Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anka, eu sper sa nu dau de vreo " duamna " asistenta care bate astfel de apropouri. Pot face plangere, nu??!!!
Adriana. bafta la invatat!!!
Magda, ca sa se absoarba mai bine fierul ar trebui sa il iei cu alimente care contin vitamina C; poate ai vreo deficienta de absorbtie, Clexanul impiedica coagularea sangelui, face mai fluid sangele. Mona a facut tratament cu Clexane si uite ce bebe sanatos a nascut!!Distractie placuta la nunta!!!
Ana, nu mi-ai raspuns la intrebarea legata de semnificatia datelor de nastere...
Tecky, esti o gravidutza model!!! Si plimbari placute Ralucutei in noul carucior!!!
Mada, plimbare placuta!!! Am vazut ca nu ti-a raspuns Boti de unde a luat mocheta, asa ca ma bag eu ca musca in lapte si iti zic ca a laut-o de la un magazin local din C-ta, gen Bricostore. Din pacate magazinul nu face parte dintr-un lant national ca sa il poti gasi in toata tara. Adevarul e ca si mie imi place mocheta din camera Gargaritei la nebunie!!
Ma duc ca m-a dat husband-ul disparuta, nu stie unde m-am ascuns... Mai bag cate un ochi pe-aici sa vad daca apar vesti de la Dana si Nati..

Cristina 29+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Eu ieri am fost la oftalmolog si mi-am facut o gramada de nervi, deci mi-am facut programare acum 2 luni si am stat vreo 2 ore in fata usii ca sa intru, si cand ii spun asistentei ca astept de ceva vreme imi spune „ pai da, da ati si intarziat” si eu ii zic ca daca veneam la 12 intarm la 12 ea zice „ aaaa, nuuuu” in fine asta e o mica parte din patanie mai era si acra rau asistenta si nu stia nimic nici ea nici secretara, cat tre sa mai astept etc. M-am enervat asa tare ca am plecat, precizez ca asta se intampla in Constanta.
Pana la urma am mers la un cabinet de cartier sa vad macar ce dioptrii mai am si se pare ca mi-au mai crescut, am ajuns la -2.5 de la -1.5. Acum am zis ca o sa fac control din nou dupa ce nasc (cica mai pot creste dioptriile in timpul travaliului) si o sa-mi caut un medic bun ori daca nu poate merg la Buc.
M-am mai tuns si eu un pic ieri ca tot ajunseram in oras si am fost si la suri’ a mea ca a fost ziua ei si am papat tort de cioco si mai pe seara mi-am luat si un cornet, sa fie tacamul complet.

Tre sa mentionez ca ieri ptr ca am umblat toata ziua, am simtit niste intepaturi in col de toata frumusetea si burtica a fost toata ziua tare dar oricum n-am eu noroc sa nasc asa repede. Pe 11 merg si eu iar la control si-l intreb pe dr cam cat imi mai da.

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bey ce nervi am!
Dupa ce ca am la treaba de nu imi vad capul, ma apuca pe mine initiativa sa mai platesc niste facturi.
Nu deschid niciodata factura de la leasing, pen' ca am detaliile pe mail.
Cand colo, ce credeti mah????
In loc de 350-400 de lei, imi factureaza cretinii aproape 10 milioane!!! Ca mi-au bagat CASCO inauntru! Am zis ca nu vad bine!!!!
Da' CASCO-le meu expira la mijlocul lui IULIE!!!
In plus, nu mai am chef sa fac la ei!!!!

Bai ce draci am!
Si ei nu raspund la telefon. Ei sa vezi ce scandal le pregatesc pentru luni!!!!!!

Anca mami de Eliza si 36+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Bufi merci mult pt lamuriri...O sa incep si eu sa le fac...si sper ca totul sa fie bine... La mine teama era ca eu nu am probleme de coagulare cu sangele...mi-a fost recomandat de ginecolog pt a-mi imbunatati circulatia uterina si astfel ajuta fatul sa ia in greutate...

Cristina merci pt informatie..o sa iau in combinatie cu vit.C sau o sa incerc sa mananc fructe care contin aceasta vitamina..

Magda mami de Fabian Stefan(17.11.2003)asteptand alt Patrick Ioan 31+
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gabidaca vrei poti sa-ti zic la ce cabinet oftalmologic merg eu in Cta, e foarte bun, de fapt medicii de acolo sunt toti buni, se numeste SWED parca si e pe Mihai Viteazu, pe partea cu Tomisu', la vreo 50 de m dupa ce treci de mall, la parterul unei case. Pe doctorita o cheama Cristina cumva, nu-mi aduc acum aminte, oricum e sigura doamna, restul sunt barbati, are ore si la Policlinica cu plata pentru controale mai amanuntite, gen controale cu atropina pt fund de ochi, io l-am dus acolo pe taica-meu de-o aripa cand ii intrase un shpan in ochi si l-a rezolvat pe loc, dupa ce umblase saracu padre prin 'jde de cabinete si toate ii ofereau ochelari.

E adevarat ca e macel, ei se ocupa si de cei din Asociatia orbilor si ambliopilor din Cta, dar sunt f buni profesionisti.

Monica 34+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - alta viata

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sun ai mare grija sa nu te zbenghui prea mult in parc ca cine stie ce se poate intampla.Maine o sa montam si noi scoica in masina ca abia maine o vom lua de la niste prieteni care au folosit-o pana a implinit fetita lor un an.
Boti ma bucur ca ti-a placut carutul.Apropo:ieri cand am fost in parc am vazut un carut identic cu al nostru si scria pe el mare BABY CARE si al nostru e de la PRIMII PASI,deci m-am convins ca fiecare isi pune ce firma vrea pe produse si probabil importatorul e acelasi.
Anna ma bucur ca ti-au placut pozele.Canapeaua din living am asortat-o la un perete verde si la cateva arcade tot verzi si bineinteles toate obiectele decorative sunt verde mentol.Ma mir cum inca nu ne-au vizitat vacutele sa ne manance.
Camy sper sa nu fie asa grava problema cu masina!
Fetelor sa va zic o faza haioasa: acum cateva zile a fost sotul meu in service cu masina si dupa ce au reparat masina au lasat si folia de protectie pe scaunul soferului si sotul meu ce s-a gandit:o sa o pun pe scaunul din dreapta cand nasti tu ca sa nu patezi cand ti se rupe apa.

Tecky 36 sapt Raluca Ana
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Magda si Irda am vazut pozele frumoase.

Mada ma bucur ca in sfarsit ai scapat de durerea de maseluta.

Boti super dragutza camera gargaritei.

Mada, Ana ce fain ca o sa nasteti ushor si nu mai aveti mult, eu nush daca-s asa norocoasa. Daca ar fi dupa mine as naste chiar de luni, mi se pare ca timpul asta care a mai ramas trece asa degeaba.

Sunule nici tu nu mai ai mult.

Boti sor-mea cand a nascut acum 2 ani la Cta a zis ca nu s-a odihnit deloc la spital, a venit acasa rupta de oboseala ptr ca intr-o noapte a plans un bb, in alta noapte bb ei si tot asa si ea a stat intr-un salon cu 4 paturi din care erau ocupate trei parca. Eu una o sa optez ptr o rezerva la Medgidia, dau ceva banuti dar mi se pare mai decent sa stau singura si plus ca acolo rezerva are si baie proprie.

Legat de rude si eu am devenit cam nesuferita in ultima perioada si ma gandesc ca dupa nastere voi fi la fel, cateodata am si remuscari ca ma suna maica-mea, si nu numai, si ma intreaba ce face bebelina si mie mi se pune pata. Eu cred ca o sa-mi inchid telefonul sau il dau pe silent cand voi fi in travaliu si dupa nastere. De colegi oricum n-o sa am parte ca o sa nasc in alt oras iar cu rudele sper sa se limiteze la parinti si socri si cam atat, sa mentionez si surorile parca ar fi cam mult, desi eu cand a nascut sor-mea eram disperata si as fi stat toata ziua la spital

Nici eu nu-s de accord ca sotul sa asiste la nastere, n-as vrea sa ma vada in cele mai nasoale momente cum ma chinui eu pe-acolo, e deajuns ca o sa ma vada dupa cand o sa fiu destul de ravasita si ca ma vede acum asa deformata cu burta mare .

Anka mie imi place ceaiul de zmeur, am baut altele si mai nasoale.

Credeam ca-s singura care inca mai are chef de prostioare.

Maryb, dragutza de tine esti binevenita oricand si te asteptam si la scutece cu noi.

Sun tu grasuna ce faci acu’ te grabesti si tu ...

Anna sentimente din astea ma incercau si pe mine cu 2-3 apt in urma, acum nu astept decat sa nasc, restul nu mai conteaza, nici travaliu, nici dureri ...

Caprioara eu te sfatuiesc sa tragi un pui d esomn si-apoi sa pui burtica pe carte.

m-am intins ca o placinta, Sorry

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Boti stiu cabinetul de care spui, acolo am fost prima data cand mi-am pus ochelari, acum vreo 10 ani (mamaaaaaaaa ce-a trecut vremea) si ultima oara tot la ei am fost si mi-au zis ca in mod normal dupa 20 de ani miopia nu mai creste, acum nici eu n-am purtat ochelarii non-stop asa cum ar fi trebuit (deh...fudulia, bat-o vina) si cateva luni de zile am stat si la servici cu ochii intr-un calculator de pe vremea lu' pazvante chioru' si cred ca si din cauza asta mi s-au marit dioptriile.
in fine, eu d-aia n-am mai vrut sa merg tot acolo (m-am dus la pomul laudat si tot degeaba, fitze de gravide!!!), dar cred ca intre timp s-au schimbat medicii.
mersi de pont

ma duc sa mai vaz poze noi!

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Tecky vazui pozele, arati foarte bine si caruciorul e foarte fain.

mai ce norocoase sunteti voi care nu v-ati ingrasat prea tare, e mi-s cat un butoi, sunt foarte complexata, cre' ca se vede.

eu azi imi propusesem zi de curatenie ...... ufff
ce-or face Dana si Nati, mai bagam niste majorete ptr ele
sa le aduca noroc

36+ AMR 3+
ANDREEA PAULA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

revenim si noi dupa o noapte alba..........bebe s-a miscat pana la 6 dimineata si nu am putut sa dorm deloc ......abia pe la 7.30 am reusit sa adorm....si sunt cam avioane acum............dar am intrat si eu un pic sa vad daca mai sunt vesti si ce vad?????????
alt pepenas e gata copt.......

asa ca mai bagam si noi un rand de galerie:

pentru mamicile noastre Dana si Nati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
revenim mai incolo ca acum suntem in febra facerii mancarii....spalatului de rufe,etc....

Roxana30+ de Bianca Maria
AMR 10 SAPTAMANI

poze burtica si nu numai....

Mergi la inceput