Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nana, esti o scumpa! Sa stii ca puii nostri sunt fix in acelasi stadiu de dezvoltare psiho-motorie, Maria nu face nimic in plus fata de Andrei.
Rox, care gradinita tine de scoala 11??? Ca acolo vreau sa-i inscriu si eu pe ai mei, dar nu stiam ca sunt legate. Deocamdata imi construiesc "retea de pile" spre scoala 11, m-am bucurat sa aud ca ginecologul meu (dr. Radoi) a reusit sa-si inscrie acolo copiii. Cu greu chiar si pt. el daca iti vine sa crezi, dar macar a reusit. Cand l-am intrebat cum a facut mi-a spus "cu stimulente si relatii", hi, hi.
El i-a avut pe amandoi la gradi Lauder Reut. Despre Tinkerbell eu am auzit numai de bine, desi stiu ca gradi ideala nu exista, e o utopie.
Prisi, eu am un dermatolog f bun, pe dr. Nedelcu. Are cabinet particulat pe str. Veronica Micle (Victoriei) si mai lucreaza la Euroclinic cred. Doar ca se fac programari cu mult timp inainte, daca nu e graba insa ti-l recomand cu caldura.
Piciule, . La multi ani lui Michael! Ma bucur ca ai avut o zi de nastere dupa sufletul tau. Eu stiam ca forumul naste prietenii reale minunate (am si finut de pe forum, de la odiseea trecuta) si cu ce ai povestit tu, o confirmi inca o data.
Roxali, Isabeluta, Bikmaria, va pup cu mult drag, multumesc ca nu ne-ati uitat. Pun si poze cat de curand...sper.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Sim, bafta multa sa rezolvi tot ce ti-ai propus. Cu intalnirea nu-i problema, o lasam pe sapt. viitoare. Apoi, pe 21 (sambata), noi plecam la Albena pt. 10 zile.
Luy, poate vii cu Sim spre Baneasa. Si poate ne vedem si cu Rox...ar fi super. Dam iama prin rochite si fustite.
Rox, daca ne intalnim eu sincer as cam lasa copiii acasa ca simt nevoia de o relaxare dupa perioada asta nebuna-nebuna-nebuna. Dar, daca nu am incotro si nu am cu cine-i lasa, iau macar unul cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata fetelor!
Spuneti-mi va rog daca nu face alergie la urmatoarele fructe pot sa i le dau pasate? cirese, kiwi, capsuni, caise. Multam! mentionez ca Andrei are 8 luni juma si i-am dat din fiecare cate putin si e ok, pot sa continui sa-i dau in piureul de fructe de dimineata asa ceva?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by aeperju

Neata fetelor!
Spuneti-mi va rog daca nu face alergie la urmatoarele fructe pot sa i le dau pasate? cirese, kiwi, capsuni, caise. Multam! mentionez ca Andrei are 8 luni juma si i-am dat din fiecare cate putin si e ok, pot sa continui sa-i dau in piureul de fructe de dimineata asa ceva?
emma

Mneatza.
Eu i-am dat capsuni date prin masina de facut suc, pt ca aia separa semintele de restul fructelor (am descoperit ca pana si bananele au seminte!). Apoi le-a mamestecat cu suc de alte fructe si i le-am pus in biberon, un pic duluate cu apa. I-au placut si nici n-a avut alergie la nimic ...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Deja la munca. Am stat sa studiez baiatul dimineata dar era bine mersi.

Andreea1002, multa sanatate puiului. Cred ca e o enterocolita virala. Regimul e vital, nu mai stiu daca alaptezi sau ii dai formula, daca sunteti pe formula ar trebui sa ii dai ceva special fara lactoza. Mucilagiu de orez este ok, mai exista o bautura de rehidratare cu orez si morcov de la Hipp.

Gabitz, succes baiatului. Auzi la ea sa isi faca griji ca se da in spectacol. Eu m-as fi gandit sa nu fie a mea muta.

Prisi, sa auzim numai de bine de acum.

Tomasa, ne auzim la un telefon, chiar si azi si stabilim o dupa-amiaza sa ne vedem. Cred ca voi face efortul sa bag un ochi la Tinkerbell. Sincer nici nu stiu ce astept de la ei. Oricum pana pe 15 iunioe trebuie sa ma decid. Nu stiu care e gradi care tine de 11, am auzit si eu de la o colega de a mea. O sa ma mai interesez. Noi nu am creat inca relatia la scoala 11, insa stim pe cineva care a facut-o si ne va face intrarea. Incepem cotizatia chiar din toamna asta.

Sim, succes azi la treburile tale.

Emma, cirese si caise i-am dat si eu baiatului si nu are nici pe naiba. Kiwi stiu ca ii poti da fara mijlocul cu seminte. Despre capsuni nu ma pronunt. Eu nu ii voi da pana la 2 ani incolo.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by prisi

am uitat , va rog sa-mi ziceti si mie daca stiti un dermatolog bun in Bucuresti, unul care sa fie bun pentru testat niste alunite
merci

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

nedelcu...care a fost la sp militar..daca vrei mai multe detalii iti dau nr lui de telefon...are clinica pe veronica micle

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Rox, daca poti intreba colega, afla te rog pt. mine care e gradinita. Ar fi super sa fiu atat de norocoasa si sa fie chiar asta la care l-am inscris...! Oricum din ce am auzit pt. inscrierea la scoala 11 tb. inceputa "stimularea" cu destul timp inainte, e bine ca te-ai gandit ca din toamna sa faci deja demersuri. Poate imi faci si mie "intrarea" cand va veni si vremea noastra .
Cand stii ca iesi la shopping in Baneasa suna-ma ca sa fac in asa fel sa scap de copii

Mergi la inceput

Nu v-am zis de isprava cu gradinitza :
Sambata stau cu Piciulika si compunem o poveste plauzibila pentru formularul ala (unde se bateau cap in cap orele de serviciu cu orele de gradinitza) si venim cu ideea ca scriem ca voi lucra 60% din program DACA am un loc asigurat la cresa. Sun astazi si spun ca vreau o programare sa predau formularul, sa discut si sa vad gradinitza, si imi raspund ca ei au deja datele de vizita stabilite. Urmatoarea e pe 8 SEPTEMBRIE! ... Si ca oricum anul viitor (la ei anul incepe in august) e deja ocupat, ce, eu cat de repede vroiam sa imi dau copilul la cresa?
no comment ...

Mergi la inceput

La noi e santier pe strada, de ceva vreme se lucreaza sa se puna linia de tramvai.
Si apropos de campionatul de fotbal ... adineuri suna cineva la interfon. Era unul din muncitori, care isi cerea scuze pt deranj, are o intrebare: suntem italieni cumva ?? (dupa nume, cam asa suna).
Aseara au urlat si clancsonat nemtii inca vreo 3 ore dupa meci. In seara asta sotul a invitat romanii de la institut (2 baieti si-o fata) sa vizioneze la noi meciul. A, sa nu uit, ma duc sa bag berea la rece. Asadar: HAI ROMANIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!
Am intrat asa pe fuga sa vad ce faceti si sa va mai spun despre noi.
De vineri am fost plecati la munte, a fost foarte frumos, iar Aduta s-a comportat mai mult decat bine. Vineri am fost pe Valea Doftanei, dar din cauza de cazare naspa si lipsa locuri unde sa poti lua masa sambata dimineata am plecat spre Busteni si am venit aseara.
Adelina cum am spus a fost minunata, a ras si a fost foarte incantata de plimbari. A mancat la fel si a dormit bine.
Acum sunt pe fuga, am mancare pe foc si s-a oprit masina de spalat, iar la 14 am si programare la gine.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput