pe scaun..........
Roxana
30+ de
Bianca Maria
AMR 10 SAPTAMANI
poze burtica si nu numai....