Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello mamici !
eu am o stare de somnolenta.....am baut dimi o cafea mare si tare, inca una de la Prisi dupa care m-am bagat la somn......
Roxana, nu pot sa nu ma mir neincetat de vitalitatea ta, copii, servici, casa, shopping, mancare, cum reusesti ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Carpatino, ti-am ramas datoare cu un raspuns, m-as marita dar asta presupune sa si divortez de dansul si n-am de gand....o fi facut-o el pe-ascuns ca sa ma mai ceara o data, nu stiu.....asa-i barbati-miu, simpatic .Acu', n-o fi luat si el vreo nasparlie de nevasta ...., si in mod sigur nu una modesta....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

editez sa-ti mai zic ca da, sa-l duc acolo cat vreau eu, nu numai in concediu. ideea noastra era sa vina aici, dar sunt multe inconveniente pentru ea, in primul rand sa nu-l lase singur pe tata ,apoi ca nu se acomodeaza cu etajul 8, nu stie vecini, nu poate iesi la plimbare prea des.....acolo stau la etajul 1, e bloc foarte racoros, au gradina proprie in spatele blocului cu umbrar, flori, au parc la 3 minute de casa, etc....ne mai gandim, dar incep sa cred ca asta ramane cea mai buna solutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, nu reusesc nimic, ma complac in mediocritate pe toate planurile enumerate. La mancare nici nota de trecere nu as lua. Nu am facut mancare, am facut doar o amarata de tocanita, o data la multe luni.

Ramona, sunt incredibili cei cu gradinita, pare mai degraba rea vointa decat altceva. La faza cu muncitorul ...ce sa zic, chiar amuzant daca treci dincolo de deranj.

Tomasa, colega mea a auzit si ea de la altii, mi-a zis doar ca e tot in curte acolo sau pe langa. Eu nu am vazut niciodata vreo gradi dar ma mai interesez. Daca ne merge schema cu scoala cu pricina iti voi da si tie toate info. Prietena noastra a reusit cu sponsorizari la adresa scolii si cam asta cred ca vom face si noi. Inca nu stiu despre ce sume este vorba. Sigur ca ne vedem, daca vrei stabilim de pe acum o zi ca sa ma asigur ca nu intervine nimic. Posibil si maine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor!
Aseara nu a mai facut febra si nici de dimineata... Mucilagiu de orez i-am dat, insa cu laptic formula, nu am stiut ca trebuie sa ii dau simplu... Insa de aseara nu a mai facut nici kk. Nu imi dau seama de la ce sa fi facut asta, pentru ca a mancat normal, nu i-am dat nimic nou zilele trecute... O sa o tin pe un regim cat de cat, ca nu prea mananca nimic in afara de lapte. Roxana, o sa merg sa-i iau unul fara lactoza, macar pana se regleaza stomacelul.

Acum doarme, iar de dimineata a dormit pana la 10 (de aseara). Nu stiu ce sa zic, am impresia ca parca nu ii prieste la ai mei, si nu as vrea sa aibe astfel de probleme pentru ca de la toamna acolo va sta, cu mama mea. Din pacate nu am alta solutie si stiu ca acolo va fi super ingrijita. Voi sta cu ea decat 3 zile pe saptamana, dar nu vreau sa ma gandesc de pe-acum

In ceea ce priveste burtica, astept sa vad cum se mai comporta astazi si mai vedem..

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetelor, stiti filmul The Shawshank Redemption? Eu sunt mare fan, e unul din filmele mele favorite. Si o sa fac ce facea Tim Robbins in film, o sa o strig pe Marunzika in fiecare zi aici pe forum, pana cand o sa scrie din nou aici la noi, numai ca sa ma faca sa tac odata din gura

Marunzikaaaaaa!!!!

Doritorii se pot alatura strigatului.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello dragelor,noi am fost la party ieri la un baietel care a implinit un an.Vladut s-a comportat examplar,papat jucat dormit.Aseara a dormit bustean si un sfarsit l-am lasat singurel in camera.Nu va spun cu ce griji am dormit.Gata avem baiat mare.Increc sa pun poze de la party

teo

Mergi la inceput

Lamurire: A nu se intelege din mesajul anterior ca Tim Robbins o striga in fiecare zi pe Marunzika!

PS
Carpatino, vezi cum nu iti dau eu ocazia sa legi o legatura speciala si cu mine?

Poze

Mergi la inceput

Maria, de la mine si de la Tudor! Multumim mult.

Poze

Mergi la inceput

Un cal se duce la cinema.

-Va rog frumos dati-mi si mie un bilet.

Tipa de la casa cade pe spate:

-Doamne fereste, un cal care vorbeste!.

La care zice calul:

-Nu, nu, inauntru tac chitic!

#####

Un client isi intreaba avocatul:

- Cat cereti pentru o consultatie?

- 1000 euro pentru trei intrebari.

- Nu este un pic cam scump?

- Ba da... Si care este a treia intrebare?...

#####

O prostituata merge la un doctor de chirurgie plastica si il roaga sa ii mai faca o gaura in fund. Doctorul mirat si foarte intrigat o intreaba:

- Doamna ca sa va fac operatia, as vrea sa stiu si eu motivul care va determina la un asemenea fapt.

- Doctore, fiindca in ultimul timp businessul imi merge foarte bine, as vrea sa deschid si eu o noua locatie...

#####

- Cum afli daca o vaca este nebuna sau nu?

- O duci la pascut. Daca paste iarba, e normala. Daca o fumeaza...

#####

Bula se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazandu-l suparat, tatal sau il intreaba:

- Ce s-a intamplat Bulisor, te-a refuzat?

- Da.... Mi-a tras si o palma!

- Cum asa? Nu i-ai spus cum te-am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!"

- Ahaaa! Asta era! Am gresit formularea. I-am spus: "Ai o fatza de mi se opreste ceasul!"

#####

- Domnule doctor boala de care sufar e o boala rara?

- Da de unde. Cimitirele sunt pline...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

m-am intors de la gradi. stef s-a dat doar putin in spectacol(adik se ridica de pe scaunel si se stramba), dar mi-a placut mult ideea cu lectia...o sa pun si cateva poze...
in rest, nimik deosebit,toate bune si frumoase.
rox - eu stiu ca la scoala 11 trebuie sa cotizezi mult si nu numai la inscriere, ci si pe parcursul scolii.iti urez succes.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput