Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
Didi81 spune:
Anca, si eu mi-am cumparat camasi de noapte, una cu gauri de-alea cum zici tu, verde cu ursuleti si una cu nasturi, rosie cu girafe
. Parca mai mult imi place asta cu nasturi. La mine gaurile alea vin mai jos decat sanii, poate daca ii aveam mai lasati... 
Didi
34+ 
Gabriela82 spune:
Tecky n-am o tunsoare noua, doar mi-am mai luat putin din varfuri ca oricum vreau sa-l las sa creasca mai lung, cum il aveam odata.
36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA
SunSmile spune:
Buna gagix,
Mai ce-o fi facand Danutza de nu ne da nici un semn?
Ce inspirati am fost ca am mers devreme in parc, acush ploua deja. Mi-a facut bine plimbarea, am mai pus suncile in miscare (va rog fara proteste, puteti vedea cateva poze cu 14kg in plus in picasa). Si sunt convinsa ca ce pierd eu e chiar dopul...e gelatinos asa si maroniu-bejuliu. Ne-am zgait cu iubi pe tampon de zici ca eram retarzi.:) Probabil la controlul de ieri mi l-a deranjat si acum il elimin. E in trend oricum, in trend cu dorinta noastra arzatoare de a ne vedea sufletica mai repede!
Acum avem puiul bagat la rotisor, facem si cartofi prajiti si mancam cu usturoi verde, ca sa nu avem arsuri. Si apoi un nani asa de dupa-amiaza...ehehehe....
Doua agitate pt fetele noastre, Dana si Nati

SUN
37+ 

Caprioara spune:
Hai ma, tot nu avem vesti????
Io am reusit sa invat cate ceva, am citit rezolvari la probleme, macar sa nu zic ca nu am facut nimic-nimic azi. Si vreau sa mai citesc pana la 4, apoi am voie un pic de somnic (pana la urma nu am dormit dimineata) si apoi sa ma apuc de recapitulat teoria. Mai e asa putin timp de invatat, ca luni e examenul
. Pe de alta parte, abia astept sa treaca, sa scap de el!
Fetele (Boti, Anna, Anka, Didi), felicitari pentru achizitii: patuturi, saltele, camasi de alaptat, hainite de bb.
Fug sa mai citesc o tura.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Caprioara spune:
Sunule, bre, dupa cum explici ala chiar e dopul! Sa ma pregatesc de inca un rand de majorete??? Ia stai mata cuminte si mai tine fata un pic la dospit! Un pic, nu mult, da?
Cand exact ziceai ca faci 38 de saptamani?
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 35+
AMR 5 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
ankalaura spune:
Mai Didi, m-ai facut sa masor gaurile
La mine sunt mai cocotate si vin la fix
La asta nu m-am gandit la magazin ![]()
Aloo, ochelaristele.... Dioptriile o iau razna oricum in timpul sarcinii, nu numai la travaliu. Si nici nu isi revin imediat dupa nastere, ci la vreo cateva luni mai incolo. Mioapele sunt ceva mai expuse, dar nici cu dioptriile mele nu mi-e rusine de cat au variat. Bine, ultimul control nu a fost cu picaturi si toate cele ca eram deja gravida, dar vad cu ochelarii asa ca ma declar multumita.
Eu nu sunt prietena cu lentilele de contact si nici cu lentilele de plastic.
Anna - ce bagaj de luat la purtatori spui? Adica cum sa il plimbi cu tine prin spital? Ce contine??
Mai am de luat de pe lista ceva farmaceutice - Garmastan... si ceva igienice - tampoane XXL si de san, pampersi, crema de poponel,....
Si cu asta cred ca e gata lista....
Ma duc sa o mai revad o data...
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
SunSmile spune:
Joi Capri. Atunci facem 38. Da' nu-i bai daca vine mai devreme...io nu-s genul care sa fie panicat. Vine cand vrea ea..37, 38, 40, 42...noi o asteptam oricand.
Am o problema cu epilatu. Ca n-o sa mai creasca suficient incat sa apelez iar la ceara si cu lama nu prea ma pricep si...nu mi-o vad!
Iubi cred ca-i castigatoru':))
Am si io probleme, ce vreti....
SUN
37+ 

AnnaBaby spune:
Ankalaura chiar saptamana asta cand am fost la control am intrebat-o pe dr despre ce ar trebui sa iau la mine iar ea mi-a spus sa fac 2 bagaje - intr-unul sa pun tot ce vreau eu ca oricum o sa stea in rezerva si nu ma deranjeaza cu nimic, iar in altul, mic si usurel sa pun urmatoarele: camasi noapte, 2 pachete mari de vata, cana+lingurita+pai, apa, papuci, halat, niste pansamente Vivapore pt operatie (iti dai seama daca si de astea trebuie aduse de acasa), cativa pampersi (2-3 buc) si cam atat. La toate astea eu am adaugat trusa de recoltat celule stem. Din cate am inteles eu asta e bagajul cu care o sa ma duc la operatie, si care o sa fie dus dupa mine la reanimare. Asa cred cel putin. Oricum o s-o mai intreb o data tura viitoare.
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
baby_r7 spune:
tot nici o veste de la mamicile eroine?????????
noi am terminat de facut mancarea, am intins (sotul) deja rufele si l-am trimis pe Bogdan dupa pui............![]()
![]()
ca vrem sa bagam la rotisor............si dupa aia cred ca merge si un somn mic...........cu ploaia de afara...........
fetele eu am o problema.........daca stau pe scaun mai mult, cand ma ridic nu mai pot merge prea drept..........imi amorteste 'domnisoara' si ma doare cand merg.......
o fi de la bebelina?

pe toate!!!!!!!!!!
felicitarii celor care au facut cumparaturi azi!!!!!!!!!

Roxana
30+ de
Bianca Maria
AMR 10 SAPTAMANI
poze burtica si nu numai....
AnnaBaby spune:
abia am terminat de intins lucrusoarele de bb la uscat si bineinteles ca s-a innourat, vine o ploaie... o sa se usuce la anu'...Ca sa nu mai spun ca noi am fi vrut sa iesim la un gratar, dar cu vremea asta ce sa faci? Nasol!!!
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze