Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 16
angipangi spune:
luy esti o draguta am vazut ca ne-ai schimbat poza si ma bucur 

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
balaceanu_l spune:
Am intrat si eu sa va salut,
Alexandra a stat in fundic dreapta singura si s-a jucat cu o jucarie pe jos.

Loredana-Bianca
Alexandra 16.10.2007
Varsta Alexandrei
Alexandra Ioana Printesa noastra
prisi spune:
Papanash sa-ti traiasca mama si voi pe langa ea, foarte frumoasa poza
Alexandra
ma duc si eu la somnic
pupici si somn usor
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
Gata, am pus linkul pe prima pagina...
Papanasho, sa va traiasca mama/bunica! Ai testat terenul pentru vacanta voastra sau v-ati hotarat sa-l luati cu voi?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Buna seara. Nu imi vine sa cred ca e aproape miezul noptii, ma apucase ordinea prin dressing si prestez de zor de vreo 3 ore. Pe Andrei l-am culcat la 9, avea 38.1 si parea cam cald. Sper ca e doar de la dinti si nu altceva, mai ales ca a fost tare marait si balos. Dintele nr 6 este aproape iesit, se vede, dar nu a crapat inca gingia.
Sabina, sa stii ca eu am avut starea asta de disperare la viroza Alexandrei de la munte. Daca la Andrei febra a disparut dupa prima doza de antibiotic, la ea a tinut 3-4 zile undeva intre 39 si 40. Stiam ca trebuie sa asteptam sa isi faca virusul damblaua dar neputinta de a face ceva si mai ales indicatia termometrului imi crea stari de panica. Legat de tocanita, nu iti imagina cine stie ce, ca eu nu sunt capabila sa gatesc. Doar o ceapa, 2 morcovi, un dovlecel mai mare, 1 ardei gras si 3 cartofi. Carnea era din piept de pui, dar am fiert-o la un loc cu restul. Aaa, si gatite cu sos de rosii ca vad ca amandoi copiii mei se dau in vant dupa sosul asta.
Ramona, asa e, am un pletos.
Casa e frumoasa, asa e, a fost implinirea unui vis. Mici probleme mai avem si noi, un complex totusi pastreaza din inconvenientele locuirii la bloc cel putin in ceea ce priveste spatiile comune.
Adriana, alergiile apar mai rar doar pe cap si pe fata, ma refer la cele de la antitermice. Poate fi o iritatie de la transpiratie si spe r sa nu fie ceva viral ca vad ca sunt numai probleme pe la dulceturile si papanasii nostri.
Prisi, zau daca am mai cumparat ceva de la Mall-ul ala de atunci de cand m-am laudat. Adica pardon, mi-am luat saptamana trecuta inainte sa plecam la mare un costum de baie, 2 maieuri si un patalon scurt, dar numai de la Reserved si am plecat in 10 min. Asa ca nu stiu cine a dat iama pe acolo de a golit magazinele. Sa purtati sanatoase achizitiile. Chiar mi-ai facut chef sa dau si eu o raita. La Next mi-a placut si mie oferta pentru copii, dar la Zara mi s-au parut prea scump.
Tomasa, daca ai drum la Baneasa te rog da-mi si mie un semn, pentru mine este chiar super aproape si mi-ar face mare placere sa ne vedem. Chiar si cu copiii. Sa stii ca si mie mi se pare Andrei mai putin avansat ca Alex la varsta lui, pe de alta parte sunt lucruri pe care nu le-am observat la ea. De exemplu el se joaca cu masini, le plimba, le ruleaza, o vede pe Alex construind si incearca sa puna si el cuburi, e foarte atente la detalii, urmareste cum functioneaza masinariile sau orice nimic si incearca sa reproduca ceea ce a vazut. Alex era mai degraba pasionata de actiune, sa mearga, se se catere, sa misune peste tot. Si el misuna, si el se ridica, dar Alex avea o agilitate extraordinara. La 10 luni deja se cocota pe canapea fara probleme si mergea binisor de manute.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Piciulika spune:
Dragelor, soarta ne e potrivnica! Nu pot comunica. Suntem bine, in Germania.
Mi s-a busit Laptopul
- virus?; acuma as reincerca, dar bateria gata si nu am adaptor de priza (s-a stricat si ala!) (noi in Kashkavalia avem stechere cu 3 putzulele la tot (incl. PC, fierbator etc.) si nu intra in prizele de aici cu doo gaurele (si nici la hotel n-au adaptor de ala!
)
Austria a fost fain - ploios dar totusi ok de plimbari si saune si rasfatz. Acuma Germania (Kassel). Suntem bine, sanatosi, iar cand nu suntem mai mult de vreo 2 ore in masina chiar voiosi.
Altfel se zbiara din totzi bojocii. (Si ar trebui sa ajungem in masina pana la Paris!!! Probabil mergem noaptea.)
Azi am botezat un mic evanghelic (Lauritz, 4 luni si 8 kile! E un Hercules!) si a fost fff frumos.
Vremea buna, garten-party pe urma - f cool!
DAR de ce m-am straduit sa intru - cu ce vreau iute sa ma/o laud:
Am trecut pe la
Ramonaiani
- un stop-over pe drum, pe de 6 pe 7 iun. am dormit la ei. Nu i-am spus ca era ziua mea (/7). Dar ea, fata informata si sufletista, mi-a pregatit cadou si un tort diplomat absolut bestial - si m-a emotzionat la lacrimi!!!
Sincer, nu m-am asteptat la asa ceva. Eram pe drum, spre botez, si am luat-o ca atare, ziua mea trece anul asta asa, pe drumuri... Asta e!
Veniseram dupa 7 ore de drum, cu nervii intinsi de zbieretele castorului, neinteresat dupa vreo 5 ore (cu pauze) de nici o jucarie, si Mariana ne-a asteptat minunat, cu papa super si calm si caldura.
Apoi noaptea a ramas cu Eliza si Michael acasa, sa putem merge sa vedem un spectacol si artificii in oras, cu sotzul ei. (Castorul are senzor si decum 'mama left the building' i-a zbierat disperant (cunosc stilul!) dar ea s-a descurcat minunat si l-am gasit dormind.)
Asaaaa. Si dupa miezul noptzii cand venim si Radu ma tot pupacea misterios, ii spun (nu ma pot abtzine) ca e ziua mea deja. Mariana "se mira" - joaca tare.
Dimineatza am primit cadoul: un minunat tablou cu poze cu Michael si o felicitare emotzionanta.
Apoi am fost sa vedem orasul - superbe locuri, soare. O zi de nastere deja minunata!
Iar la pranz era si tort super, cu 33 scris din ananas - si buuuuuuun!!! Era sa cad jos. Asa de grozav nu cred ca m-am simtzit de ziua mea de cand eram copil! Asa surpriza!!!
Nu credeam ca forumul poate crea prietenii reale, dar eu stiu ca am gasit (cel putzin) o foarte buna, calda si inimoasa prietena! Ma simt norocoasa si onorata ca am cunoscut-o, gratzie Odiseei noastre.
Mariana, toata dragostea si respectul meu! 

Va pup si va multzumesc din suflet pentru urarile pe SMS - probabil si pe Forum - din pacate am sa le pot citi doar cand ajung acasa.
Va imbratzisam
Michael, Piciulika si Radu
P.S. Michael e foarte flexibil si cooperant: papa cand se poate si bine de tot, doarme cand se poate (well, acum pe drumuri cu noi in pat) - doar cu voiajul
se plictiseste (si-i fac un show! 

si doarme f putzin in masina...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
Tomasa, tin pumnii sa iasa cum voiati cu gradi. Si eu ma gandisem sa o duc la o gradi de stat in centru, de fapt voiam sa o duc la gradi ce tine de scoala 11 la care vreau sa o si inscriem (evident tot cu pile si plocoane). Insa nu stiu cum am putea face cu luatul de la gradi, cine o ia si unde o duce. Chiar daca as lua-o eu mi se pare tare obositor pentru ea sa o faca o ora si ceva pe drum la intoarcere, ca sa nu mai spun ca ar fi la fel dimineata, ar trebui sa plecam la 7 jumate de acasa. Voi cum veti face cu drumul? Eu inca nu am decis ce sa facem. Am studiat problema, nu am vizitat inca gradinitele pentru ca nu am gasit impresii bune despre niciuna. Insa trebuie sa o inscriu pana pe 15 iunie si inca nu m-am decis. Ramane mereu si problema drumului si traficului, am putea face si 45 min pana la o gradi din partea opusa a Piperei si ca atare toate acele gradi pica. Ramasese doar Tinkerbell care pare ok si e aproape. Pe de alta parte ma tot gandesc ce imi poate aduce in plus, nici acolo nu am certitudinea ca e super. De altfel nu stiu daca e o problema cu gradi si imi e greu si sa exprim in ce consta nemultumirea. O sa mai povestim noi, poate ne vedem. In fine, ca sa concluzionez, as inclina catre a ramane tot aici si voi urmari indeaproape progresele vis-a-vis de ce ar trebui sa stie. Daca nu e ok, la pregatitoare o mut la o gradi de stat chiar daca vom avea probleme cu drumul.
Rox ,
Poze
carpatina spune:
Ma duc si eu la culcare! Noapte buna!
Maine nu stiu daca reusesc sa intru.. va urez o zi buna... si.. HAI ROMANIA!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Adriana, am folosit Zyrtec de 2 ori pana acum, pentru alergii. Cica da somnolenta, nu am observat vreun efect la Andrei, dar de alergie a scapat.
Sim, multam, imi zisese mie Teo ceva, credeam ca ati fost si in alta parte.
Isabeluta,
. Cred ca ar trebui sa mai exersez dar nu prea am cand. Oricum pana la conced nu ma agit ca nu vreau sa il dezvat de borcanele. Din august de cand ne intoarcem din perindari o sa exersam mai mult gatitul.
Papanash, sa iti traiasca mamica si sa fie sanatoasa! Am vazut ca au fost fericiti toti 3, bunicii si Ghighi.
Loredana, felicitari Alexandrei!
Piciulika, da-l incolo de laptop, poate mai bine asa uneori, fara comunicare adica. Drum bun in continuare, poate se mai obisnuieste si Michael cu mersul cu masina.
m-a impresionat mult povestirea despre ziua ta si Mariana. Ne-a mai zis si ea cate ceva...ce sa spun, sunteti amandoua minunate!
Rox ,
Poze