Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 5
boticelina spune:
Gabi, depinde, uite chestia cu miopia care nu mai creste dupa 20 de ani la taica-meu e adevarata, el de la 22 are tot -2 dar poarta ochelarii cu sfintenie, si la televizor, si cand conduce... Depinde de cauza miopiei, mi-a explicat taica-meu ceva cu un muschi si ca la el de-asta a stagnat... dar in alte cazuri creste. Eu am -0.5 la ambii ochi, dar e asa de mica ca nu prea fac diferenta ochelarii, desi noaptea nu vad prea bine cifrele alea de semafor cand conduc (cand ma apropii de ele le vad, dar sa le disting de la nu stiu cate sute de metri nu merge nene..., ziua da, dar noaptea nu). La ultimul control nici la mine nu mai crescusera, sunt asa de vreo 7-8 ani.
Si eu merg la ei odata pe an ca sa-mi verific dioptriile si sa fac un control de rutina.
Monica
34+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
oanasm spune:
'neatza!!!
Nati nastere usoara !!! 

si muuulta sanatate lu' al micu!!!!
de la Dana nicio veste!???? eram sigura ca pana la ora asta deja o vom felicita! sper ca sunt bine si ea si Alessio!
sun 

cam...pacalicioasa scurgerea aia a ta...
ana super cu nea' colu tau!
maryb mm, nasol ca fetele sunt certaretze..or fi de vina hormonii de sarcina
oricum, noi suntem aici..so...rejoin the club
na....am mai vrut sa zic ceva...
...pauza...revin mai incolo...
Oana
28+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Gini75 spune:
Buna fetele!
Oau, ce de vesti. Vin alti pepenasi.
Pentru Dana si Nati 

Sa aveti nastere usoara si bebici sanatosi.
Gini
AnnaBaby spune:
Nici o veste inca despre fetele noastre curajoase? Am venit acasa si am intrat repede pe forum sa vad ce se mai intampla. Noi am cumparat azi patutul!!!!! Sunt tare bucuroasa!!!N-o sa-l montam inca, deci n-am ce poze sa va arat, deocamdata il tinem asa impachetat. Totusi imi pare rau ca n-am gasit lenjerie - nu aveau decat roz si bleu, iar eu fac "alergie"cand vad lipsa asta de imaginatie, de parac toata paleta cromatica se reduce la 2. Asa ca n-am luat, desi ca model imi placuse lenjeria, era si cu aparatori laterale, si cu o plapumioara, si o pernuta etc. Dar o sa mai caut, poate gasesc cum vreau eu. patutul e o combinatie de culori, portocaliu, verde ...Si am luat si o salteluta frumoasa... Sunt tare bucuroasa. Toata afacerea pana acum m-a ajuns 450 lei.
Si daca tot s-a incalzit afara si a iesit soarele, m-am apucat de sortat hainutele de bb pe culori, le-am scos etichetele, si le-am pus la spalat. iar acum vreau sa ma apuc de bagajul de spital, sa-l asez in gentute. M-a pocnit cheful, ca ieri a fost lipsa totala...
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze
Tecky spune:
Am facut putina treaba prin casa,am bagat 3 masini de spalat am fost sa cumpar paine si acum nu mai am ce sa fac.Sotul este la munca si ma plictisesc ingrozitor si se pare ca va ploua ca vad ca sunt nori.
Gabriela sa pui poze cu noua tunsoare!
Anna sa-i fie de bine bb patutul! Sa ai spor la spalat hainute si la facut bagajul!
Tecky 36 sapt
Raluca Ana
AMR 4 sapt
vias spune:
...eu inca nu am chef de facut curat....am vrut sa fac...dar nimic nu ma urneste...

Cami 34s+, cu 
pustai
Didi81 spune:
He he, inca un pepenas e pe cale sa se coaca!!! Bagam galerie pentru Nati si Dana

Eu am fost la Bookfest azi si mi-am cumparat cateva carti ![]()
Didi
34+ 
ankalaura spune:
Nici o veste inca??? Nici macar de la Dana?
Mai fetele, am niste perdele de muoare Orientu' nene!! Super de super! Acum am fost si le-am luat. Ma duc sa dau jos perdeaua veche si sa mosmondesc la anourile alea, ca sa cocot in loc noutatile ![]()
Apoi, luaram camasi de alaptat. Mey, cand ati zis voi ca sunt niste camasi cu niste gauri de scoti tzatza pe acolo mi s-a parut mega naspa, dar cand le-am vazut pe asta.... sotul meu a zis ca lui astea ii plac si de-astea luam
Mai, eu credeam ca au niste gauri asa, la vedere, dar ele au niste pliuri haioase, sunt colorate, si pe burta au asa: una o barza cu ochelari de pilot pe care o calareste un ursulet, si care poarte in cioc un sac din ala de bebei plin cu ursuleti; a doua are un urs koala care doarme pe o perna mare, e cu burta in sus, si sub el scrie CUTIE
.
Am mai luat maruntisuri pentru spital - am luat 3 camasute si 3 pantalonasi cu labute, din alea de bumbacel subtire, si un pieptaras cu capse in fata, tot alb de bumbacel, si o pereche de manusele cu dungi. Cam 6 lei fiecare piesa.
Si colac peste pupaza, mi-a sucombat telefonul... Asa ca tre' sa cumpar baterie noua pana nasc...
Anca mami de Eliza si
36+ cu
Ligia Stefania
Gabriela82 spune:
Boti mie mi-a spus ca cica as avea o miopie combinata, nu stiu exact ce si cum, dar tre sa aflu eu pana la urma, ma mai documentez. eu trebuia sa port ochelari de la 7 ani dar ai mei nu si-au dat seama de treaba asta si am inceput sa port abia de la 16 ani si totusi la inceput n-a fost ata de grava. oricum dupa ce nasc n-o sa ma mai joc nici eu, o sa port ochelarii si daca mi-e mai comod poate imi iau si niste lentile ptr strada.
am facut si eu nitzica treaba macar asa de bun simt, as mai avea praful dar cred ca mai poate astepta pana luni.
astazi am mancat toata ziua peste, dimineata peste, la pranz peste (diverse sortimente) diseara cred ca schimb meniul.
apropo de meniu, voi v-ati gandit la meniul ptr botez. ieri am studiat si noi optiunile cu localuri ptr botez da nu prea sunt multumita de ce este pe-aici, tre sa le cercetam mai bine si sa vedem la ce concluzie ajungem. mi-ar fi placut undeva la curte, in aer liber si fara mari pretentii dar chiar n-avem unde.
36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA
AnnaBaby spune:
Da, tocmai mi-am dat seama ca-mi trebuie o geanta mai mare decat cea pe care o am, ca nu incap toate lucrurile de pe lista. Deocamdata am reusit sa fac bagajul mic de care mi-a zis dr, pe care sa-l pot cara dupa mine prin maternitate, ca cel mare o sa stea in rezerva. Asa ca s-a cam dus cheful meu ca nu am cu ce... Dar tot e un inceput, macar am demarat actiunea...
Anna
34+ cu
Ioana Maria
AMR 6
vinebarza
bebe
poze