Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana_G spune:
Noapte buna! Si saptamana usoara!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
andreea1002 spune:
Nici nu stiu cum sa va salut la ora asta....
Am intrat sa va intreb si eu ceva, pe cele care poate s-au confruntat cu asa simptome.
Evident, de Bubu a mea e vorba: am fost plecati la ai mei la Alexandria, toate bune si frumoase pana a inceput sa faca kk moale rau, nu prea a mai mancat (decat lapte, dar si ala f putin), plansete la greu, nedormit noaptea (ea care dormea de la 10 jumate seara pana dimineata la 8), dormea numai in brate, febra ieri 38 cu 8 in fundulet, a avut si astazi dar a trecut cu panadol baby, si totul a culminat cand a varsat astazi de vreo 2 ori...
Asta seara nu a mai facut febra, dar nu si-a baut portia de lapte, tare mi-e ca se trezeste mai incolo iar...
Astept sa vad cum mai e maine si daca e tot asa, ne ducem la pediatru...
Aaa, si a mai facut si bubite la fundulet, probabil de la kk moale...
Sa aveti o noapte buna, ma duc sa vad ce mai face...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
moldoveanca spune:
Noi am trecut prin asta,adica la noi a fost rau tare cu 12 scaune pe noapte febra si varsat.S-a pus pe picoare cu mucilagiu de orez fara laptic in primele doua zile.Bine la noi cum am spus a fost urat tare dar incearca mucilagiu eu cred ca e cel mai bun pt scaune moi.Sanatate multa
teo
gabitz78 spune:
neatza.
andreea - seamana a enteroviroza....regim alimentar si antitermice.sigur se pune pe picioare, dar cel mai bine sa mergeti la dr.multa sanatate!
azi stefan are lectie deschisa....sunt curioasa cum va fi. sper sa nu se dea in spectacol pe acolo.
pupici si sanatate tuturor.
hai romania!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
prisi spune:
'neata
dau eu azi si va doresc o saptamana usoara
Andreea multa sanatate printesei, sa se faca repede bine
Gabitz tinem pumnii lui Stefan
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
noi am avut o noapte normala, cu o singura trezire si cu o printesa vesela la trezire , sper sa fi scapat de toate bolile
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
sim_stoian spune:
Neatza! pentru cine doreste.
Gabitz, tin pumnii lui Stef!
Marta, ma bucur sa aud vesti bune, Doamne ajuta sa nu mai aiba nimic.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Noi plecam sa rezolvam treburile pe care le am programate pentru azi, revenim dupa-amiaza. O zi excelenta!
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list